Piersicute de iulie august (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Eu abia acum am intrat de sambata si am vazut ce s-a intamplat. Ada, sa iti dea dumnezeu multa putere si tie si lui Nectarel. Vad ca acum intri in operatie. Iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune.
Diana, sper sa il ti pe bebe cat mai mult la caldurica. Ne gandim mereu si la tine, sa intri sa ne mai dai vesti.
Mai aveam de spus, dar nimic nu mai pare important.
Astept si eu vesti de la operatia Adei.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

neata ,sper ca sunteti bine.....Ada,ne rugam pt tine,operatie cat mai usoara si bebe sa fie sanatos,sa reziste,sa-l ocroteasca Doamne Doamne.Ma gandesc la voi doi,Doamne ai grija de ei.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Neata fetelor.
Abia acum am intrat si eu si am vazut ca Nectarel e asa neastamparat. Ada ma rog sa fie totul bine..asa ce ma dat peste cap vestea asta.
Astept vesti ca voi toate.
La noi inca e totul bine. Cine se pricepe si are timp sa ne de-a detalii cei cu membranele astea ca pentru mine e chineza pura.
Va pop spor la munca si...si ADA .

Beatrice 28 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Doamne, Ada, m-a luat cu fiori pe sira spinarii. Doamne-ajuta, sa fie Nectarel puternic si luptator. Eu cred ca 28 de saptamani si 1 kg ii dau toate sansele sa fie ok, dar nici nu vreau sa ma gandesc ce e in inima ta acum. Curaj!!!

Eu nu ma pricep cum e cu prematuritatea, stiu ca inainte de 37 de saptamani, bebelusul e prematur, dar difera gradul de prematuritate in functie de saptamani, de greutate? Stie cineva? Adica, la 28 de saptamani are sanse sa respire singur sau va sta obligatoriu ventilat un timp? Chiar as vrea sa stiu de la ce varsta gestationala e bebelusul viabil fara ajutor din exterior. Eu acum am 31 de saptamani, ma gamdesc ca oricand ar fi sa fie, ar fi ok... dar cat de ok? Poate stie cineva, poate ati studiat...

Si de la ce se rup membranele? Stiu ca sunt unele infectii are duc la ruperea membranelor, altceva? E posibil sa fi fost cauzata ruptura de diferenta de Rh?

Nu imi iese Ada din minte, o intorc pe toate partile, ma tot intreb ce va urma pentru ei acum...

Doamne-ajuta!!!

Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Neata, nu am mai intrat de mult dar am citit acum ce se īntāmpla cu Ada si vreau sa-i spun ca sunt cu gāndul si cu sufletul la ea si la bebelusi cel mic care sigur va fi bine, la Polizu am īn#539;eles ca au cea mai tare sec#539;ia de neonato si cred ca este si pe mana unui doctor bun; o sa fie bine.
Diana mult succes si tie, oricum la 34 de saptamāni o sa fie bine bebe;
M-au cutremurat vestice de azi dar o sa trecem toate cu bine si o sa ne tinem bebelusii in brate.

Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Neata fetelor ,
Ada ,ne pentru tine si bebelus sa fie bine , puternic si luptator asa cum a fost si al meu , ai incredere in medicii de acolo si impreuna o sa reusiti .
Te pup si sa iti revii repede , te asteptam cu vesti bune
Dumnezeu sa va aibe in paza !

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Ada, draga mea, m-am culcat cu gandul la tine si m-am trezit cu gandul la tine. Sa stii ca ne rugam toate ca Nectarie sa fie puternic si Dumnezeu sa fie alaturi de voi in clipele astea!

Fetelor, pe mine sincer m-a luat spaima vazand ce se poate intampla, asa pe nepusa masa, la o gravida care a avut o sarcina fara probleme. Cred ca Ada a fost cea mai activa dintre noi toate, nu a avut probleme deosebite si iata ca totusi nimeni nu e ferit de surprize din astea din pacate. Eu am inceput ultima saptamana la birou dupa care o sa zac pe acasa probabil si o sa incep sa ma ocup de lucrusoarele lui bebe, ca nu se stie ce planuri are, si eu sunt total nepregatita. Mai stiu un caz in grupul de prieteni care a nascut la 34 saptamani si nu apucase sa cumpere absolut nimic pt bebe, au alergat toata familia bezmetici sa ii ia copilului de toate, ca mamica nu putea.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Freedelia, referitor la intrebarea ta, am gasit linkul acesta cu diverse informatii despre bebeii nascuti prematur, la diverse varste si ce sanse au:

http://preemies.about.com/od/preemieagesandstages/ss/PrematureBabiesWeekbyWeek_4.htm

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Abia la 11 intru in operatie.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ada, ne rugam toate pentru micul Nectarel, Doamne ajuta!
Si eu m-am culcat cu gandul la tine si nici azi-noapte nu am putut dormi, numai cu gandul la tine am stat.
Te imbratisam, fii puternica!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">27+ cu

Mergi la inceput