FIV in Ungaria 162
Raspunsuri - Pagina 6
ImiMS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gretta Imi: Ai dreptate! Imi cer scuze ca nu v-am urat noapte buna dar aseara sotul mi-a pregatit o noapte romantica, cu vin si.... no nu am mai apucat sa deschid laptop-ul. dar primit solemn sa nu se mai repete Si eu te-as fi intrebat de ce nu mai la Zadori? Avand in vedere ca amandoua avem un Fiv nereusit cu el, eram curioasa de ce alta alegere? Amina: Ce mai faci? Olimp: Cum te simti? Loretta: Tu ce vei face in viitor? Unde ai de gand sa-ti mai faci un nou Fiv? Va pe toate si va doresc o zi usoara si frumoasa. La mine ploua, e innorat si bineinteles ca nici chef de lucru nu am! |
Vai...pai se poate sa faci asa ceva????????Sa ne lasi pe noi ptr o noapte romantica??????? [ ALta data sa gasesti o scuza mai buna,da?
Fetele...cu Zadori eu sunt subiectiva si e ceva personal...simt ca nu e el dr acela care poate sa-mi dea ceea ce-mi doresc...adica care poate sa ma ajute in indeplinirea visului meu.Atat!
La noi azi e OK vremea...nu a plouat inca deloc, e soare asa printre nori...deci e de trait pe vremea asta!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
mona19 spune:
Imi - Mie mi-a raspuns vineri la mail, rugandu-ma sa o sun vineri sau luni, ca restul saptamanii acestea este plecata la Bucuresti si ii este mai greu sa raspunda la mail-uri.
Asa cum esti tu dezamagita de Zadori, asa am si eu unele nelamuriri despre FIV -ul facut cu marele PK. Si uite asa, suntem nemultumite de FIV-urile nereusite. La fel ca si tine, l-am intrebat de ce analize am nevoie pentru un nou FIV. Mi le-a dat tot pe acelea care le-am facut la primul FIV. Nimic in plus, poate cu cateva in minus. Despre trombo si genetice, pot sa zic ca si eu le fac de capul meu. Despre evaluarea cavitatii, abia dupa ce i-am propus eu, mi-a raspuns ca da, e bine s-o facem si pe asta. Nu stiu, dar mi se pare asa ciudat, cand tu ca si pacient propui unele proceduri sau faci asa analize de capul tau. Bine, o sa ma mai conversez cu el, dupa ce voi reface hormonalele la sfarsitul tratamentului de homeopatice si o sa vad la ce intelegeri ajungem.
Intre timp m-am gandit sa le trimit turcaletilor si chiar si altora mail-uri, sa vad ce-mi zic. Eu asa zic: cu cat mai multe cereri, pot sa vad mai multe oferte. Si sper sa aleg pana la urma oferta cea mai rentabila si sper eu, cea norocoasa.
Iti urez mult succes la consultatia din iulie cu PK. E intr-adevar foarte dotat in materie, dar degeaba, ca mai are si el scapari, preferinte, stiu eu. Bine, poate vorbesc prostii.
Cu orice medic sau oriunde vom face procedurile FIV, fiecare dintre noi va avea numai cuvinte de lauda despre locul si clinica unde au reusit. Desi poate altora, clinica si medicul respectiv le va aminti doar despre lucruri neamplinite.
Olimp - Intr-adevar mi s-a parut foarte amabila, dr. Avram. O sa vad in continuare!!! Si doctorii sunt doar niste simpli oameni, cu reusite sau esecuri in cariera lor. Pe langa stiinta, mai trebuie si un pic de noroc ca sa reusim, oriunde vom merge. De inscris m-am inscris eu pe lista de la toamna, da ma crezi ca nu mai stiu pe care lista voi fi trecuta?. La unguri, la turci, la austrieci, la...? Da indiferent unde voi fi trecuta, trebuie sa reusesc!!!
Amina - Fata draga, ce este cu tine? Esti bine?
Hamza - Mult succes!!!
In final icuri la toate!!!!!!!!!
loretta76 spune:
Gretta planuri concrete nu am, insa sunt sigura ca vom merge mai departe de Ungaria. Eu nu mai vreau sa ma lovesc de un "zid" peste care nu se vrea sau nu se poate trece.
ImiMS spune:
MOna..stii ca ai perfecta dreptate
Loretta...Doamne ajuta in ceea ce va propuneti
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
ImiMS spune:
Mi-a raspuns si dna Avram...m-a botezat putin, dar important este ca a raspuns
E ocupata acum si nu-mi poate da un raspuns detaliat...in schimb asteapta sa o sun vineri pe la pranz.
AJUTA-MA DOAMNE!!!
DaniellaSM spune:
Buna fetelor,
Sper ca nu am fost eu aia care am dat apa la moara cu Szeged-ul.
ImiMS, macar tu ai primit raspuns de la Zadori , eu la ultimul FIV 2011, i am trimis 4 emailuri cu negativul , ca sa mi raspunda exact la 1 saptamana dupa al 4 lea email, deci puteam sa iau progesteron pin sa mi urce la creier, si nici atunci nu ar fii spus ca ar trebui sa implementez ceva la tratament !!!
Daca poti du-te sa ti faci toate testele posibile si un tratament pe masura!
Bafta feteleor in flacari.
olimp spune:
buna fetelor
greta , sunt bine multumesc de intrebare , fizic ma simt minunat cateodata si uit ca am fost operata , imi dau seama cand ma vad in oglinda si-mi vad " fermuoarul " caci asa ii zice soltul meu...inciziei. Cand m-a vazut prima data mi-a zis " ti-ai pus fermuoar , lasa ca-i bine cand vei naste doar desfaci fermuarul !"
ca si imi sunt si eu dezamagita de fostul meu doctor gine care s-a ocupat de cazul meu , nu stiu catre ce doctor sa ma indrept , la el nu m-as prea duce avand in vedere ca el imi zicea ca ma opereaza dar nu stie ce gaseste innauntru si daca poate salva uterul , si mai ales ca nici macar nu stia ce fel de fibrom am , atat timp cat exista histeroscopie care poate determina ce tip de fibrom ai. Eu am aflat in Ungaria de aceasta interventie , cand ea se face bine mersi si la Cluj. Vezi aici e dezamagirea , ca nu mi-a dat toate obtiunile pe care le puteam urma .
Cand am pierdut sarcina la el eram la monitorizare , nu mi-a spus nimic ,ce sa fac , daca sa intervin cu ceva anailze sa vedem de ce ? Sa fie fibromul sau celelate motive.
Acum am descoperit o doctorita care se zice ca ar fi bunicica , doar ca ea nu mai face nasteri decat in cadrul unei clinici private din Cluj unde o nastere este in jur de 1700 euro. Ce sa fac ? sunt tare in deruta.
Trebuie sa fac saptrama viitoare controlul de 6 saptamani de la operatie si inca nu sunt decisa unde sa ma duc. Vroiam initial sa merg in Ungaria , dar strict pentru un control ...nu stiu, sotul meu nu poate veni,iar singura eu nu am voie sa conduc inca decat pe distante scurte sa nu depun efort la operatie. Sunt in ceata.
imi pana in toamna ai timp suficient sa te hotarasti unde sa faci urmatorul FIV , am tot vazut ca se dezbate subiectul FIV in Turcia , poate fi o obtiune, stiu eu. Importat este gustul pe care ti-l lasa doctorul...
Mi-ar place sa-i simt mai dedicati in ceea ce fac , nu doar sa te plaseze in statistica lor ca pe un obiect "procent reusit" sau ghinion " nereusit "
Mona exact cum spui tu , noaroc ca ne avem unele pe altele si invatam din pacate din esecurile noastre , nu inteleg de ce trebuie sa incepem investigatiile la dorinta nostra si nu indrumate de doctori. De asta sunt indignata ca in loc sa ne ofere sugestii si modalitati de investigare al problemelor noastre , ei merg ca si "caii cu ochelari la ochi " pe drumul batatorit pe care il stiu prea bine.
Amina84 spune:
Fetelor nu stiu ce sa mai zic.
Simptomele mele sunt la fel.
In schimb ieri testul surecheck e NEGATIV.
Nu stiu ce sa mai zic,imi vine sa urlu.
Cum e posibil beta pozitiva si test de urina negativ dupa 8 zile de intarziere?
olimp spune:
amina ti-ai repetat tesul beta ? initial am inteles ca era ceva cu rezultatul ca ti l-au dat gresit ? bine am inteles , scuze daca gresesc.
Testele de pipi pot fi sensibile si mai putin sensibile , nu stiu ce sa spun , mai fa o data beta daca nu ai repetat-o.. Daca ai 8 zile de la intarziere ce sa zic mai stai cateva zile si fa un eco intravaginal ca sunt mai sensibile sa vezi ce se intampla.
Iti tin pumnii sa fie bine
mona19 spune:
Amina - Din cate stiu eu, testul de urina se pozitiveaza mult mai tarziu. Refa Beta si te vei lamuri. Teoretic stiu ca la eco, sarcina se vede numai dupa ce trece de valoarea de 1000. Nu pot sa-ti confirm decat teoretic, pentru ca eu nu am ajuns inca, sa aplic aceasta teorie in practica. Bafta!!! Eu totusi zic ca esti gravuduta!
Olimp - Pai daca zici ca ti-ai gasit o doctorita bunicica, apoi du-te la ea si numai sta pe ganduri. Mai intai trebuie sa ramai gravi, sa ai grija sa duci sarcina la termen si ehei!!! abia apoi ajungi sa nasti. Nu stiu, dar pentru mine mi se pare o cale atat de lunga pana la acest moment, ca sincer nici nu pot sa ma gandesc inca pe cine as alege daca as reusi sa ma gravidesc. Deocamdata imi caut un gine bun, in care sa am incredere.