Piersicute de iulie august (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Mi-au facut antibiotic . Acum -am dus la toaleta si m-am speriat ingrozitor ca am facut rosu, dar mi-am amintit ca la Elias m-au dat cu betadina. Pana Maine oricum nu se poate face nimic. Nu au nicio explicate. Mi-au spus ca se pot Rupe si-n somn.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

ADA,ne rugam pentru voi sa fiti puternici si sanatosi!!!Doamna ajuta sa fie totu bine si bebe luptator!!! Cate saptamani aveti voi acum?

Mergi la inceput

Iubita noi avem 28 de saptamani.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

ADA,mie imi zise doctoru la prima vizita ca prima tinta e sa ajungem la 28 de saptamani caci atunci avem 95% sanse sa fie totul bine cu bebelasii...iar apoi muta tinta cu cate 2 saptamani;e bine ca aveti un kg deja,doamne ajuta!!!Noi deocamdata avem 26 de saptamani,crestem si noi..sa ne ti la curent,please ,cu tot ce faceti si cand vine puiul tau pe lume sa intrebi repede cat e ceasul si sa tii minte sa-mi spui.Pe 24 joia viitoare am testul de glucoza,cel de o ora...

Happy mother's day cu intarziere si de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ada, am inceput sa plang cand am citit si mi s-a facut pielea de gaina.
Draga noastra, mult curaj, calm si incredere in medici sa ai. Din tot ce am citit un bebe de 28 de saptamani si 1 kg este viabil. Sa va ocroteasca Cel de Sus si, in rest, incredere in echipa medicala, din ce am inteles de la fete, sunt foarte buni in neonatologie acolo unde esti tu. Ma rog tare sa se intruneasca rapid conditiile optime sa vada lumina zilei Nectarel, daca asa a vrut D-zeu. Sa se elibereze ventilatorul, sa isi faca efectul injectia de maturare a plamanasilor.
Fii puternica, asa cum te stim, si, atunci cand ai un mic ragaz, da-ne de stire (prin una din fete daca iti e mai comod)ce s-a mai intamplat si cum sunteti.
Doamne, ai grija de Ada si de Nectarel!

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ada, Doamne-ajuta sa fie totul bine, la 28 de saptamani si 1 kg ar trebui sa nu fie probleme. Sanatate si putere multa si tie si lui Nectarel. Se pare ca in loc de un leut, o sa ai un tauras!!

O saptamana minunata tuturor, fara nici un fel de surprize gen contractii, coluri deschise sau bebelusi grabiti!

Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimineata.va pregatesc o cafeluta
ada asteptam cu nerabdare vestile bune de la tine.sper ca a trecut noaptea cu bine

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna dimineata!
Ada, cum a trecut noaptea? Vesti noi?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

29+

Mergi la inceput

M-au pregatit ptr operatie. Astept raportul de Garda. Este liber si un ventilator . O sa fie si sefa de la neonatologi la operatie. Acum, cu Dumnezeu inainte. Va tin la curent.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ada, doamne ajuta .
iti doresc multa putere.

Mergi la inceput