Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
dyadyazuza spune:
mada pai el nu vrea fructe de o saptamana iar diareea o are de joi. as vrea sa pape macar banana si mar copt ca stiu ca sunt bune. orez nu a mancat niciodata.
ailed_dota spune:
miki, pupam tiza bolnavioara!urinal sirop i-ai dat, asa ca adjuvant?
simo, off saracutul de Arsenie! va pup pe toti!
mada, azi cand Andra mergea in picioare in pat, ma gandeam la Cata a ta!pupam cucuiul...
spiridusho, ai lucrat serios mami, felicitari!
dya, ce bine ca mai ai laptic..., cu lm trece tot!
ailed_dota spune:
cra-cra: azi Andra i-a dat lui tati sa pape, lua bucatele de slaninutza intre degetele si ii dadea in gura lui tati...cred ca a fost cea mai buna mancare din viatza lui...
nu a fost tentata sa pape si ea din fericire
cami_antonia spune:
dya mai poti da si stiksuri si covrigei
sigur ar roade la ei
miki offfffffffffffff
ce greu e cu pruncul asa offffffffffff
spiridusha felicitariiiiiiii
eu iti propun sa iti cauti deja femeie de ajutor
ca vei avea nevoie cu siguranta
e diferenta cam ca si la mine
alehiam baietelul tau ce varsta are?
madutza_bra spune:
Neata!
spiridusha, sti ca m-am tot gandit la tine , si eu cand am ramas cu Cata tot asa devreme mi-am facut testul la 11 DPO si se vedea liniuta . Iti urez sarcina usoara si bebe sanatos. Cami are dreptate, ar tb sa cauti ajutor. Cand ai DPN-ul? in ianuarie?
cami, ce-ti mai fac fetele?
delia, ce fata iubitoare sa-i de alui tati sa pape
A fost al meu sot la pescuit si acum tb sa ma "lupt" sa curat vre-o 3 pesti la vre-o 2 kg fiecare
Va pup, sa aveti o duminica placuta!
ina.click spune:
asa e, merg si sticksuri / covrigei / paine prajita la diaree.
o felie de toast unsa cu putina branza? mai stii? sa roada la ea.
sau covrig, nu stiu copil sa nu morfoleasca la un covrig :)
spiridusha spune:
Buna dimineata!
Vreau si eu o cafea si ceva sa imi dezlipeasca ochii. Crap de somn..:)) Habar n-am ce sa mai inteleg ca azi noapte am mai facut un test, negativ, azi inca 4, de curiozitate bineinteles si tot negative. Acum ma gandesc ca era ala expirat/stricat/defect...sau ca nu s-a implantat bine, ca s-a dus, sau nu stiu exact ce s-a intamplat. Ma enerveaza ca e si duminica si nu pot sa-mi fac un beta hcg. Dar maine pleaca sotul din tara si mi-e greu cu copilul sa ma duc la analize... Asa ca astept si ma resemnez. M-am dezumflat toata. Imi pare rau ca am apucat sa spun si la socri si la ai mei si acum...bleach urasc situatia.
Si pe langa 3 copii urlatori ma supara de o saptamana o durere jos la spate, care se duce pe picior in jos. Am zis 2-3 zile ca sunt intepenita de la dormit aiurea...dar si acum ma doare dupa 8 zile... si seamana a sciatica, eu n-aveam treaba cu asa ceva pana in sarcina, in trimestrul 3, abia gaseam o pozitie in care sa nu ma doara. Asa e si acum..offf.
Azi sunt cam plouata. Macar de-as sti sigur ce e cu burtica, ca sa ma redresez...Va pup!
Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011
Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!
MaryM85 spune:
Buna! Multumim tuturor pt laude!
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)