Piersicute de iulie august (35)
Raspunsuri - Pagina 17
Pusi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Intrebare pt fetele care se pricep: e posibil sa se rupa membranele daca colul este inchis? Sau in prealabil se deschide colul si apoi se rup membranele? Oare atunci cand se deschide colul se elimina automat si dopul? Sunt confuza de ordinea in care se intampla astea. Poate Adei i se deschisese colul de 1-2 zile dar nu a simtit nimic. Oare daca simtea/stia asta si statea la pat, se mai intampla? Sper sa ma lamureasca si pe mine cineva pls! 29+ |
Aruba,
Eu stiu ca, colul poate fi deschis fara ca membranele sa se rupa(Biribu poate ne lamureste mai bine). In situatia unui col deschis, ori aplezi la cerclaj, ori duci sarcina stand la pat...poti sa ajungi pana la termen, sau foarte aproape de termen, chiar si cu colul deschis, insa cu repaus total la pat.
Eu, la fiecare control intreb cum stam cu lichidul amniotic..ca este principala mea grija. Nu este obligatoriu ca membranele sa se rupa (situatie in care pierzi intereg lichidul), este suficient si ca membranele sa se fisureze, si asa, treptat, lichidul amniotic se pierde. Din acest motiv, eu sunt fff. atenta la orice scurgere care o sesizez, si ma asigur ca nu e lichid amniotic.
29+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
valy27 spune:
mersi laura.tu mergi la polizu?
ada-pt tine si bebe.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+26 sapt, doamne ajuta in continuare.
Bumbitza spune:
Aruba, mie mi s-au fisurat membranele si eliminam lichid dar nu cazuse dopul, nu aveam contractii si deci nici colul nu era dilatat.
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc
maria0408 spune:
Buna fetelor. Dupa ce am dormit groaznic cu gandul la Ada, ziua e la fel, tot astept vestile, mie frica si sa respir, nu am facut nimic toata ziua. Sper sa fie bine amandoi.
Aruba am si eu ac.nelamuriri ca tine, stie cineva cand a fost Ada la ultimul control?
Despre cauzele ruperii membranelor am vazut ca sunt din cele mai diverse: tensiune in sarcina, efort mare, infectii, incompatibilitate de rh, malnutritie a mamei, etc., dupa cum am citit ca sunt multe situatii in care medicii nu au un raspuns.
Rocsy multa grija sa stea bebe la mami in burtik.
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui balanta_tm aruba, eu am o amica cu gemeni careia desi i s-a facut cerclaj (prin sapt 16), i s-a intredeschis colul si a pierdut dopul progresiv incepand cu sapt 22, deci f devreme. e drept ca a avut f multe contractii care au generat problemele astea. totusi, cu stat in pat si tratament, a dus sarcina pana in sapt 34 (ceea ce pt o gemelara nu e chiar rau). parerea mea e ca sunt cazuri si cazuri si practic nu exista reguli. anca, parca si tu ai avut contractii si ai stat mult la pat? |
Da ,am avut toata sarcina contractii si ultimele 2 luni le-am stat la pat .
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici
Laura32 spune:
citat din mesajul lui valy27 mersi laura.tu mergi la polizu? ada-pt tine si bebe. _ fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi. MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT. +26 sapt, doamne ajuta in continuare. |
Da Valy eu merg la Polizu , sunt o pacienta mai veche de a lor .
31+ Andrei
AMR 8 Weeks
Laura32 spune:
citat din mesajul lui Carmen_80 Laura, nu mai stii nimic de Ada? Oare Nectarel e bine? 32 sapt + Patrick Andrei |
Pe la 13.30 era online pe FB i-am scris ceva dar nu mi-a raspuns , acum poate nu era .... chiar nu stiu ... dar pana mai pe seara trebuie sa aflam ceva .
31+ Andrei
AMR 8 Weeks
ancadragoman spune:
A apucat sa faca macar 2 injectii?Cezariana ii fac?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici
roxypuy spune:
Acum a iesit ada din operatie. Ea e ok, bebe Nectarel e micutz dar frumushel sa ne rugam in continuare sa fie totul bine si sa aibe putere sa lupte!
daca mai aflu ceva va anunt.
Roxy
29+