Piersicute de iulie august (35)
Raspunsuri - Pagina 5
ali24 spune:
buna dimi.multumim de cafeluta
biribu,freedelia .ma bucur ca mai e cineva deacord cu mine ca deja ma simteam ca o ciudata pe aici
va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut
31+
rafael albert(25.05.2007)
ioana3110 spune:
ali
nu trebuie sa te simti ciudata! Pana la urma cel mai important lucru este ca fiecare sa fie fericit si multumit de felul in care procedeaza. Asa , cred eu, ii transmitem si copilului starea de bine si de echilibru.
Eu poate ca am citit prea mult Freud si asta sigur imi influenteaza modul de a pune problema :-)
Ideea e ca oricum, nu pot spune 100% ca eu am sa fac intr-un anume fel, caci stiu clar ca nu e asa. Daca va trebui sa ma trezesc de 5 ori pe noapte, probabil o sa cedez si eu ca rocsy. Singurul lucru care il stiu este ca mi-as dori sa pot proceda intr-un anumit fel, asa cum cred eu ca e cel mai bine. Dar atat lucrurile cat si parerile se pot schimba pe parcurs. Doar avem atatea exemple :-)
Eu am fost alaptata 2 luni caci mama nu a mai avut lapte
si dorm singura de cand ma stiu si sunt extrem de independenta si in acelasi timp mamoasa. nu stiu daca lucrurile au clar o legatura dar repet, nu stiu daca cineva poate detine adevarul absolut in aceasta privinta
In alta ordine de idei, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o parere
Mi-au iesit analizele cam ciudat. HEmoglobina/ hematocritul si eritrocitele (RBC)si limfocite un pic sub limita minima si leucocite si granulocite, peste limita maxima. Nu cu mult dar de ajuns cat sa iasa din schema normala. Fierul in schimb, e ok.
Ati mai patit careva? stiti cumva vreun remediu?
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
adarev spune:
Multumim de cafea , Kimmy. Noi acum am aterizat acasa. Trebuie sa ma apuc de spalat si sa gatim ceva. Adica, eu. O sa fac niste cartofi noi prajiti cu mujdei de usturoi cu salata si cred ca un piept de pui la gratar.Freedelia, bine ca i revenit. Ioana nu am idee cu analizele tale, trebuie sa mi le fac si eu.Ma cam plictisesc weekendul asta. Prietenii nostri au plecat majoritatea prin alte locuri, asa ca noi o sa stam pe camera.Va fi tare distractiv.
Ada
ZIZOU spune:
Balanta pisicul se numeste BUBU. Nu cred ca voi putea dormi singura cu Emma pentru Bubu e foarte atasat de mine, ma urmareste peste tot chiar si la baie. Cand nu sunt acasa e ok, sta cu sotul sau singur dar cand sunt acasa si mai ales noaptea, ca ziua mai iese pe afara, doarme numai pe picioarele mele. Nu o sa pot sa ii inchid usa in nas ca are o gura parca e sirena. Asa ca in cel mai rau caz o sa il tund cat mai scurt, o sa il perii de 15 ori pe zi si o sa dormim toti in aceeasi camera.
23+
ZIZOU spune:
Ali, nu trebuie sa te simti ca o ciudata. In definitiv e alegerea fiecarei cum va face sau cum a facut. Eu mi-am expus parerea doar in nume propriu fara sa judec pe altcineva.
23+
balanta_tm spune:
zizou, e clar ca dupa ce vine emma va fi greu pt bubu. am o amica cu gemeni care tot asa, are de ani de zile o pisica ce le-a fost alaturi de mult timp si e f atasata de ei. cand au venit bb-ii, pisica a facut un fel de depresie in prima faza, apoi a fost geloasa pe copii. a fost greu, dar ei, parintii, au incercat sa ajute pisica sa nu se simta data la o parte cand au venit copiii si dupa un timp, pisica a acceptat bb-ii. ba chiar ii lasa sa o zmotoceasca, ceea ce de la altii nu accepta.
ioana3110 spune:
eu fac o ciorba de salata verde fara carne, cu oua, si am luat cartofi noi sa fac la cuptor cred, cu marar si mujdei si o sa fac niste merlucius pane tot cu mujdei
Ada, cum adica stai pe camera?
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Laura32 spune:
Buna fetele ,
Ada imi pare rau ca stai in casa , dar sigur pana mai pe seara gasesti tu sa faci o iesire
Ioana vreau si eu ciorba de verdeturi , pot sa vin la tine ?
Kimmy ma bucur ca esti mai bine , sa ai un we usor la serviciu
In legatura cu controversele privind alaptatul si doarme BB singur sau nu doarme , asta tine de fiecare familie , sunt cazuri particulare , suntem cu toatele foarte diferite , mame care se simt foarte bine daca BB depinde de ele , altele care sunt mai reci si nu le place ca , copilul sa depinde de ele , eu cel putin asta am observat in grupul meu de prieteni , fiecare mamica procedeaza dupa caz. ( Ma refer la copii mai marisori clar , nu la bebelusi)
Eu personal sunt o fire care nu ma vad sufocand un copil , sunt mai rece si imi plac copii individualisti , care se descurca singuri , sunt ambitiosi si perseverenti si nu te lasa sa-i ajuti , incearca pana reusesc singuri , nu imi plac copiii care cer ajutor la orice .
Daaaar de la ati dori si pana la avea un astfel de copil este cale lunga , cam ce ne dorim aia nu avem . Nu dati cu pietre asta imi doresc eu
30+ Andrei
AMR 9 Weeks
r_ocsy spune:
Ali : fiecare isi alapteaza puiul cat poate/ simte etc. Daca tu ai fost multumita ca ai alaptat atata timp nu ar trebui sa iti pese de ce zic altii .
Iar in priviinta alaptatului in public, eu una nu l-am incercat ca sigur nu m-as fi simtit confortabil, ce sa faci sunt mai pudica de fel si preferam intimitatea, noi doua in linistea noastra fara priviri indiscrete sau comentarii aiurea ( ca am mai auzit si dintr-astea).
Ioana : e posibil sa fie crescut nr. leucocitelor din cauza sarcinii, stiu ca sunt variatii ale numarului si pot sa aiba mai multe cauze; daca spui ca nu e cu mult peste eu zic ca nu are rost sa iti faci griji.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 32+ ( AMR 7 sapt )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
adarev spune:
Ioana, ai terminat māncarea?adic#259; stau pe camera ca nu iesim nic#259;ieri, dar are dreptate Laura , pana la noapte Mai este timp. In rest, despre copii , ru cred ca ma incadrez in tiparul Laurei. Am dormit azi la greu.
Ada