FIV in Ungaria 162
Raspunsuri - Pagina 5
ImiMS spune:
Fetele...conteaza ca sunteti bine...in rest,se rezolva toate cumva,candva!
Mona...daca nu-mi raspunde azi, retrimit mailul maine intre 12-14...mersi de pontSi normal ca o sa-ti zic ce si cum...eu inca nu am facut nici un fel de analiza de genul asta, deci habar nu am daca am sau nu mutatii...acum vreau sa verific...desi nu m-ar mira sa le am si pe astea!
Inca nici PK nu mi-a raspuns...astept,astept,astept...ca i-am scris o intreaga telenovela...cred ca trebuie sa-si gandeasca bine raspunsul!
Loretta...nu cred ca ai pierdut nimic prin faptul ca nu i-ai scris la Zadori...ca oricum multe nu are de zis...te cheama la control si apoi la un nou FIV...sa mai intre ceva la buzunar
Sabina...cunosc povestea ta si iti inteleg perfect starea.Tousi ma bucur ca inca esti cu noi
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
loretta76 spune:
Imi pe mine nu are tupeul sa ma cheme la control, doar ma stie ffff bine cum sunt daca merg cu lectia facuta.
ImiMS spune:
Am inteles...
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
olimp spune:
buna fetelor !
imi , mobilizarea este buna , iti da un nou elan si speranta de a o lua de la capat .
mona da ce amabila este doamna Avram , mai rar asa doctori , inseamna ca este dedicata in ceea ce face , e bine de stiut .Hai ca nu sunt asa de urate analizele , inca putin si in toamna facem listele...la inscriere
Da veremea este mult mai accectabila azi , nu se compara si ...e mai caldut.
sabina imi pare rau , am citit pe alte topicuri de situatia ta , DD sa-ti dea putere sa treci
loretta si tie Sunt convinsa ca va fi bine si ne vom tine bebei in brate cat de curand.
amina pe unde te ascunzi , nu mai dai nici un senm de viata ?sper ca esti bine ?
hamza ce mai faci prin Ungaria sau te-ai intors , sper ca esti bine
greta ,raisa si restul fetelor
ImiMS spune:
Olimp...o zi frumoasa sa ai!
Chiar asa Hamza...ne-ai promis ca ne tii la curent...dar vad ca ai disparut de tot Sper doar sa fie totul in regula!
Amina...tu ai montat aici o bomba cu ceas si apoi te-ai pierdut in ceata...nu-i frumos...doar stii ca stam cu sufletul la gura sa vedem ce si cum e cu tine!
Gretta...ai uitat sa ne urezi ieri noapte bune
AJUTA-MA DOAMNE!!!
olimp spune:
imi multumesc si tie iti doresc la fel , spui ca vrei sa incepi un alt FIV la PK , asa de dezamagita esti de Zadori , sa inteleg ca si la ei sunt doctori care doar iau banii...ca pe banda rulanta ? Sper ca nu te superi de intrebare ?
ImiMS spune:
Da OLIMP...sunt dezamagita de el...NU il invinovatesc ptr esecul meu... ci ptr atitudinea lui in general...Nu vreau sa dezvolt,sa nu influentez alte fete in alegerea lor...Pana la urma treaba e subiectiva...ptr fiecare altceva/altcineva e bun!
Nu sunt hotarata sa fac FIV la PK...vreau doar sa ma duc la o discutie la el...la un consult.Oricum va trebuie sa fac consultul de dupa FIV...deci va fi la el.
Apoi ma hotarasc daca incerc cu el sau o iau spre Turcia si eu.Trebuie sa ma gandesc foarte bine, dat fiind faptul ca eu mi-am dat 2 incercari ptr FIV...deci s-ar putea ca acesta sa fie ultimul.
Tocmai mi-a raspuns PK...am programare la el pe 11.07.2012, ora 13.
L-am intrebat daca trebuie sa repet sau sa fac in plus ceva analize,dar a zis ca deocamdata nu are nevoie de nimic in plus fata de ce am deja.
Oricum, cele de trombo si cario le fac eu de capul meu!!!
AJUTA-MA DOAMNE!!!
floryma spune:
fetele,
imiMS ai un PM.....Multumesc mult
FIV1 - Iulie 2011 fara ET
FIV2 - Septemb-Oct 2011 cu ET, negativ
FIV3 - va urma in 2012
ImiMS spune:
Ti-am raspuns Floryma
AJUTA-MA DOAMNE!!!
Gretta spune:
Imi: Ai dreptate! Imi cer scuze ca nu v-am urat noapte buna dar aseara sotul mi-a pregatit o noapte romantica, cu vin si.... no nu am mai apucat sa deschid laptop-ul. dar primit solemn sa nu se mai repete
Si eu te-as fi intrebat de ce nu mai la Zadori? Avand in vedere ca amandoua avem un Fiv nereusit cu el, eram curioasa de ce alta alegere?
Amina: Ce mai faci?
Olimp: Cum te simti?
Loretta: Tu ce vei face in viitor? Unde ai de gand sa-ti mai faci un nou Fiv?
Va pe toate si va doresc o zi usoara si frumoasa. La mine ploua, e innorat si bineinteles ca nici chef de lucru nu am!