Piersicute de iulie august (35)
Raspunsuri - Pagina 21
IIuli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b_1403 Fetelor hai sa ne punem de acord ce titlu punem la capitol in cinstea lui Nectarel. E cap de lista la piersicute. Prima piersicuta coapta..Eu vreiam sa ma apuc sa fac capitol nou si ma gandeam sa scriu: Bun venit Nectarel. Piersicute de iul_aug 2012. Mai am putin si termin serviciul astept propuneri si daca mai apuc fac eu capitol. Beatrice 29 + cu Maya Elizabeta |
eu sunt de acord :)
Ada, hai ca maine o sa poti sa te ridici si sa te duci sa il vezi mai bine pe Nectarel, Doamne Ajuta sa fie totul bine. Si daca ai nevoie de ceva, orice, poti sa ne spui noua - mesaj pe telefon sau aici, eu sunt acasa si pot veni sa aduc/cumpar orice
26+ Mihai
Laura32 spune:
Si eu sunt de acord cu titlul si cu IIuli, daca te putem ajuta cu ceva Ada ... doar sa ne spui
31+ Andrei
AMR 8 Weeks
Delia21 spune:
FELICITARI ADA si BUN VENIT PE LUMENECTAREL!!! Sa-ti fie viata frumoasa si dulce si lunga!!!! ADA,la ce ora a venit pe lume prima noastra minune de piersic mic si luptator ? Doamne da sa fie totul bine!!!!!
CRINA,da-i mandrului tau ocazia sa te ajute,nu te mai apropia de aspirator cateva saptamani!Nu imi vine sa cred ca deja avem un piersicut!!!!!!!!!!!!!!
Fleurdelise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b_1403 Fetelor hai sa ne punem de acord ce titlu punem la capitol in cinstea lui Nectarel. E cap de lista la piersicute. Prima piersicuta coapta..Eu vreiam sa ma apuc sa fac capitol nou si ma gandeam sa scriu: Bun venit Nectarel. Piersicute de iul_aug 2012. Mai am putin si termin serviciul astept propuneri si daca mai apuc fac eu capitol. Beatrice 29 + cu Maya Elizabeta |
Bv Ada!Bine ai venit Nectarel!- Piersicute(36)
Ceva de genul asta, dar neaparat sa fie si Ada in titlu.
Vezi ca nr. de caractere in titlu e limitat, trebuie prescurtari.
Multumim Beatrice ca te ocupi.
Ada, refacere usoara, Nectarel bine ca este ok cu functiile vitale, tinem pumnii in continuare pentru nazdravanul puternic si luptator! Doamne-Doamne si Maicuta Domnului sa vegheze asupra voastra!
32 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
didicherry spune:
Piersicuta mea are 29+ si deja am iceput numaratoarea inversa, asa ca AMR 11 saptamani pana il tin in brate pe printul meu.
Astept sa citesc de pe aici pareri si impresii despre cum va pregatiti fiecare pentru marele eveniment