FIV in Ungaria 162
Raspunsuri - Pagina 18
Gretta spune:
mona:Da! Mi-am incarcat bateriile fiind asa de frumos afara! Din pacate am auzit si eu ca de maine se strica vremea. Cand e soare afara sunt foarte bine dispusa si .. daca vin iar ploile inseamna ca .... nu voi mai fii asa de bine dispusa!
Olimp: Ma bucur ca te-ai distrat la nunta!
Imi: Interesant mail primit de la Zadori! Nu am mai auzit la nimeni sa-i scrie medicul doar de la el citire dar ... multe se pot intampla, nu-i asa?
Inseamna ca azi dai de baut din moment ce sefu ti-a dublat salarul ,nu?
ImiMS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gretta Imi: Interesant mail primit de la Zadori! Nu am mai auzit la nimeni sa-i scrie medicul doar de la el citire dar ... multe se pot intampla, nu-i asa? Inseamna ca azi dai de baut din moment ce sefu ti-a dublat salarul ,nu? |
Daca nu oi fi mintit eu...asa-i...
Sper ca sunt doar eu in faza proasta azi si nu era nici un dublu inteles in ceea ce ai scris...
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
mona19 spune:
Tuturor Constantinilor si Elenelor le doresc un sincer si calduros La Multi Ani!!!
Imi - Io tin minte, ca stiu ca memoria mea nu ma inseala, la una din fetele de pe forum care tocmai a facut FIV la Szeged, un user numit Atelocin74 ii facea urarea urmatoare: "DOAMNE AJUTA !!!!! tinem si noi pumnii strinsi si i-ti dorim din tot sufletul un test POZITIV!!!!!" Nu e cumva traducatoare la Szeged si in acelasi timp ofera si cazare? Uita-te un pic pe prima pagina. Dna. Gyongyi cu Atelocin 74, au acelasi numar de telefon. In concluzie, daca userul Atelocin 74 e respectiva doamna Gyongyi, e posibil sa mai si citeasca pe acilea din cand in cand. Numai ca nu stiu cum si-ar fi putut da seama de userul tau. Poate prin deductie, sau nu stiu.
Imi, ce am scris mai sus, sunt doar simple pareri de detectiv. Poti sa nici nu le iei in considerare.
Despre dublarea salariului, chibzuieste bine mai intai si verifica daca acest fapt poate deveni realitate! In firma de unde am reusit intr-un final sa plecam cu totii in afara de patron si consoarta lui, au inceput sa o scalde cu intarzieri de salarii, inca de prin 2009. Atunci in 2009, cand erau intarzieri la salarii doar de 1 luna, un coleg ne-a zis cam asa: Eu in firma care nu da salariile la timp, nu stau. Si a plecat la 2 luni dupa prima intarziere de salar. A avut dreptate.
Gretta spune:
ImiDraga mea, nu pun la indoiala spusele tale ci doar eram si eu mirata ca tine de mail-ul primit de tine. Eu scriu ceea ce gandesc fara subintelesuri, credeam ca ma cunosti pana acum destul de bine cat sa stii cum gandesc.
Imi cer scuze daca te-am suparat.
Promit sa nu mai fac comentarii care sa te privesca.
olimp spune:
buna fetelor , eu tot nu-mi revin , mi-e un somn de numa, daca as avea suspiciuni de sarcina as zice ca sunt , dar...sunt doar doborata de nesomn ...dar greu ma mai refac.
mona din curiozitate am verificat numele pseudonumului atelocin 74 ...o vheama gyonghyi ....deci sanse sunt mari sa fie ea... Ce nas de detctiv ai
greta
imihai ca scapi , iti va veni ciclul si ne vei zambi din nou !
amina, mona da subscriu si eu " la multi ani Elenelor si conastantinilor "
violeta70 spune:
La Multi Ani! tuturor ce poarta numele sfintilor Constantin si Elena!
Mona multumesc mult! din pacate la noi situatia financiara nu ne permite sa mai riscam, chiar si pentru o sansa de 1%.
La FIV-ul facut (aveam 39 ani) protocolul, zic eu, a fost destul de puternic (Decapeptyl+Merional+GonalF). Rezultatul final a fost: 4 ovocite, 3 punctionate, din care doar unul s-a fertilizat, un singur embrion (sincer nu stiu cum era, pentru ca eu am aflat de la fetele veterane, abia dupa, categoriile in care se puteau incadra embrionii), cu care s-a facut embriotransferul. Rezultatul final a fost negativ.
Iti doresc bafta multa in continuare, daca mai faci sau nu vreun fiv.
Espe
Samira
Pupici la toate fetele
ImiMS spune:
Mona...userul este doamna despre care vb tu...dar nu cred ca putem acuza pe cineva fara sa avem macar un indiciu in acest sens.Nici macar nu cred ca are rost cine a zis sau daca a zis...daca aveam ceva de ascuns nu ma expuneam pe un forum public.oricum,daca e sa fi aflat dr ce am zis,mie imi pare bine...pana la urma nu am zis nimic neadevarat,nici nu am acuzat...sunt libera sa spun ce gandesc unde si cand vreau!Dar despre tine cred pe bune ca ti-ai gresit meseria...DETECTIV scrie pe fruntea ta!...sa nu mai pomenim de memorie
Despre salar...ai dreptate...uite de ce nu ma bucur eu.Oricum el este marit...si nu m-am obligat la nimic...oricum firma cat de curand da faliment...deci prea multe de pierdut nu am...ma bucur si eu cateva luni de un venit mai substantial...asta daca o sa mi-l si dea,nu doar pe hartie...Oricum,va arata bine in calculul indemnizatiei de crestere copil...vezi ce optimista sunt?
Olimp...sper sa vina zana,ca hormonii imi cam intuneca creierulAcum inteleg prin ce ai trecut tu cand asteptai si numai nu venea...eu nu am mai patit asa ceva.Macar sa fi intarziat asa dupa FIV,ca nu-mi era ciuda deloc
Ma bucur ca a fost bine la nunta.Cazarea a fost OK?
Gretta...scuze daca am inteles gresit...dar a sunat aiurea cum ai scris.Daca nu a fost cu intentie,imi cer eu scuze ca am sarit...iar daca consideri ca nu mai vrei sa faci nici o remarca in ceea ce ma priveste,este de asemenea alegerea ta
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
olimp spune:
imi asa este hormonii ne mananca buna dispozitie ! ma refer la cei de dinainteam menstrei , lasa ca scapi si ai sa vezi cum te vei simti ca si cum cineva iti i-a un nor de pe frunte !
cat despre salariu " la mai mare !"
mona cum stai cu tratamentul ?
ImiMS spune:
Asa e Olimp...toate trec!
Nu-mi dori salar mare...ureaza-mi sa-l primesc macar pe cel mai
mic
Am uitat sa va spun ca vineri am uitat sa o sun pe dna dr Avram...asa ca azi i-am mai scris un mail,la care mi-a raspuns acum seara si a zis ca o pot suna maine...abia astept sa vad ce-mi spune,sper sa nu uit
Ok fetele,va zic noapte buna,ca mi-a ajuns pe azi.
Am spalat o tura de haine, am gatit o musaca de carofi cu carne tocata de curcan...acum urmeaza baita, cateva pagini din roman si somnicul!
Maine am in plan curatenia...sa vedem daca imi vine si cheful pana atunci!
Va pup pe toate, vise frumoase sa aveti!
P.S. Raissa...nu ai mai scris nimic...i-ai scris la PK? Cum stai?
AJUTA-MA DOAMNE!!!
mona19 spune:
Imi - Hai c-am dat si eu asa cu presupusu'. Mai departe chiar ca nici nu ma intereseaza, cine a scris, daca a scris, ce a scris, s.a.m.d. Da, memorie inca mai am. Doar sunt economist si stii bine ca aici se lucreaza cu cifre, pe care de multe ori, vreau - nu vreau le mai si memorez. Referitor la partea de meserie, a doua mea faculta absolvita a fost Dreptul si implicit sunt si jurist. Teoretic, ca practic nu am fost niciodata in post de jurist pentru ca nu m-a interesat.
Sa-ti spun ca am restante de 12 luni la salarii? Ca am foarte mici sanse de a-mi recupera banii? Stii de ce nu am plecat eu din firma atunci la inceput? Tocmai pentru ca aveam salar bun pe hartie si speram, cum mai sper si astazi intr-o minune: !
Sper ca tu esti o norocoasa. Doamne ajuta sa ti se indeplineasca visul!!!
Olimp - Nu stau nici cum cu tratamentul !!! Inca nu stiu cand va reusi sa reintre in drepturi. Am inteles ca nu are nici toata aparatura, inca. A vrut sa-mi dea o reteta asa, dar am zis ca mai bine mai astept pana va reusi sa ma conecteze la aparatele respective.