Piersicute de iulie august (35)
Raspunsuri - Pagina 14
balanta_tm spune:
ada, iti amintesti (aprox) pe la cat ti-au facut ieri injectiile de maturare a plamanilor?
Viairo spune:
Ada, ne rugam pentru voi, multa putere mamica, Dumnezeu va avea grija de Nectarel!
Dupa 28 de saptamini sansele sunt maxime ca totul sa fie bine.
23+
chmihaela spune:
buna fetele
Eu nu am mai intrat de mult si acum vestea despre Ada m-a lasat fara cuvinte.
Ada sa dea Dzeu sa fie totul bine, sa decurga operatia ok si Nectarel sa treaca cu bine peste tot, el este un un luptator, o sa vezi.
Eu cu aceasta teama de repure brusca a membranelor am stat toata sarcina trecuta;am avut o prietena care nu a avut nici o probleme in sarcina si la 30 de saptamani in somn s-au rupt membranele.
Va pup si revin mai tarziu poate aveti vreuna vreun mesaj de Ada.
mami de robert 20.10.2010 24+
adarev spune:
Fetele va multumesc din suflet. E sala inca ocupata. O sa va tin la curent prin Laura. Si Mai intru apoi.
Ada
mygirl spune:
Ada, ma rog pentru voi sa treceti bine peste operatie si bb sa fie puternic.
Intamplarea cu Ada mi-a schimbat cu totul planurile. Eu ma simt bine, sunt foarte activa, de dimineata pana noaptea pe drumuri si nu m-am gandit la ceva neprevazut. Din pacate sotzul e plecat, nu va veni pana la nastere, eu sunt singura cu fetita de 7 ani si nu am nimic pregatit ptr bb. Bine sunt socrii, parintii in oras dar totusi... M-am hotarat sa-mi iau de miercuri 3 zile concediu sa curat casa, sa-mi fac bagajele si sa pregatesc petrecerea Alexandrei de sambata. Daca e totul gata, revin la munca pana pe 5 iunie.
Off, nu ma mai pot concentra la nimic acum. Sper sa auzim vesti bune cat mai repede.
Voi stiti care e treaba asta cu membranele? Eu am scurgeri lichide dar nu sunt exagerat de abundente, asa ca nu m-am alarmat niciodata, am zis ca sunt normale in sarcina, le-am pus si pe seama transpiratiei...deja am inceput sa fiu paranoia.
Sunt aici si ma rog alaturi de voi pentru Ada si Nectarie.
Laura32 spune:
Am vb cu Ada se pregatea sa intre in operatie , BB este asezat transversal si o sa fie un pic mai greu la scos ca este firav , doctorii nu se pronunta in nici un fel , s-a eliberat si un ventilator , a ramas sa vb cand isi revine mai pe seara .
Cica la camera de garda la Polizu se vine intr-o "veselie" cu membranele rupte la sarcini mici , doctorii cred ca ar fi ceva in atmosfera .
Balanta din ce am inteles au trecut in jur de 14/15 ore de la injectie , i-a facut aseara la 8.00 injectia .
31+ Andrei
AMR 8 Weeks
Daconst spune:
Doamne,n-am mai intrat de vineri pe aici si acum am ramas muta...sunt fara cuvinte.
Ada,draga mea,ma gandesc la tine si cum te stiu eu luptatoare si optimista,bb va fi bine.Trebuie sa ramai pozitiva si o sa vezi ca va fi bine.
Noi ne pregatim de concediu,vineri plecam...dar acum m-a luat o frica de sa nu va spun.
Astept vestile cu sufletul la gura sa ma pot linisti ca pe moment nu mai sunt in stare de niciun bagaj,nimic.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
29+ sapt
ancadragoman spune:
Cate saptamani are?La ce spital?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici
ioana3110 spune:
Ada
de-abia am asteptat sa intru sa aflu vesti....Ma rog la Dumnezeu sa te ajute si pe tine si pe Nectarel sa fiti bine!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
muraturica spune:
Ada, ma gandesc constant la tine. Sper sa fie bine.
Laura, cum adica ceva in atmosfera? Nu ma speria.....
Adevarul e ca intotdeauna mi-a fost frica de ruperea prematura a membranelor fiindca am fost foarte stresata si am trecut prin multe intamplari neplacut de cand am ramas gravida. Nopti nedormite, zile cu sufletul la gura...oricum sper sa fie bine.
Si eu am avut secretii mai lichide in sarcina, dar nu abundente. Pana acum nu m-am gandit ca ar putea fi ceva in neregula, dar acum incep si eu sa am idei ciudate si probabil (sper) nefondate.
Sper ca Ada si Nectarel sa aiba parte de cea mai buna ingrijire medicala si sa ajunga acasa sanatosi.
25+