Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
heellloooo
buna dimi
am si eu o intrebarica pt mamicile cu 2 -3 bebici : cum procedati cand plecati la un drum mai lung 12-14 ore???? noi dintotdeauna (si pe vremea cand eram doar noi 2 si cand aveam doar fetita) preferam sa plecam pe inserat si sa ajungem dimineata la destinatie din mai multe motive: trafic mai redus, nu este asa de cald ca si ziua iar fetita doarmea toata noaptea dar nu in scaunelul ei ci intinsa. acum ...cum voi proceda cu 2?? clar nu o sa doarma nici baiatul atatea ore in fundulet intr-un scaun de masina.....daca iau ambele scaune de masina nu mai am si eu loc langa ei in caz de nevoie.....
voi cum procedati???
madutza_bra spune:
Neata!
baiatul a plecat la gradi, fata s-a trezit, a papat lapticul si acum e la ea in patut...vorbeste pe acolo nu doarme, o mai las putin merg la ea.
irinuca, al meu sot merge la pescuit la Greaca-Cercani. Nici la el nu a tras de data asta ca in alte dati..cica e perioada cu icre si nu trag asa bine pestii Din toamna incepi munca? off, pe Daria o lasati la bunici si o luati in week-end? sau cum v-ati gandit?
mandreeac, poate o cura cu Magneziu te-ar ajuta. Stiti ca va ceream si eu sfaturi pt sot, i-am dat Magneziu si inca niste pastilute pt calmare...alea nu cred ca le poti lua pt ca alaptezi, dar magneziu sigur ai voie, ca e permis si in sarcina. Off loviturile astea la cap/fata mi se par cele mai nasoale ..plus ca pot lasa si semne. Cristi are un semn (mic) deasupra buzelor de acum 1 an si ceva si tot nu i-a trecut. A cazut cand eram eu in spital sa o nasc pe cata...
delia, am zis ca e ultima data cand mai curat peste...parca nici nu-mi mai venea sa mananc la cat m-am luptat cu ei am iesit in curte sa-i curat ca sa nu-mi fac bucataria vraiste..si batea vantul si-mi zbura pungile si servetelele...
Multumim pt cafea!
brrr, ce frig e afara! Azi incepem constructia unui foisor de lemn in curte Sper sa nu ploua rau sapt asta si sa-l termine pana in week-end sa-l inauguram
yasmi, cum mai e lucas? Cata e mai maraita in ultimele zile..cred ca-i mai iese a 4-a masea..sau poate din canini... Ce ai facut pana la urma cu migdalele?
Va pup!
madutza_bra spune:
yasmi, inca nu ma incumet sa plec cu ei la drum de 12-14 ore , dar daca as pleca probabil ca ar fi undeva pe la 3-4 dimineata, sa doarma in masina o parte de noapte, sa apuc sa dorm si eu ceva inainte de drum. Nu as pleca seara, pt ca dimineata ei ar fi odihniti si eu varza de oboseala . Si nu as renunta la scaun de masina sub nici o forma, mai bine o noapte de somn incomod si in siguranta, cu cateva opriri pt dezmortire. La noi drumul pana in Bulgaria o sa fie de 4-5 ore si vor sta in scaunelele lor, asa am mers si vara trecuta si a fost f bine. V-ati gasit pana la urma cazare la mare?
bb_yasmi spune:
mada micuta buburuza , pe a ei mamica si fratior
L este bine si pe el il deranjeaza ceva pt ca se trezeste plangand si apoi adoarme inapoi... off
ce proiect, desenpt foisor aveti?? si noi suntem la etapa asta! acum o sa incep sa ma uit pe net dupa ceva modele. dar [pana atunci mai avem de bagat 1-2 masini de pamant in partea din fata a curtii. in spatele casei le-am facut sambata la copilasi "groapa de nisip"
cu migdalele nu am facut nimic inca, doar le-am curatat. vreau sa fac un chec cu aluat din migdale....
delia, buna dimi
bb_yasmi spune:
mada ca sa plecam dimineata/ziua cade din start! am face dublu timpului cred .... trafic nebun, zapuseala de caldura, copii mofturosi si am ajunge si mai obositi...
cazare inca nu am rezervat , vreau sa o fac atunci cu o saptamana maxim doua inainte sa vad intai cum o sa fie vremea oricum pe primul loc ramane pensiunea aceea de pe plaja.....daca nu o sa vad atunci poate hotel delta (sau inca 2 variante de all inclusive) mi-ar mai face cu ochiul datorita programelor si diverselor activitati pe care le pot avea copii acolo....oricum intai incerc la acea pensiune...dintotdeauna mi-am dorit sa stau la pensiune pe malul marii si sa aud valurile si sa ies direct pe plaja
bb_yasmi spune:
unde sunteti mamici???
la noi ploua marunt....dar ma bucur ca nu aveam nici un chef sa ies din casa azi azi am amandoi copilasi acasa! am simtit nevoia sa o tin si pe I acasa cu noi, sa petrecem ziua in 3.....acum se joaca asa frumos.... si vad ca si L si-a mai decalat putin somnul daca este I acasa si se joaca . mi-as dori sa il pot tine pana la 12 si apoi sa ne punem la nani toti 3...
si ca sa mai tracan putin dau un edit (sa nu am prea multe mesaje neinteresante ) afara sunt doar 9 grade!!!!!!!!!! brrrrrrrrrrrrrrrrrr
roxy_s spune:
neata, fetelor!
este un frig la noi, cica azi sunt 16 grade este innorat dar nu mai ploua, macar atat.
ailed multumim de cafea, buna tare ai facut-o
mandreeac ce bafta mai aveti si voi cu masinute, triciclete... nu ati probat-o in magazin? ca sa nu o mai fi luat pe asta defecta. asa nu-mi place cand trebuie sa-mi repare ei ceva...
cu somnul, cere sfatul medicului tau de familie ca sa nu iei ceva asa dupa capul tau. poate iti recomanda ceva bun si mai ales ca alaptezi inca.
ce patanie cu verigheta, bine ca ati gasit-o ce figuri ati fost, s-o cautati si la gunoi si eu as fi facut la fel, la urma urmei as fi cautat-o si in wc numai s-o gasesc ca asa-i iti pare tare rau s-o pierzi. un pentru Rares.
bb_yasmi si eu eram curioasa cum se procedeaza la drum lung. tu o mai pui pe Iasmi si acum in scaun? pana la ce varsta se pun copiii in scaun?
si mie mi se pare cam asa sa mearga tot drumul numai in scaun, anchilozeaza acolo si mai ales cand doarme, tot in scaun, asa in fund?
si noi la fel plecam la mare sau in concediu la drum lung. plecam pe la 1-2 noaptea si la 6-7 ajungeam. este cel mai bine asa. ziua este groaznic sa pleci...clad, aglomerat. noaptea este ideal.
acum fiecare stie cum este mai bine pentru el.
madutza dar te odihneai cand ajungeai, prima zi dormeai pe plaja o noapte in masina nu este chiar asa obositoare ca doar mai atipesti, mai dormi si tu, nu? sau conduci si tu. mie asa mi se pare, eu nu eram asa obosita cand ajungeam.
noi ajungeam la 6-7 ne cazam si plecam pe plaja si imediat bagam un somn sub umbrela, asa fain este sa dormi pe plaja, aerul ala sarat...mie una imi place bine, acum cu Anastasia nu stiu ce timp de somn as avea.
eu sunt un pic nedumerita...cum o sa procedez cu mancarea buburuzei la mare, cu programul de somn...o sa venim la pranz in camera sa faca nani? poate facem si noi nani? o sa-i gatesc ei cate o ciorbita sa nu-i dau de pe acolo? nici nu stiu. voi cum procedati?
oricum, as vrea ceva cu bucatarie ca sigur o sa-i mai fac cate ceva.. o omletica, un gris, ii mai incalzesc cate ceva....
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
bb_yasmi spune:
roxy, da, avem scaun pt copii mari la care poate ramane doar inaltatorul/baza. nu cred ca voi lua ambele scaune. poate doar pt L. inca nu stiu. am zis ca poate imi dati voi ceva ideei
cu mancarea L o sa pape la restaurant unde mancam si noi . fructele dimi nu sunt probleme ca le mananca si acum asa direct: adica un kiwi taiat in 4 , o sa fie si pepene atunci, banana la fel...etc. o sa ii iau si o cutie de cereale cu lapte care se fac cu apa. si o sa am dupa mine si 3-4 borcanase, "asa sa fie" doar
eu ma gandeam sa le fac cu pat in spate cu o plapumioara...nu stiu...
ooo 16 grade...super....la noi 12
edit: ha ha roxy daca sunteti doar voi doi cu copilul...de unde atata somn sub umbrela???? rezisti pana la somnul de pranz
ina.click spune:
noi plecam in iulie in concediu, la bulgari.
cu mancarea, eu o sa ii cumpar de acolo. am sa aleg din restaurant supe, ciorba, salata etc. lapte, iaurt o sa cumpar tot de acolo. am sa iau pe drum ceva de rontait pt el , niste fructe si apa plata, ajungem destul de repede......cred
mai nasol e cu spalatul, ce fac, mut tot sifonierul dupa mine? al meu se murdareste, trebuie schimbat aproape dupa fiecare masa, etc. Oare pot spala hainute acolo in hotel?
asta e hotelul:
http://www.booking.com/hotel/bg/friends-family.en.html
madutza_bra spune:
yasmi, 9 grade? brrr nici eu nu as scoate nici macar un deget afara din casa L anoi cica sunt 18, dar bate un vant asa receee...
roxy, pai vezi, programul ala de somn pe plaja il aveai fara copii. de cand am copii si merg cu ei la plaja nici nu-mi mai vine sa ma intind pe sezlong, oricum tb sa stau dupa ei, si chiar daca se joaca cuminti tot stau cu ochii pe ei, imi place sa-i vad cum se joaca, cum interactioneaza cu alti copii, sa fiu cu ochii pe ei daca vor sa intre in apa, etc. Iar un somn in scaun de masina chiar nu vad sa fie o tragedie Legat de somn acolo, asa facem si noi, dupa pranz-ul de la 12, mergem in camera, ne facem cate un dus si dormim bustean cate 2 ore mancare ii voi da de la restaurant unde mancam si noi. In camera nu-mi trebuie decat o priza unde sa incalzesc apa pt lapte si un frigider sa tin iaurturile. Concediu cu facut de mancare in camera, nu-i concediu pt mine . Voi unde ati spus ca veti merge?