Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally te invidiez!!!!!!!

miki, bine de la voi pana la mare cat faceti..3 ore??? deci nu se pune miki ppoop andruta!! ce scump este nazdravanul mic!!! vaiiiii mi te si inchipui daca reusim sa ne vedem ca esti calmul si rabdarea intruchipata!!

deea poop anna nazdrvana....am vazut pozici cu ea dar nu am apucat sa iti spun!!!

delia, tot asa ma gandesc ca voi face si eu....voi pune o saltea pliabila jos si o sa iasa un pat. stau cu ei pana adorm.la biscu cu migdale m am gandit si eu..dar..tocmai ce mi-am luat o tava noua de chec si vreau sa o folosesc

forme de silicon folositi pt praji/chec/briose???

ce am facut eu pana acum????? am dormit... I s a trezit acum iar L inca doarme....declar ca a fost o zi frumoasa si reusita petrecuta in casa toti 3!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA! Yasmi eu folosesc forme de silicon, sunt super, am facut tarta in forma de silicon si a fost super a iesit foarte usor si nu trebuie unsa, dar sub aia de silicon trebuie pusa o tava intinsa ca asta se indoaie.(sper ca ai inteles).

ROXY soacta sta o saptamana, si e bine cu ea, se intelege si cu Anda se joaca, e bine!
Mada pup mica nazdravana si cucuiu ei!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Din cate vad la noi e cel mai frig, dim erau 6 grade si acum sunt cred ca max 10!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna din nou si de la noi... pe frig si ploaie .
Am prins totusi vreo juma de ora de plimbare cu caruciorul .

Am mai citit si eu din urma, va multumesc pentru urarile de ziua mea . Deea, multam, nu conteaza ca-i cu intarziere .
Si La Multi Ani pt Irinuca si de la mine! Tot cu intarziere

Roxy, eu ziceam de bebelina mea din burti ca-i manechina, pt ca o tot compar cu Luca. El mereu era cu cateva sute de grame mai greu decat graficul. In plus, am o burta maaaare, toata lumea care ma vede crede ca nasc luna asta . Dar asa pare burta mai mare, fiindca in rest sunt slaba... si-atunci iese burta in evidenta

Simo, im pare rau pt ce a patit Arsenie. Si eu am fost speriata la un moment dat, ca nu mai puteam sa trag acolo deloc. Am tot insistat si intr-o seara, fara sa-mi dau seama am tras pana pe la jumatate. Ce m-am mai speriat. Si eu, si el, saracul a facut o fatza. Acum decalotez si eu aproape in fiecare seara, putin la varf, cat sa-l curat. Mi-e frica sa trag mai tare, sper ca e de ajuns...

Ce frumos ca vorbiti de concediu. Abia astept sa va citesc experientele de anul acesta. Sa invat si eu, ca poate la anul mergem si noi la mare

Delia, am citit cum i-a dat pitica lui tati sa pape . Ce frumos. O sa incerc si eu cu Luca sa vedem. Macar mie sa-mi dea.
Deocamdata il invat sa ma pupe pe burtica. Ii zic: "vino sa pupi fata!" Si el, e asa haios, vine cu gura cascata si se lipeste de burta .

Va pup pe toate!

Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 28+ Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mary da am inteles perfect. am vrut sa imi cumpar ieri una pt chec si una pt briose dar am zis sa citescuna alta inainte

alina poze cu burtik nu ne arati???

azi este ziua intrebarilor mai sunt mamici care nu au decalotat putzica la baiat???? eu nu m am atins de ea...totul este in regula: tzishu' face in jet, nu intrerupt, nu a facut nici o infectie......ce altceva mai trebuie sa urmaresc???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

a fost asa haios sambata, a venit soacramea sa-l vada dupa mult timp..si nu vroia sa se imbrace sa mearga cu ea la spital la socru..si s-a tot rugat de el si incerca sa-l prinda..si nu stiu ce i-a zis in gluma ca te prind si iti fur puti si bla bla bla..glume de bunici si el nazdravanul repede si-a dat chilotii jos si zice "ia-o!!!"

mami de 2 prichindei

Criminal!!! De nota 2000!!! Am ras cu lacrimi, pe bune!

Puisorii mei iubiti Mihai si Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buna ziua,

Cristi doarme, ne-am plimbat vreo 2h jum dupa masa de pranz, si acum am gasit timp liber pentru dat pe net si pentru cereale cu lapte.

Din pacate azi a iesit un hcg beta negativ de tot asa ca mai incercam. A fost oarecum ciudat faptul ca m-am bucurat, ca era pozitiv, deja gandeam altfel. Acum e..uhm..la fel. Nu-i nimic, mergem mai departe :) Va multumesc mult mult pentru felicitari si pentru ca sunteti alaturi de mine! O sa vina si minunea undeva in viitor.

Cine vine la mare? :P Cine vrea sa ne vedem? Cand veniti? Noi daca suntem aici tot timpul anului am cam vrea la munte...dar inca n-avem planuri. Vara asta vom pleca in iulie la Amsterdam, la Sensation White, un party de muzica house. Legat de asta mi-am facut o mie de griji...cu cine o sa stea Cristi, cu cine o sa manance, cine o sa-l culce...offf, imi vine sa-l iau cu mine peste tot. Bona nu poate sta non-stop la noi si bunicile...una e panicoasa si nu vreau asa, si una e anti-talent(maica-mea). Well, sper sa fie cumva bine.

Si Cristi se trage de putza. Cum scot pampersul o cauta...intai verifica buricul daca e la locul lui si apoi trece mai jos. I-a lesinat pe bunicii lui cand il intrebam eu "unde e buricul Cristi?" si el imediat zambind punea degetelul inauntru... e mortal.

A inceput sa doarma un pic mai mult, nu se mai trezeste la 6:30...ci la 7:30...8 chiar. Cat au fost nepotelele la noi, s-a trezit chiar la 8:30 pentru ca se juca cu ele si era f obosit seara...

Va pup, seara frumoasa sa aveti!

EDIT:

E groaznica reclama aia de la inceput cand incarc forumul :)) ma enerveaza ca pana o inchid incepe tipa aia sa vorbeasca...

Mada, imi pare rau de cazatura lui Cata. Si Cristi a cazut saptamana trecuta si m-am speriat...era pe marginea unui fotoliu, in hol, si se tot apleca peste marginea laterala...pana a cazut, tot asa in maini si in cap..m-am ingrozit cand am vazut. Imi era foarte frica sa nu fi patit ceva la coloana cervicala...

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

alina, hai pune poze cu mamica slaba si burtoiul maare, ca nu te credem altfel :p

yasmi, si eu am forme de silicon pt briose sunt f ok. legat de puta, nici al meu nu se decaloteaza complet..decat putin in cap . Face pipi in jet, normal, nu e rosu, nu-l deranjeaza nimic, il las in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Delia, ginerele e mai bine, doarme acum puiul c-a avut zi grea. L-a decalotat drul, a scos muulta mizerie de acolo si mi-a spus ca tb operat, circumcis...ceea ce desigur nu voi face ca nu-s de acord...macar sa mai cer o parere dupa ce vad ca e refacut cat de cat.
Nu stiu ce sa zic de cezariana..sora mea are 2 ani de cand a nascut si tot asa are zile cand o doare..ca pe tine. Poate sunteti voi mai sensibile in privinta asta...
Mada cat dati pe foisor si cam cum arata, are dimensiuni mari??? ii faceti si acoperis de tabla? Succes sa tina vremea cu tine. Si noi am aranjat sa ne facem un umbrar dintr-asta, mare cat terasa din spate. Ne costa in jur de 45 mil fara tabla (cam 32 mp). Am uitat sa-ti raspund ieri - in concediu plecam imediat ce termina Dav scoala..pe 23 iunie yu-huuuu!
Miki, a platit sotul azi la CEC. Plata se face pe numele titularului, deci cu CNPul fecarui copil. Ma bucur ca Andra e mai bine.
Irinuca, sa va fie de bine la tara...vezi sa nu pierzi fata in atata spatiu/curte ce aveti acolo
Deea, vecina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alina, cred c-ar trebui sa tragi mai mult, incet-incet...Drul i-a scos tot capul acela lui Arsenie... Macar la tine e progresiv si nu e asa traumatizant. La noi a fost in disperare de cauza, eu la ceilalti n-am patit ce am patit acum..

Mergi la inceput