Piersicute de iulie august (35)
Raspunsuri - Pagina 20
adarev spune:
Fetele multumesc mult de tot ptr. Sus#539;inere. Primele 48 de h sunt importante pt. Nectarie. Pronosticul este ok deocamdat#259;.
Ada
ARUBA spune:
Bine ai venit pe lume, bebe Nectarie, mic si nazdravan! Sa iti dea Dumnezeu putere cat pentru 2, iar mamicii o recuperare rapida! Te imbratisam cu multe emotii, Ada!
29+
ZIZOU spune:
Of, in sfarsit m-am linistit.
Bine ai venit, puiule, sa cresti mare si sanatos!
Ada
25+
Fleurdelise spune:
Multumim Ada pentru vesti, ai grija de tine sa te refaci ca ai nevoie sa fii puternica, pentru Nectarel.
Cand ai un pic de timp, zi-ne pe scurt cum se prezinta bebe, respira singurel, e la incubator?
Sunt sigura ca toate fetele care citesc aici sunt alaturi de tine si de bebe cu rugaciuni si ganduri bune, sa fiti bine amandoi!
Fetelor ar trebui sa punem un titlu sugestiv capitolului nou in cinstea Adei si a primei piersicutze a odiseii, nu? Eu din pacate nu cred ca pot edita azi, sunt la birou aglomerata zilele astea sa predau toate proiectele restante.
32 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Pusi spune:
Ada,
te admir cat esti de puternica. Asa va fi si micutul tau, Nectarie. Bine ai venit pe lume Nectarel voinicel...si asa cum zicea si Fleur, sa cresti intr-o zi cat altii in 7!!!!
Fetelor din Bucuresti, vedeti cu ce puteti sa o ajutati pe Ada. Din cate imi amintesc ea nu apucase sa cumpere nimic pt. cel mic.
Asteptam vesti noi, vesti bune.
Pupici dragi Ada si Nectarel voinicel.
29+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Kimmy spune:
Bine ai venit pe lume bebe Nectarie!Iti doresc sanatate,sa cresti mare si voinic!
Ada recuperare usoara si nu uita,esentele tari si tin in sticlute mici!
_
Mamica mandra 26+
Povestea noastra
adarev spune:
La na#537;tere a avut 1000 de grame. Eu nu m#259; pot mi#537;ca deocamdat#259; ca sunt la terapie intensiva. Dar, prietenul nostru anestezistul de la Elias a luat el leg#259;tura si i-au spus ca are func#539;iile vitale ok si copilul este la incubator.Speram si noi ca va fi ok.
Ada
b_1403 spune:
Fetelor hai sa ne punem de acord ce titlu punem la capitol in cinstea lui Nectarel. E cap de lista la piersicute. Prima piersicuta coapta..Eu vreiam sa ma apuc sa fac capitol nou si ma gandeam sa scriu: Bun venit Nectarel. Piersicute de iul_aug 2012.
Mai am putin si termin serviciul astept propuneri si daca mai apuc fac eu capitol.
Beatrice 29 + cu Maya Elizabeta