Piersicute de iulie august (35)
Raspunsuri - Pagina 16
ARUBA spune:
Iuli, eu de vreo 3-4 saptamani am renuntat, pt ca am avut o perioada dureri in abdomenul inferior si sincer mi-a fost teama sa mai merg. Doctorita mi-a zis sa fac pauza o saptamana, insa desi mi-a fost mai bine am ales sa nu mai merg. Daca nu te simti 100% in stare si ai orice dubiu, mai bine nu mai merge, e suficienta si o jumatate de ora de plimbare lejera. Eu pana acum am luat 9 kg, dar nu se vad decat pe burta si pe sani. La fata, pe maini sau pe picioare nu am pus, asa ca sunt convinsa ca voi slabi usor dupa ce nasc si nu ma mai stresez cu miscarea. Fac doar acasa exercitiile pe mingea de aerobic pt ca imi ajuta ft mult spatele, soldurile, si mai ales ma ajuta sa scap de durerile de sciatic.
29+
Laura32 spune:
IIuli , am inteles ca dureaza operatia in jur de 45/50 minute , dupa care v-a fi dusa la terapie , daca isi revine repede si este ok , poate pana pe seara o duce la salon , asta depinde de ea cum v-a reactiona in urma anesteziei . Cum aflu ceva va anunt , oricum maine fac tot posibilul sa o vad daca va fi iesita de la reanimare pana ajung eu la spital .
IIuli si eu zic la fel daca nu te simti ok nu forta organismul , plimbari scurte si la pas lent tot fac bine .
31+ Andrei
AMR 8 Weeks
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm anca, are 28 sapt, bb ecografic are in jur de 1 kg si este la sp polizu. |
mersi,acum am citi si eu in urma.Sora mea a nascut la 34 de saptamani si bb avea 1800 g dar odata cu ea avenit o fata care a nascut o fetita de 600 de grame care acum este un copil normal.Doamne ajuta !!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici
Pusi spune:
Acum am citit despre Ada...draga noastra, suntem toate alaturi de tine si sa ai incredere ca DD va face ce e mai bine pt. tine si micutul tau.
Cand am facut cerclajul (luna feb),erau internate 2 fete cu membranele rupte, una sapt. 22 (membrane rupte in somn, fara efort, alta sapt 24 (membranele fisurate in urma unei lovituri in burtica). Din pacate, la acea perioada a sarcinii, bebeii nu au putut fi salvati.
In schimb,in urma cu 2 ani, o colega de-a mea, sarcina gemelara, a nascut prematur la 30 saptamani, 2 baietei de 900, respectiv 1000 gr, care azi sunt 2 copii frumosi si perfect sanatosi.
Asa ca Ada draga, trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine.
Ne gandim mereu la tine, si asteptam vesti bune.
29+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
valy27 spune:
bbuna fete dragi.n-am mai intrat,dar acum sunt socata de povestea adei-o mamica super-activa si o sarcina fara probleme.....offffffff
sa dea domnul sa fie totul bine cu bb.am auzit ca sectia de neonatologie de la polizu e fff ok.
acum-vreau sa va intreb :e cineva care naste la municipal-universitar???stiti ceva despre sectia de neonatologie?terapie intensiva?
un lucru bun acolo e ca il lasa pe bb cu tine in camera si se incurajeaza alaptatul,dar mai multe nu stiu.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+26 sapt, doamne ajuta in continuare.
ARUBA spune:
Intrebare pt fetele care se pricep: e posibil sa se rupa membranele daca colul este inchis? Sau in prealabil se deschide colul si apoi se rup membranele? Oare atunci cand se deschide colul se elimina automat si dopul?
Sunt confuza de ordinea in care se intampla astea. Poate Adei i se deschisese colul de 1-2 zile dar nu a simtit nimic. Oare daca simtea/stia asta si statea la pat, se mai intampla?
Sper sa ma lamureasca si pe mine cineva pls!
29+
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui ARUBA Intrebare pt fetele care se pricep: e posibil sa se rupa membranele daca colul este inchis? Sau in prealabil se deschide colul si apoi se rup membranele? Oare atunci cand se deschide colul se elimina automat si dopul? Sunt confuza de ordinea in care se intampla astea. Poate Adei i se deschisese colul de 1-2 zile dar nu a simtit nimic. Oare daca simtea/stia asta si statea la pat, se mai intampla? Sper sa ma lamureasca si pe mine cineva pls! 29+ |
eu am stat cu colul deschis de la 28 de sapatamani si membranele mi le-a rupt moasa la dilatatie 7 iar sora mea cu colul f ok a nascut prematur ca i s-au rupt membranele deci ...
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici
r_ocsy spune:
O Doame ! Intru si eu pe net linistita, ma gandesc wow cate pagini s-au scris, si nu apuc sa trec de pagina 5 ca mi s-a ridicat parul de pe mine , asta si in conditiile in care am avut o noapte de rahat, m-au luat contractiile cu dureri de burta si de spate din senin, ca am fost cuminte zilele astea, nu am ridicat, nu am facut efort, sex nu mai spun ... si acum ma indop de nospa si gynipral . Si tot eu eram asta cu ganduri si vorbeam cu bebele sa mai stea macar 3 saptamani si sa nu imi faca surprize !
Ada : ma rog la D-zeu sa fiti bine, tu si micutul bebelus ! Suntem alaturi de voi dragutzo !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 32+ ( AMR 7 sapt )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Laura32 spune:
citat din mesajul lui valy27 bbuna fete dragi.n-am mai intrat,dar acum sunt socata de povestea adei-o mamica super-activa si o sarcina fara probleme.....offffffff sa dea domnul sa fie totul bine cu bb.am auzit ca sectia de neonatologie de la polizu e fff ok. acum-vreau sa va intreb :e cineva care naste la municipal-universitar???stiti ceva despre sectia de neonatologie?terapie intensiva? un lucru bun acolo e ca il lasa pe bb cu tine in camera si se incurajeaza alaptatul,dar mai multe nu stiu. _ fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi. MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT. +26 sapt, doamne ajuta in continuare. |
Valy , eu dupa ce am ramas insarcinata in urma Fiv-ului , am intrebat doctora unde ma indruma sa merg mai departe ... 2 variante : Polizu sau Giulesti , ea mi-a spus ca sub nici o forma Municipalul ca au cea mai proasta sectie de neonantologie... acum daca vb de cazuri premature presupun gen Ada care era la Elias si a ajuns tot la Polizu .Daca nu exista probleme este ft ok , am o prietena care a nascut in feb la Municipal si nu a fost multumita de conditii , copii tinuti in curent , geamul spart la baie dar ii spala etc , ea chiar a refuzat sa-i mai fie spalat copilul ultimile 2 zile , am inteles ca nici curatenia nu este ft ok , acum asta am citit si la alte fete in diverse discutii despre Municipal . Poate este cineva pe aici care chiar a nascut la Municipal si poate da mai multe detalii .
31+ Andrei
AMR 8 Weeks
balanta_tm spune:
aruba, eu am o amica cu gemeni careia desi i s-a facut cerclaj (prin sapt 16), i s-a intredeschis colul si a pierdut dopul progresiv incepand cu sapt 22, deci f devreme. e drept ca a avut f multe contractii care au generat problemele astea. totusi, cu stat in pat si tratament, a dus sarcina pana in sapt 34 (ceea ce pt o gemelara nu e chiar rau).
parerea mea e ca sunt cazuri si cazuri si practic nu exista reguli.
anca, parca si tu ai avut contractii si ai stat mult la pat?