Piersicute de iulie august (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ada ,si eu ajung tot marti dimineata in spital , daca se poate sa te vad 2 minute .... tinem legatura .

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele , Maine vor lua o decizie. Pana atunci stau linistita. Astept sa se elibereze un ventilator. Miruna poti sa iei numeral de la Laura si sa ma sunati cand ajungeti la polizu. Oricum va tin la curent.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

offf ada.ma rog ptr tine sa fie totul ok.abia asteptam sa fie prima nastere dar nu ma gandeam ca vine totusi asa devreme .eu stiu de cand am fost gravida cu baiatul ca sunt sanse mai mari de cand are copilul 900gr.la 5 luni mi s a deschis colul si urmaream pe internet in fiecare saptamana cat ar trebuii sa aibe si dupa ce am trecut de 900 gr am rasuflat mai usurata.asa ca stai linistita ca sunt sigura ca totul va fi bine

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Fetele , Maine vor lua o decizie. Pana atunci stau linistita. Astept sa se elibereze un ventilator. Miruna poti sa iei numeral de la Laura si sa ma sunati cand ajungeti la polizu. Oricum va tin la curent.

Ada

Mai te tine acum la vreun aparat sau esti dusa la salon ?

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Da,Ada iau legatura cu Laura si te vizitam....offf,draga de tine,mi se rupe sufletul,as vrea sa-mi gasesc cuvintele sa te incurajez,dar nu mi le gasesc...stiu doar atat,Dumnezeu a dat viata acestui bebelus si va avea grija ca el sa fie bine.Laura,ai PM

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara, fetelor! Am intrat sa va dau vesti si am citit ce s-a intamplat cu Ada. Draga mea, sper sa fie totul bine, ai un mic luptator acolo. Sectia de neonatologie de la Polizu este f buna si are medici cu experienta. Suntem alaturi de voi!

Noi am incheiat astazi 34 de saptamani, am fost internata, am facut si dexametazona apoi am avut o perioada de liniste de care am profitat.
De 2 zile am contractii bine sistematizate, abia le mai tin in frau, colul e in curs de deschidere si nu mai pot creste doza de Gynipral, deja e mare si il tolerez f greu. La eco de vineri mi-a zis ca bebe are aprox. 2350 g, a crescut bine. E deja cu capul spre iesire si sper sa mai rezist putin, stau numai in pat de acum pt. ca abia mai pot merge sau sta in fund si mi-e frica sa nu-mi pocneasca membranele (la toate nasterile mi s-au rupt). Ii multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns pana aici, de acum sunt sigura ca va fi totul bine. In caz de ceva ajung la spital in 10 min.

Nu stiu pe cine sa anunt daca ma apuca nascutul, daca se ofera cineva astept nr de telefon pe PM.

Va multumesc mult de tot si pt. urari, am schimbat prefixul.

Aveti grija de burtici!
Ada, fii tare!

Diana, 34+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miruna1980
Laura,ai PM

29+

Ti-am trimis datele

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Diana,deja daca ajungi la 35 de sapt,e ok....iti dorim sanatate si nastere usoara....iti las nr meu pe privat.Ai grija de tine si cu cat prelungesti momentul nasterii,cu atat mai bine pt voi.

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Buna seara, fetelor! Am intrat sa va dau vesti si am citit ce s-a intamplat cu Ada. Draga mea, sper sa fie totul bine, ai un mic luptator acolo. Sectia de neonatologie de la Polizu este f buna si are medici cu experienta. Suntem alaturi de voi!

Noi am incheiat astazi 34 de saptamani, am fost internata, am facut si dexametazona apoi am avut o perioada de liniste de care am profitat.
De 2 zile am contractii bine sistematizate, abia le mai tin in frau, colul e in curs de deschidere si nu mai pot creste doza de Gynipral, deja e mare si il tolerez f greu. La eco de vineri mi-a zis ca bebe are aprox. 2350 g, a crescut bine. E deja cu capul spre iesire si sper sa mai rezist putin, stau numai in pat de acum pt. ca abia mai pot merge sau sta in fund si mi-e frica sa nu-mi pocneasca membranele (la toate nasterile mi s-au rupt). Ii multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns pana aici, de acum sunt sigura ca va fi totul bine. In caz de ceva ajung la spital in 10 min.

Nu stiu pe cine sa anunt daca ma apuca nascutul, daca se ofera cineva astept nr de telefon pe PM.

Va multumesc mult de tot si pt. urari, am schimbat prefixul.

Aveti grija de burtici!
Ada, fii tare!

<hr />Diana, 34+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Diana , dar si la celelalte sarcini tot asa ai dus mai greu ? sau fiecare a fost in felul ei ?

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Ada cuvintele pot exprima prea putin in aceste clipe.... Curaj mami, sfantul Nectarie si bunul Dumnezeu sa-l apere pe puiul tau. Asa cum spunea si Ali la greutatea lui si la 28 sapt.sansele lui sunt foarte mari.
Medicii au vreo explicatie pt.ce s-a intamplat?

Mergi la inceput