Clubul "babelor" FIV-oase 36
Raspunsuri - Pagina 14
5ab1na spune:
sami daca te rog...pentru inca un pahar...
scrie te rog adresa de mail a lilianei. te rog mult.
am dat search prin google sa gasesc capitolul in care ati trecut toate adresele ... niet gasit nada.
balanta_tm spune:
aadina, nu mai stiu cum sta sotul tau cu spermograma, dar parca nu are normospermie.
mi-am amintit ça una din motivatiile pt care vara sunt sanse mai slabe la fiv este ca spermatozoizii sunt afectati de caldura (temperaturile din timpul verii sunt un dusman al celor cu oats&company). la caldura (fie ca e de la statul indelungat pe scaun - la condus, la birou, fie ca e de la temperatura mediului exterior), spermatozoizii sunt mai inerti/mai ametiti decat in general.
am inteles ca vrei sa mergi in iulie, de asta am zis. stiu ca esti incurcata cu scoala, dar am zis totusi sa iti spun.
Ralu_mv spune:
Sabina ... iar am ramas masca ... ai avut o productie atat de buna in ziua 3 ... e tare ciudat la tine, dar eu nu cred ca trebuie sa te dai batuta, ca uite nici ai balantei nu au rezistat pana la ziua 5 si cei de ziua 3 au prins ... poate pur si simplu le era mai bine la tine in burtica
Daca iti va fi mai bine sa stai mai departe de forum, eu te inteleg, am facut asta si dupa fiv si dupa fet, dar uite ca daca nu-mi bagam ochii la un moment dat asa intr-o doara pe forum, nu vedeam postul lui tamys si nu aveam revelatia cu istanbul ( depsre care pot spune clar ca a fost ca o revelatie, pentru ca m-am hotarat cu o luna si un pic inainte de a incepe propriu zis )
Loretta imi pare rau ... prea multe nereusite ...
Adriana, fara sa punem o presiune, dar te asteptam pe tine sa aduci bucurie
aadina,... e tare ciudat ce ti se intampla ... nu se poate ca doctorul ala sa zica ca face treaba ... cand nu stie nimic ... dupa ce totusi vei afla care e treaba cu adevarat, si daca oricum nu e de bine, o parte buna tot este, ca s-a implantat si ca se poate ... si cei din tabara de schi au si ei sansele lor, inainte sa te indepti spre orient, desi pentru ei eu am un mare respect si ii recomand oricui.
5ab1na spune:
parca doar la consultatie in iulie. nu aadina?
iulie in istanbul imi pare si mie greu de dus fiv-ul.
ralu le-o fi fost mai bine sau nu...nu stiu cat de adevarat e.
ideea e ca au pierit "aproape" toti dintr-un numar zic eu frumusel...
so...mi-e teama sa n-am alta problema decat ziua3 versus ziua 5...
anaasta spune:
Sabina, asta a fost al doilea FIV la tine? Din ce povesteai tu, ai patit acelasi lucru si la primul sau nu am inteles eu bine?
aadina spune:
Balanta, spermograma sotului meu se degradeaza de la o procedura la alta, probabil ca la fiv e mai stresat, nu stiu,la Sibiu mi-a zis de teratozoospermie, forme normale f putine.
Nu vreau sa fac fiv in iulie, e mult prea repede, vreau doar o consultatie acum. Intai as vrea sa transfer si ceilalti 2 embrioni de la Sibiu, prin august sau septembrie, iar daca n-o fi nici cu aia, fiv vreau sa fac prin decembrie, ianuarie. Eu, oricum , nu suport deloc caldura, si nu m-as incumeta la un fiv in Turcia pe caldura mare, ar fi esec total.