Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
madutza_bra spune:
ina, cred ca poti spala colo cateva bluzite in chiuveta, dar eu zic oricum sa iei tot sifonierul
roxy_s spune:
bb_yasmi pai da, somn pe plaja nu prea
si daca sta sotul cu buburuza tot nu pot sa dorm ca vrea calare pe mine doar sa mewrg cu cearceaful la 10 metrii mai incolo
madutza eu mereu comentam cand ii auzeam pe altii ca merg la mare si fac mancare, gratare.... ca ce, ala-i concediu..
dar acum vreau si o bucatarie ca cine stie. daca vreau sa-i fac ceva
si eu i-as da de la restaurnat dar nici nu stiu...mi-e cam teama.
mergem la marea noastra
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
AllyLaur spune:
Buna ziua!!!!
Sunt cea mai fericitaaaaa...astazi vine mama. La ora 16 plecam spre aeroport si ea ajunge la ora 17.
Va pup pe toate si pe toti!!!
roxy_s spune:
ina cred ca poti spala un body, o bluzita... dar tot trebuie luat aproape tot
ally super, mai este putin cred ca nu mai ai rabdare
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
Deea99 spune:
Neatza!!!!
ce fac flururasii? stau in casa sa nu-i ia vantul?
vai de capul meu la noi e un vat de te ia pe sus....bine ca am reusit sa o adorm pe fluturik ca altfel ne certam rau de tot..numai la usile de iesit afara as stat si a bazait...dar unde sa o scot....plus ca aseara am facut o prostie..i-am facut baitza si cand am iesit din cada am inchis geamul la camera..era cam racorica dar am zis ca e uscata cu feonul,are body cu msaneca lunga si pantaloni de piijama si nu ii e rece...de unde..azi ii curge nasul..si cred ca mi-a stranutat de 20 de ori
aseara doar v-am citit ..eram rupta de obosita si cand am intrat pe forum hop si tipa aia de la ikea in plapuma bagata...doar sa-mi faca mie in cida,nu?.....la voi apare....la mine apare si aia cu silueta..sau pus pe mine ce sa mai
tot din ce am citit aseara.....
Roxy multiasa ai inceput sa aliniez fetele...imi place sa te citesc ,mai ales ca tu faci si un rezumat...
Mama dar ce au scazut tem la voi de la 30la 16....si ploaie...
cred ca A a fost tare fericita sa mearga prin ploaie/?
a si cate ganduri pe tine cu concediul...eu nu sunt asa stresata....
dar uite ii poti gatie de acasa..le congelezi si le incalzesti acolo..eu asa am mai auzit mamici....
si eu cu S in primul an avea 1,7luni am sta la prietena mea in ct tot in ideea de facut papa si oricum un timp pierrdut sa zic asa..ca ea nici acasa nici in concediu nu manca...
cu A nu stiu cum voi face..ori ciorbica congelata si pusa in pahar avent apoi incalzita cu incalzitorul de biberoane....ori de la terasa..un piept de pui la gratar una alta..hai lasa cu 7 zile nu patesc nimic....daca mergem in jupiter desi nu am hotarat minic ....descoperisem un fosr restaurant transformat in impinge tava care face mancare buna si ff prospata ca pana-n 14-14.30 se termina....acum nah eu caut ceva igienic ca o am si pe S...dar voi vedea...inca nu sunt intrata-n panica...despre kk si pp clar cu pampi..nu imi place sa stea cu fundul gol...si nici sa intre-n apa
Miki imi pare tare rau ca A iar a recidivat..asa este ..odata facuta infectia asta tot recidiveaza..dar ce vreau sa te intreb ea sta desculta prin casa?...ca noi fetele suntem mai sensible si poate si recele de la picioruse sa io influenteze..zic si eu...si legat de V si terapia de la mare si eu i-am facut lui S dar trebuie cam 12-14 zile sa stati la mare..noi asa luam bilete...si sa nu ne plicti in aceeasi statiune luam mamaia si eforie nord
exercitiiole in ce constau....in calcat apa mult...adica dansam continuu cu ea in apa....mers diminea si seara pe faleza..cand pe nisip cand in apa pana la ghenuchi....in fiecare dimi la 6.30 eu eram cu ea pe plaja pana pe la 8...nu era intotdeauna placut ca obosea sau era somn insa a fost spre binele ei..imi e frica ca si A are tendinte de intrat ghenunchii in interior de la un mic platfus..cred ca trebuie sa o vada urgent un ortoped
ally ce ma bucur pt tine ca vine mami....poate o convigi si se muta si ea in I..parca tati lucreaza in I ,deja, nu?
Yasmi ce crezi ca am facut duminica..placinta de branza dulce..numai tu si catank sunteti de vina....voi sunteti slabe ce va pasa
eu la drum lung am plecat intotdeauna mai cu noaptea-n cap....sa mai doarma S in masina..dar cu nazdravana nu stiu ce o sa fac ,ca nu pune geana pe geana cat mergem cu masina..nici anul trecut cand era mica nu a dormit spre sau de la mare....dar era avantaj ca statea-n landou intinsa
ce a avut L de a facut febra?
Mada nu te mai simti vinovata de cazatura lui cata....iti zic eu ca si daca erai langa ea tot cadea..asa a fost sa fie....naspa e de cucui si de inlatime....unpt ea....mie nu mi-a cazut A de 2 ori fix de langa mine ..la 5cm sa zic ca eram si am recationat darunite ca nu a fost sa fie....si loviturile au fost cu semn..obraz vanat spre negru cateva zile..apoi i a pleznit pielicica langa oki...aici i-a ramas si o dunga rosie..sa mor de ciuda..aveam atunci tendinta de a o tine numai in brate sa nu mai cada...si cand cadea mai departe de nime/noi nu a patit nimic...
ce w-e pe tine..exceptand pestele
pup poate nevedem in parc..sa de fac si puii lui viss bine si ne dam intalnite mai aproape de ea....
Andreea mami am murit de ras cu faimoasa chicco....stii ca si eu am patit la fel..o iesire am avut cu ea pana-n capul strazii si am zis pass..dar am scapat de ea...uraaaa...am vandut-o si mi=-am luat un peg perego mini...e carut de vara ff usor...eu de alte trici nici nu vrewau sa mai aud..vrea sa o obisnuiesc pe A in caruciour pt mai mult timp ca eu si pana la paine in cartier am ceva de mers....
vezi poate o mariti si tu..eu am luat 250lei
Ina ce haiosa esti..bine ca nu esti o mami geloasa...ei si tu cu sifonierul in vacanta..eu anul trecut am luat un suport din acela cu carlige rotund..cred ca pt uscat sosete..nu stiu cum sa explic....am luat detergentul ei lighid putin intr-o sticla de juma de litru..putin balsam...si spalam bavetici,body si tricouri in chiuveta apoi le agatam acolo si in balcon era deja o sfoara agatat....si am agatat suportul meu de ea....dar se poate agata si de bara de la dus....acum depinde si de cat de molfolit papa bebe...poate cu putina grija si o bavetica mai mare scapi cu mai putine haine patate
Simo ce rau imi pare de Arsenie....off mititelul...dar poate ca a fost mai bine sa se intample acum ,ca mai mare iti dai seama ce circ facea....un pt okisorii lui albastrii ca marea
Ioanales prin cate ati trecut si voi....pt baitul mofturos la legume
dYA felicitari lui cristian pentru primii pasi....daca a mea merge de la 11 luni parca mi se pare ciudat sa citesc de fluturasi care aibia acum isi iau zborul..dar fiecare cu dezvoltarea lui..voi poate aveti dintuci mai multi..noi 4 mari si 2 abia abia se vad
Mary cum e cu socrela..las ca daca iti aduce panetone sa vezi ce-o iubesti
Ailed daca zici ca te ajuta A la gatit ar trebui sa ai timp mai mult de forum..ce sa zic te invidiez..esti o norocoasa....ai vazut ce bine ca avem fete...sa vezi cand s-or face mai mari ..o sa rupem patul si sa tocim telecomenzile de atata stat degeaba
Cami eu te-as contrazice..laptele dupa 1an dat in exces nu e bun..recomandat este 250ml dimi si 250 ml seara
3 fete cucuiete
si si legat de ce am citit la Roxi siIna....laptele tot in exces hranese si face sa se inmultesca psarazitii intestinali..chiar am citit un articol..daca-l mai gasesc il pun si aici...
Irinuk si tie LA MULTI ANI FERICITI!!!!...e cu intrziere dar tu stiu ca ieri o baba uituca ca mine...SA fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta...te admir si invidiez ca poti merge cand la mai cand la soacra cu saptamanile...eu nu ma pot desparti de sot si casa asa mult....de unde din focsani esti? e si sotul..defapt tatalui a fost vranean si au neam mare..poate sunteti rude
mai trimit romanul asta...si mai revin
miki1979 spune:
salutari..
andra mea e mai bine, adica nu mai face febra asa mare.. sunt cu okii non stop pe net sa va d rezulattul la sumarul de sambata si nu stiu ce naiba nu e gata, ca ala dureaza doar o zi dimineata n-am reusit sa-i iau urocultura ca a curs totul pe langa punguta
deea multu pt info cu marea/nisipul..tu i-ai facut pt probleme la picioruse sau pt imunitate ( aerosoli) ? adica dimineata la 6 mergeai pe plaja banuiesc pt aerosoli, nu ? pupici aaa, si andra nu sta desculta, ba chiar incaltata ca altfel aluneca..si nu cred ca are legatura cu grigul, ea nu mi-a racit niciodata..pare f rezistenta afta de vlad, n-a luat ea nimic de la el si ce a adus el de pe la gradi de-a lungul timpului desi de cele mai multe ori luam si noi.. nu stiu ce sa mai cred, o sa schimb pampersii..o sa o pun pe olita..asta e, imi pare rau ca o chinui asa de devreme dar n-am de ales..si o sa merg la investigatii plus la homeopat..
am tot citit pe net si sunt cazuri de antibio-terapie si pe 5 ani la copilasi cu probleme..Doamne Ajuta sa ne fereasca de asa ceva ca mor
simo, merci de info cu pasapoartele..eu nu l-am decalotat complet pe vlad niciodata.. nu pare sa aiba probleme..in afara de cele de auto-cunoastere..
a fost asa haios sambata, a venit soacramea sa-l vada dupa mult timp..si nu vroia sa se imbrace sa mearga cu ea la spital la socru..si s-a tot rugat de el si incerca sa-l prinda..si nu stiu ce i-a zis in gluma ca te prind si iti fur puti si bla bla bla..glume de bunici si el nazdravanul repede si-a dat chilotii jos si zice "ia-o!!!"
bbyasmi, si eu cred ca plec pe la 3-4 dimineata ca sa doarma ceva..sper eu dar cine stie..andra mea nu doarme sub nici o forma in masina..de fapt nicaieri in afara de patutul ei..o sa fie cam jale
ailed_dota spune:
miki, i-a dat un raspuns f tare pentru ce prostii ii spunea soacra ta( no ofense), tinem pumnii sa rezolvi cat mai repede cu tiza scumpa!
deea, da asa e sa ne luam o canapea confortabila si eu una imi cumpar un goblen nou, ca tb o fac fetele... apropo, azi Andra mi-a luat rozmarinul de pe masa( era sticlutza de Kotany) si am salvat-o exact cand vroia sa toarne, dupa a rasturnat biscuitii
ally, te invidiez
roxy,s-a dus huzurul pe plaja draga mea, tb sa fii cu ochii in patru de acum
mada, pupici
yasmy, eu am plecat cu ea la pranz in ziua de sambata inainte de inviere, ca n-am avut ce face...A stat si pe scaun, a dormit si la mine in bratze, am pus-o si jos la picioarele mele, intre canapea si scaunul din fata, ca se plictisea si seara s-a culcat....E greu cu ei la varsta asta ca se plictisesc....Succes!
si apropo de migdale, incearca o tarta cu crema de cioco neagra si migdale, sau biscuiti cu faina integrala si migdale...
fetele pe mine MA DOARE CEZARIANA RAU CAND SI CAND( dau vina ca se schimba vremea), dar nu m-a durut anul trecut cum ma doare acum , voua vi s-a intamplat?
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua!!!! Sunt cea mai fericitaaaaa...astazi vine mama. La ora 16 plecam spre aeroport si ea ajunge la ora 17. Va pup pe toate si pe toti!!! Eduard Andrei 02.04.2011 |
Super!!!
madutza_bra spune:
deea, nici eu nu pot sta departe de sot si casa . Da un semn cand vreti sa ne vedem. Viss parca sta pe langa Tineretului, nu?
delia, asa in picioare mai statea si cristi cand era mic. Cata vad ca a stat f cuminte la drum..pana acum ... va d eu ce patesc cu ea in iulie . Cu Cristi n-am treaba, e f cuminte...doar ca vb incontinuuuuuuuuuu, imi face capul mare de fiecare data cand mergem la mama, si e drum de doar 30 de min
miki, ffff tare Vlad cu raspunsul