FIV in Ungaria 162
Raspunsuri - Pagina 16
lorenaflore spune:
olimp, intradevar am 25 de saptamani si nici mie nu-mi vine sa cred! Dar incep sa ma bucur de ce mi-a dat Dumnezeu! Pana acum mi-a cam fost frica sa ma bucur, dar cand o simt pe pitica mea ca ma cafteste cu piciorutele ei incep sa prind curaj!
Va doresc la toate sa treceti prin aceasta experienta minunata!
LORI 25+
olimp spune:
abia astept sa experimentez si eu senzatiile pe care le descrii !
Sa dea DD sa se adevereasca cat mai curand , asa fiind valabil pentru toate de pa aici !
mona19 spune:
Olimp - Hai ca mai trebuie sa si glumim. Ca ieri, forumul asta mi s-a parut nitel a fi un front de razboias mic. Bine ca s-a oprit!
Apoi da. Nu am voie cafea. Da, fiindca inca nu am tratamentul complet de homeopatice, sincer nu m-am putut rabda sa nu beau o cafea cu iz italian. Ador mirosul de cafea! Acum iau doar un singur soi de bilute recomandate de endocrinolog. Tratamentul complet il voi face, cred ca de saptamana viitoare, cand vom merge amandoi la colegul sotului care e si medic homeopat. Acesta a fost plecat din localitate si prin urmare si-a dat aparatura la altcineva. Acum si-a recuperat-o dar trebuie sa i se reconfirme dreptul de acces. Ne-a promis ca pe saptamana viitoare. Aparatura asta a lui e super tare. Prima data, nu mi-a venit sa cred ca imi spune totul asa franc in fata, plus alte chestii care nu le stiam. Exemplu: stiam de caria la dinti - mi-a zis exact in care parte am carie.; stiam ca primavara sunt alergica - mi-a confirmat; nu stiam de problemele tiroidei - a spus ca tiroida e dereglata, si multe altele. A si mai vreau sa tratez si nodulul tiroidian, ca am inceput sa-l tratez inainte de FIV, dar din pacate nu am reusit sa termin tratamentul.L-am intrerupt din cauza ca am inceput FIV-ul. Pentru tratarea nodulilor are un alt aparat, care il pune pe zona respectiva si PC-ul ii spune cat timp trebuie tinut aparatul respectiv. Cu fiecare sedinta, timpul respectiv devine tot mai mic, pana la disparitia noduluiui. Mie cel putin, in trei sedinte cate am apucat sa le fac atunci, mi-a scazut dimensiunea lui cu 2 mm.
olimp spune:
mona ahaaaaaa! de aceea ai voie sa te abati usor de la regim ! la o cafeluta cu iz italian !
da si mie imi pare bine ca s-au potolit apele pe aici , eu sunt genul pacifist , nu imi plac disputele , dar daca sunt constructive ..invatam din ele !
ce noroc ai sa fi aprope de un doctor homepoat pe aproape , si cu nodului tiroidiam...super tare ca a scazut.
da ce liniste este pe aici se simte iz de weekwnd
imi distractie placute
fetelor va doresc un sfarsit de saptamana minunat !
eu merg sa vad ce camasa pregatesc lui sotulache , sa i-o calc si sa vad ce costum sa-i dau !Eu am ales pana la urma o rochita roz intens spre rosu , lunga pana in pamant cu umerii descoperiti , simpla care acopera tot ce trebuie acoperit !
va pupilesc
your_dora spune:
Fetelor, va multumesc mult pt toate sfaturile; intre timp l-am contactat pe PK si mi-a explicat frumos ca asta e schema cu antagonist si nu e necesar un analog de GnRH decat mai incolo. Pe 14 iunie voi fi si eu la Budapesta si ma rog lui Dumnezeu ca totul sa aiba finalul atat de mult asteptat pt mine si pt toate cele care isi doresc atat de mult acest lucru. Va multumesc din auflet pt toate sfaturile!
olimp spune:
neata fetelor !
sunt in superviteza , la 12 trebuie sa fiu la coafor , inainte de asta la cosmetica , mai defrisez si eu pe ici pe colo ,
apoi cand scap...o luam din drum .
va pup pe toate si weekend minunat !
mona19 spune:
Se vede ca e vreme faina afara!!!
E liniste de weekend. Banuiesc ca toate ati luat-o care incotro: ba la tara sau la socri, ba la nunta sau chefuri, ba la o terasa sau iarba verde sau mai cine stie pe unde. Numai eu stau acasuca si fac de una singura, treburi gospodaresti. Ce sa fac daca a mea jumatate s-a nimerit in asa zi faina sa fie de servici.
Oriunde sunteti, va doresc sa va simtiti bine si distractie placuta!!!
Lori - Sarcina sanatoasa si la termen!!! Is dusa ca abia acu vazui postarea ta!
samira33 spune:
mona,ca sa te mai consolez:poate e frumos la tine...in Bucuresti e o vreme oribila...ploua torential de dimineata,fara oprire.
sunt niste balti pe strada de nu ai unde pune pasul.
si eu friiiiiiiiiiiiiggg...........
mona19 spune:
Samira - La noi e senin si chiar foarte cald. Hai ca va suflu de aici de prin nord o adiere calda de vant si un soare stralucitor!!!
Of! Acu ma duc iar la treaba. Am atata de calcat si pur si simplu n-am chef! Detest calcatul hainelor!