FIV in Ungaria 162
Raspunsuri - Pagina 17
Amina84 spune:
Buna seara fetelor.
Cum sa fiu,am plans ,am suferit si o voi lua de la capat.
Azi m-am curatat,am avut 4 zile de ciclu mare,2 cu hemoragie si o luam de la capat cu mierea de albine,si poate intre timp va veni barza si la mine pentru 9 luni.Cand ma duc in tara vreau sa-mi fac toate analizele pentru trombofilie.
Va pupik .
O duminica frumoasa.
madalina_gh spune:
Buna fetelor,
Amina trebuie sa mergem mai departe, speranta moare ultima, trebuie sa reusim, valabil pentru toate fetele. E cam multa liniste pe aici, clar sunteti la o bere.Distractie placuta
olimp spune:
buna seara fetelor
am ajuns si noi pe acasa ...greu doamne se vede ca nu mai am 20 de ani , mi-e somn , zici ca m-a batut cineva cu o bata peste corp si cu leuca-n cap .
frumoasa nunta , a cantat Emanuel de la Stgma , super tare , nu stiam ca are asa o voce buna si canta ok si din repertoriul international.bravo lui
am dansat Imi iti fac concurenta cu basicile din talpa ! abia umblu , sunt ca si pisica mea calc pe pernite
amina imi pare tare rau ....cuvintele mi-i le gasesc greu , timpul te va ajuta sa treci peste si ...sparanta moare ultima
va pup , marg , pardon ma tarasc in pat
Gretta spune:
Buna seara, tocmai m-am intors de la socrii,dintr-o zona ca de statiune, soare, dealuri, pasarele.. de vis nu alta! Sper ca ati avut un weekend la fel de frumos ca al meu!
Olimp:Ma bucur ca te-ai distrat! Cu ce rochie te-ai dus pana la urma?
Va doresc o sapt usoara si multa bafta in lupta noastra ptr bebe!!!
Noapte buna!
olimp spune:
buna dimineata !
imi unde esti , ai adormit ? , , glumeam ? dar eram obijnuita sa te vad prima pe aici ?
greta am scos de la naftalina , si de data asta glumesc , o rochie ca si culoare ceva rosu- ros o combinatie , simpla , lunga , fara pense , a fost ok , pentru o noapte ...foarte ok.
atmosfera a contata si ea a fost foarte buna.
hamza azi e luni , itit tinem pumnii nu ? azi faci punctia , succes si
mona neata !
restul fetelor
mona19 spune:
Buna Dimineata!
Amina - Ai cazut caontinua! Trebuie sa mergi mai departe si intr-o zi visul tau va deveni realitate!
Olimp - Ce mai face dantausa noastra cu basici in talpa? Doarme? Hai sus ca bat clopotele de amiaza imediat!!! Imi pare bine ca v-ati distrat la nunta.
Imi - Ce mai faci? Cred ca dupa cheful de la intalnirea de 20 de ani, iar ai facut basici in talpa. Of!!! Fetele astea dantause!
Gretta - Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa te energizezi un pic in natura!
Va doresc o saptamana cat mai placuta tuturor!!!
olimp spune:
buna mona te distrezi de noi , ca avem basicute ?
ne-am trezit , greu dar...pana la urma ne-am trezit , era asa de bine in pat ...asa de greu umblu ,ah ce dor basicile astea .
va pup , ies la o plimbare , e soare si frumos la Cluj , ce ziceau ca de maine se strica din nou vremea ?
Amina84 spune:
LA MULTI ANI !!!
Pentru ziua Sfanta de azi , la multi ani celor sarbatoriti pentru Sfantul Constantin si Sfanta Elena.
ImiMS spune:
Buna ziua fetelor.
Sunt si eu prin zona...dar nu prea am chef de scris...de nimic...
La intalnire a fost super bine, ne-am distrat ca de obicei.
Acasa cu nepoteii a fost la fel de bine ca intotdeauna...dar parca devine tot mai dureros sa fiu cu ei...Ii iubesc la nebunie, si ei ma iubesc pe mine la fel si mi-o arata de fiecare data...totusi e foarte greu
Sambata m-a dat peste cap si un e-mail primit de la Zadori....asa pe nepusa masa...in care-mi explica ca mi-a mai studiat foaia medicala si a ajuns la concluzia ca totul a functionat bine la mine: ovarele au reactionat foarte bine la stimulare, a recoltat ovocite de calitate, spermograma e mult imbunatatita dupa vitaminele ce le-a luat sotul,endometrul meu s-a format frumos ajungand la 11 mm la ET, embrionii au fost de calitate superioara si 2 dintre ei au ajuns fara probleme la stadiul de blasto, varsta mea e optima....si prin concluzie un nou FIV ar putea sa-mi aduca sarcina mult asteptata
Nu stiu ce l-a determinat sa-mi scrie...cinve care citeste pe aici i-o fi zis ceva ca altfel nu-mi explic...In fine, prea multe lamuriri oricum nu mi-a dat, dat fiind faptul ca ceea ce a mers bine stiam si eu...eu cautam raspunsuri in legatura cu ceea ce nu mergea bine
Zana mea imi da semne de aparitie deja de 7-8 zile...dar tot nu vine...desi am trecut de 30 zile...Ma jeneaza sub burta, sanii imi sunt tensionati de 2 saptamani...si tot asa.
La job nu ne-a mai dat seful salar de 2 luni...azi vad ca a virat o luna...si desi eram pe punctul de a-mi depune zilele astea demisia, m-a anuntat ca-mi dubleaza salariul...ironia sortii,nu?
Va pup,azi nu e ziua mea!
PS:La multi ani celor care aniverseaza azi!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!