Piersicute de iulie august (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

anca, are 28 sapt, bb ecografic are in jur de 1 kg si este la sp polizu.

Mergi la inceput

muraturica, probabil ca a fost doar o expresie a medicilor aia cu "e ceva in atmosfera".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

muraturica, probabil ca a fost doar o expresie a medicilor aia cu "e ceva in atmosfera".

exact vesnica expresie "este ceva in atmosfera" poate nu sunt bune nici fluctuatiile astea de temperatura si Dumnezeu stie ce o mai fi

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

multa sanatate, ada, si tie si lui nectarel! Dumnezeu sa va aiba in paza!

26+

Mergi la inceput

asa este, laura, in mod cert traim intr-un mediu nesanatos.
si fluctuatii de temperatura (la tm sambata erau temperaturi de vara si azi zici ca e toamna - azi noapte a scos sotul patura groasa), si poluarea, stresul, ca sa nu mai zic de ceea ce mancam...eu am 3 portocale in frigi dinainte de cerclaj (cerclajul l-am facut in sapt 17 iar acum am 28) si...arata de parca ieri le-am cumparat. le lasam acolo intentionat, sa vedem cate luni mai tin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

asa este, laura, in mod cert traim intr-un mediu nesanatos.
si fluctuatii de temperatura (la tm sambata erau temperaturi de vara si azi zici ca e toamna - azi noapte a scos sotul patura groasa), si poluarea, stresul, ca sa nu mai zic de ceea ce mancam...eu am 3 portocale in frigi dinainte de cerclaj (cerclajul l-am facut in sapt 17 iar acum am 28) si...arata de parca ieri le-am cumparat. le lasam acolo intentionat, sa vedem cate luni mai tin....

Cel putin cu fructele eu sunt socata , nu mi se pare nimic sanatos , mai spun medicii sa le dai la bebelusi suc de fructe ( portocale) , este jale mareeee , cred ca mai bine nici un suc de fructe toate sunt coapte in cuptoare si radiate , mai bine un mar de tara daca se poate decat citricele de pe piata . Sa ne anunti si pe noi cand se strica , presupun ca la Craciun inca sunt bune

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Abia acum am intrat si am citit. Plang de cand am citit postul Laurei. Nu imi vine sa cred si asta mi-a trezit si mai multe ganduri negre.

Ada sper sa fii bine si tu si bebe.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Buna fetelor!

Ada, ma rog pentru voi sa fiti bine, veti fi bine! Sa dea D-zeu sa treceti peste aceasta incercare si bebe Nectarel iubit sa fie sanatos si puternic! SUnt cu sufletul alaturi de voi!

Mi-a dat si mie de gandit intamplarea asta cu membranele...cred ca voi incerca pe cat posibil sa ma menajez mai mult, cu toate ca e greu fiind singura cu copil de 2 ani super-activ. Ma mai ajuta ai mei, dar in mare parte a timpului trebuie sa le fac singura pe toate..

Eu v-am mai povestit ca am avut membranele fisurate si va zic ca mi-am dat seama din prima ca ceva nu e in regula, nu se compara cu nimic altceva. Se scurgea o cantitate mica de lichid pe picioare, dar indeajuns incat sa nu o pot confunda cu altceva (secr, urina). Dar la mine era vorba de 37-38 sapt, cu burta superlasata, plus o cazatura de toata frumusetea de care v-am mai zis. Eu probabil imi voi mai face o analiza la secr pt ureaplasma-mycoplasma care cica ar putea duce la ruperea membranelor si o sa am grija sa nu mai fac atata efort, pana la urma nu e nicio graba...nici cu facutul curateniei,nici cu alergatul pe la serviciu nici..cu nimic. Bebe e important acum si tre sa facem ce putem ca sa ne asiguram ca sta cat mai mult in burtos pana la termen.

O saptamana frumoasa si sa fie cu vesti bune!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

am citit aseara despre ada si nu am mai avut putere sa scriu pe forum. ada, iti tin pumnii si m-am gandit toata noaptea la tine, doamne ajuta sa fiti bine amandoi si sa fie totul bine, chiar daca nu o sa fie usor. oare cat dureaza operatia?
laura, ne dai un semn daca afli ceva?

mie acum mi s-a facut frica sa mai fac orice. ar trebui sa merg la gimnastica la 3, dar acum mi se pare ca exagerez cu gimnastica asta, ca pana la urma important e sa fie bb ok, nu sa ma doara pe mine spatele mai putin :(
aruba, tu mai mergi la gimnastica? mie doctorul mi-a spus ca pot sa mai merg daca nu am dureri, dar eu mai am din cand in cand, iau no spa si tot mai merg :(:(

ada

26+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Doamne fetelor, acum am vazut ce s-a intamplat! Aseara n-am mai intrat ca nu m-am simtit f bine. Mi-au dat lacrimile efectiv…nu mai stiu ce sa zic #61516; ma rog tare la Doamne Doamne, la Maicuta Domnului, la Sf Nectarie si la toti sfintii sa fie totul bine cu Ada si cu Nectarel!

Suntem toate alaturi de tine draga noastra si va tinem pumnii sa fie bine! Curaj si putere!

Roxy
29+

Mergi la inceput