Piersicute de iulie august (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Respira singur?Cat are?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxypuy

Acum a iesit ada din operatie. Ea e ok, bebe Nectarel e micutz dar frumushel sa ne rugam in continuare sa fie totul bine si sa aibe putere sa lupte!
daca mai aflu ceva va anunt.

Roxy
29+

Doamne ajuta! Cum ai reusit sa afli Roxy?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Doamne ajuta! Multumim roxy pentru veste!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Si eu m-am culcat si m-am trezit tot cu gandul la Ada.
Astept cu sufletul la gura vesti, pe la 11 00 spunea ca o pregatea de operatie, o fi operat-o de atunci? Are cineva nr de tel al sotului ei, sau, cum o sa tinem legatura?
Merge vreuna din voi la Polizu, sa o vada?

Offff....cred ca toate ne-am facut ganduri serioase de la patania Adei.
Noi am implinit ieri 33 de saptamani si mi-e din ce in ce mai greu, noptile sunt complet anchilozata. Eric e super-activ noaptea, exact la ora mea de culcare, ceea ce ma linisteste... Adorm in loviturile lui, cu burta scuturandu-se pe toate partile.
Lumea ma intreba cand nasc, in 1-2 saptamani? iar cand aud ca mai lucrez holbeaza niste ochi...
Dar...sunt ingrijorata in continuare, la ultimul control a aparut suspiciunea de infectie urinara, astept sa imi zica rezultatul la telefon. E si asta o cauza de rupere de membrane....
Eu tot m-am consolat toata sarcina pana acum ca nu am avut nici o problema cu scurgeri, contractii, col sau altele, dar se pare ca asta nu e o garantie pt nimic...
Oare Ada a fost PREA activa?
Eu am facut ieri toata ziua curatenie, ajutata de barbata-miu, dar, cu mult efort, la un moment dat imi dadeau lacrimile cand taram aspiratorul dupa mine. Sa las oare si piscina? Iar de serviciu ce s mai spun, caut cu disperare metoda legala sa intru in concediu medical platit, maine merg la dr. de familie sa vad ce idei imi da si ea. Altfel, prenatal de pe 1 iunie.

Off, da Doamne sa aflam vesti bune cat mai curand despre Ada si Nectarel.

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Intre timp a scris Roxypuy...bine ai venit pe nume Nectarel, primul piersicutz surpriza!
Sa fii puternic si luptator, sanatos, sa cresti intr-o zi cat altii in 7!
Toate suntem nasele tale de suflet, ca multe emotii ne-ai dat!!!
Aprind candela pentru Ada si Nectarel. Cum o fi Ada, sper ca isi revine bine.
Doamne Doamne sa va aibe in paza pe amandoi!
Roxy te asteptam cu detalii!

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fleur, draga mea, eu nu inteleg de ce mai faci tu curatenie???? Lasa-l domne pe sot sa dea cu aspiratorul, ca nu moare nimeni din asta! M-a suparat mesajul tau, mai ales in contextul a ce s-a intamplat cu Ada. Iar cu prenatalul, daca deja iti e ft greu sa mai mergi la birou, mai bine renunta de pe acum. E adevarat ca fiecare isi tine socotelile, dar sincer vorbind (si mai ales gandind in perspectiva) banii pe inca 2 saptamani de munca nu sunt o avere, mai presus de toate trebuie sa ne gandim la bebeii nostri!

29+

Mergi la inceput

Aruba, ai dreptate...
Cred ca saptamana asta rezolv intr-un fel cu concediul...asa e, nu merita ca din cauza banilor sa risc sa mi se intample ceva acum pe (aproape) final.
Multumesc pentru gandurile bune.

32 + Eric Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

aruba si eu am avut colul deschis din luna 5 la primul baiat si intradevar nu faceam efort deloc dar nu am stat la pat.m am plimbat am facut din cand in cand chiar si sex si am dus sarcina pana la termen .deci nu cred ca este o regula ...
si pana la urma cred ca doar dumnezeu hotaraste cand e momentul sa vina bebe pe lume.

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Ada, multa putere in continuare si tie si lui Nectarel.
Roxy, multumim de vesti.
Sper sa fie totul bine. Intr-adevar toate ne-am ingrijorat si am devenit paranoice. Macar de ar fi fara motiv.
Intru mai tarziu cand sper sa citesc numai de bine de Ada si puiul ei.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

eu nu stiu ce am facut de mi a aparut doar o parte din mesaj......

ma bucur ca a iesit ada din operatie.doamne ajuta sa creasca nectarel mare si sanatos.prima noastra piersicuta

fleur ai putea sa o iei si tu mai usurel cu tot, ca avem timp dupa sa le facem pe toate si daca poti sa iti iei concediu profita de ocazie..da i incolo de bani ca sanatatea noastra si a bebelului sunt mai importante in aceste momente.

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput