Piersicute de iulie august (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

OMG!!! Nu pot sa cred ce s-a intamplat!! Ma rog la Dumnezeu pentru ea si Nectarel sa fie bine amandoi. [rugaciune] Laura, dar ce s-a intamplat? Stii detalii? Cum de i s-au rupt membranele? Sa ne tii la curent, plss.

Roxy, eu am interdicitie la sex de cand au inceput contractiile, asa ca nici nu ma mai pot gandi la astfel de placeri. Nici inainte nu pot spune ca eram f activa. A fost ok pana la 16 sapt cand am inceput sa-i simt miscarile, apoi mi se cam taiase. Sotul e resemnat, nici macar nu aduce vorba. E ca si cand nu exista! :) parca nu o mai are :))

Noi am fost la azuga we asta, am sarbatorit un prieten. Cred ca e ultima iesire pana vine bebe. Drumul luuuuung, contractii, opriri multe si dese pt pipi, mers incet... Sambata am fost mai bine, azi am plecat devreme de acolo si m-au apucat iar contractiile ca nu bausem apa offf :(

Balanta stiu ca m-ai intrebat si am uitat sa rasp. Inca nu mi-a dat gynipral, ca deocamdata incercam sa le tinem sub control asa. Probabil o sa trecem la gyni cand nu le mai controlam. Oricum citeam la fetele de dincolo ca unele dintre ele au reactii ciudate la el. Senzatii de rau, ameteli, greata, etc. Poate nu o sa fie cazul.

32 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Doamne Ada cum asa???? of mai... tin pumnii strinsi si ma rog pt voi, trebuie sa fie bine, trebuie!
sper ca ti-au pus antibiotic, si daca ar mai sta un pic, macar o zi doua ar fi grozav.
am ramas fara cuvinte, nu mai pot sa scriu nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ada, doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Doamne Ada,sunt socata!
Sunt cu gandul alaturi de tine si ma rog sa fie totul bine!
Sa fii puternica,intr-adevar,medicina e foarte avansata si medicii de acolo sunt buni.

_

Mamica mandra 26+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

ADA ma rog ptr tine

32 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot FIV 1 reusit gemeni
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Doamne,Ada....mi s-a facut pielea de gaina,iar inima imi bate si mai tare....draga mea,ma gandesc la tine si ma rog ca dr sa gaseasca o solutie optima pt amanodi...Doamne ai grija de bebelus si de mamica lui....ma rog pt voi,sa fie totul bine.Doamne ajuta.Vaiiii,m-au apucat niste emotii de cand am citit,draga Ada.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele va multumesc mult. Acum doar dumnezeu va decide ce va fi. In momentul asta sunt monitorizata ptr.inima lui bebe.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Ada, Doamne ajuta! Trebuie sa fie bine!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

29+

Mergi la inceput

Ada,sa va ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa fie bine!

29+

Mergi la inceput

Ada,sa ne tii la curent sau voi fetelor care aveti nr ei si puteti lua legatura cu ea,sa ne anuntati si pe noi,ca stam cu grija.Ada,eu marti vin la Polizu,sa-mi ridic analizele,daca vrei,pot trece pe la tine,numai sa-mi lasi datele pe privat,adica la ce etaj te gasesc,banuiesc ca la 2 si la ce salon si un nr de telefon ca sa te sun cand ajung,asta numai daca vrei si poti primi vizite.

29+

Mergi la inceput