Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, scumpa, eu n-am vrut sa te supar! daca te deranjeaza, nu mai folosesc in veci cuvantul "depresie" (decat la mine)
Si nu esti nebuna Odiseei, Doamne Fereste! pai eu ce sa mai zic?! una doua, ma plang la voi ce iar cad in depresie! dar chiar cad...cel outin asa cred eu

Vezi ca se aranjeaza toate frumos! Eu am o vorba (de fapte imprumutata de la o prietena): problemele adevarate, ori se rezolva singure, ori nu se rezolva deloc!

pupici!

Mergi la inceput

Aly, ma bucur pentru tine! daca tot ai ocazia, nu o rata! chiar daca strangeti un pic din dinti, cu banii! astia tot asa se duc....de cate ori nu ma caiesc eu ca tin de bani, imi refuz si cele mai mici placeri de multe ori, si bani tot nu am!!!! ca se duc pe te miri ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Ylari, scumpa, eu n-am vrut sa te supar! daca te deranjeaza, nu mai folosesc in veci cuvantul "depresie" (decat la mine)
Si nu esti nebuna Odiseei, Doamne Fereste! pai eu ce sa mai zic?! una doua, ma plang la voi ce iar cad in depresie! dar chiar cad...cel outin asa cred eu

Vezi ca se aranjeaza toate frumos! Eu am o vorba (de fapte imprumutata de la o prietena): problemele adevarate, ori se rezolva singure, ori nu se rezolva deloc!

pupici!

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Scumpa mea nu tu m-ai suparat stai linistita dar nu vreau sa isc discutii si sa mai dau detalii, dar si sapt trecuta cand m-am speriat de rezultatul de la secretie aceeasi persoana mi-a recomandat tratarea depresiei si mi-a reamintit acest lucru si ieri mentionand ca am exagerat de la un rezultat fals. Fals sau ju, rezultatul era negru pe alb pe buletinul acela de analiza si inca nu stiu care e realitatea. Probabil la Medlife mi se va reface secretia si culturile de col ptr ca e o inadvertenta recunoscutz si de dra culturile de col sa iasa bine iar la secretie sa iasa nu stiu ce rahaturi. Dar eu nu o sa ma mai plang de nimic chiar ma gandesc daca sa ies din grupul de pe FB unde m-am simtit foarte foarte prost din cauza acestor sfaturi binevoitoare. Dar cred totusi ca n-are rost. Totusi nu imi vine sa mai postez nimic dr frica sa nu fiu iar trimisa la terapie. Poate ca te plangi tu dar tie nu ti s-a recomandat sa faci terapie pana acum, nu? In fine ziceam ca nu vreau sa isc discutii...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Ylari, stiu la ce te referi! unele persoane sunt mai directe asa (stau mai rau la cap. "tact") si nu-si dau seama ca uneori ranesc, deranjeaza, supara etc. prin vorbele lor! mai ales gravidutzele ca tine!
Dar daca tu esti impacata cu tine, da "ignore" vorba lui Aly!
Mie nu mi s-a recomandat terapie intr-adevar, desi poate as avea nevoie!
sa-ti treaca supararea!

Mergi la inceput

Lumi
Nu ma deranjeaza sa fie cineva direct cu mine, uneori e bine di consider ca si eu suny o pers directa. Ma deranjeaza sa o tina cineva asa ca surda pe mormant. E ok o data, de doua ori, dar deja in privinta mea ... A fost de prea multe ori si gata.
Nu mai vb despre asta, eu sunt ok cu mine, daca deranjez cu pb mele e ok, nu mai deranjez cu ele, e simplu. Am cu cine discuta despre ele, desi de nenumarate ori m-ati ajutat si voi cu sfaturi bune pe care le-am luat in considerare si va multumesc pentru ele.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ylari: nu te supara, te inteleg ca ieri a venit capac peste pupaza, iti va trece, sa vezi cum se rezolva toate cu incredere si optimism, important e sa nu punem la suflet. Si eu ma enervez uneori dar am multe momente cand ma simt minunat aici si pe fb, balanta atarna spre da intotdeauna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Ylari: nu te supara, te inteleg ca ieri a venit capac peste pupaza, iti va trece, sa vezi cum se rezolva toate cu incredere si optimism, important e sa nu punem la suflet. Si eu ma enervez uneori dar am multe momente cand ma simt minunat aici si pe fb, balanta atarna spre da intotdeauna.

Te iubim, printesa Victoria!!!

idem si eu, imi trece supararea, mai ales acum ca se rezolva treaba

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ylari eu ieri am fost impartita intre sa-mi revin din cele mai mari dureri pe care le-am avut in viata mea (si nu exagerez!!) si niste bube pe Robert care m-au cam panicat, ca asta a mancat niste ou, care s-a dovedit a fi vechi rau; long story short, cred ca a fost virus
Dar sa revin, nu stiu ce s-a vorbit, cred ca imi imaginez ce e si nu vreau sa rediscut, ca stiu ca e cam enervant cand te "certi/superi" cu cineva pe forum sa vina toata lumea sa reia si sa reia la nesfarsit. Mi-a palcut marele adevar ca "zicem prea repede depresie" si eu cred ca fac asta.
Si-n rest, te rog scrie orice, nu te cenzuara, scrie cand crezi tu ca te ajuta sa te descarci, you know.

Si felicitari pt decizia de a merge la privat, vei avea ocazia sa te bucuri de momentul magic, nu sa stai s afugaresti buzunare neumplubile.

Eu te pup si-miesti draga asa cum esti tu! (de multe ori simt ca semanam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Va multumim tuturor de urari! Sunteti minunate!

LA MULTI ANI, PRINTESA IUBITA!
LA MULTI ANI ANDRES!
LA MULTI ANI STEFANA!
LA MULTI ANI ADAM!

YLARI nu stiu ce sa iti spun sa te ajute. Te citesc, iti trimit o imbratisare mare!

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Of Lorich multa sanatate, am patit-o si eu cu Eva la 1,2 ani cand i-am datsupa stricata si a tras o saptamana saraca cu diaree si febra, brrrr rau de tot. De oua imi e o fricaaaa, atunci cand imi trimite socrella de la tzara mi le pune pe categorii si Evei ii dau doar din cele din ziua aia si o zi-doua inainte. In rest din comert, abia cumparate. Si noi mai avem in frigider oua vechi ca nu se indura socrul sa le aruncam... Dar sunt puse separat ca fac crize. Lol, alta expresie dubioasa "fac crize"
Fetelor acum nu vreau nici sa fac pe victima ca nu sunt asa fragila, of... Doar ca eram tare necajita ieri ca nu stiam in ce directie sa o iau si nu mi-a picat bine.

Ma bucur si eu si sper sa mearga struna cu Medlife-ul, pana joi la 6 cand merg acolo o sa mai stau cu morcovul un pic in fund dar banuiesc ca nu vorbesc aiurea oamenii aia de la PR. Abia astept sa vad cum arata (pe site sunt niste pose grozave dar eu am optat ptr rezerva dubla si nu erau si poze din acestea) sa vad unde stau bebelacii si pana la urma abia astept sa nasc! Deja am fost judecata, nashu a zis ca alerg dupa branduri... Medicul lor i-a lasat balta cu o zi inainte de cezariana programata, cred ca ma lua cu nebuneala (alta expresie ) si l-au gasit pe altul, a nascut nasa in spitalde stat, bla bla... In fine... Simt ca si sotul ar fi vrut sa caut alternative in spit de stat dar nu comenteaza prea mult, e dispus sa accepte ptr confortul meu psihic.

Pe dr nu o cheama Zana ha ha ha, asa ii zic eu, desi e o Malefica! Apropo de ea i-am dat sms ca eu nu sunt tzaranca cum e ea sa ii spun ca am optat ptr alta varianta si sa nu mai mearga maine de pomana la Sanador. I-am multumit ptr urmarirea sarcinii, bla bla. M-a sunat inapoi, ca ii pare asa rau, ca sa o anunt dupa nastere cum suntem eu si bb. In fine o sit de doi lei.

Nadia abia astept sa ne povestesti de Victoria cum ati petrecut, s-a bucurat de masinutza?

Pupici.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias

Mergi la inceput