Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ylari, sa vezi tu de n-o fi tot raul spre bine pana la urma. Asa se aranjeaza lucrurile uneori. Mie viata mi-a aratat ca in momente in care am fost suparata ca nu stiu ce mi s-a intamplat, si mi s-a parut la acel moment o tragedia pt ca ulterior sa mi se intample un lucru atat de bun care nu s-ar fi intamplat daca iesea primul (ala pe care mi-l doream eu). In fine, cred ca sunt incoerenta dar intelegi tu ce vreau sa spun bafta si tine-ne la curent cu tot, tot, tot! Si mai ales cand tb sa scoatem prafuitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Ylari, sa vezi tu de n-o fi tot raul spre bine pana la urma. Asa se aranjeaza lucrurile uneori. Mie viata mi-a aratat ca in momente in care am fost suparata ca nu stiu ce mi s-a intamplat, si mi s-a parut la acel moment o tragedia pt ca ulterior sa mi se intample un lucru atat de bun care nu s-ar fi intamplat daca iesea primul (ala pe care mi-l doream eu). In fine, cred ca sunt incoerenta dar intelegi tu ce vreau sa spun bafta si tine-ne la curent cu tot, tot, tot! Si mai ales cand tb sa scoatem prafuitele

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

Da, Alysh, sigur ca inteleg ce vrei sa spui, si eu am mai patit-o o data grav si eram disperata dar apoi cand s-au linistit apele parca am inceput o noua viata!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Fetelor dragi, cu putina intirziere va multumesc din suflet, tuturor, pentru urari! Am fetita de 4 ani!!! Am sarbatorit-o simbata cu citiva copii de la gradinita, apoi duminica, chiar de ziua ei, am sarbatorit-o in familie. Urmeaza simbata viitoare o alta sarbatoare, cu prietenii nostri si ai ei. A fost rasfatata, e o scumpica mica!

La Multi Ani si de la noi pentru toti sarbatoritii! Si azi, in special, multe urari de sanatate si fericire pentru Victoria!

Ylari, mi_bebelina, ce putin a ramas! Cum eu intru mai rar, va doresc de pe acum nastere si recuperare usoara, si bebelusi sanatosi si cuminti!

Ylari, eu te inteleg, si eu ma stresez si ma consum din absolut orice, dar te rog, nu pune la suflet, acuma trebuie sa te odihnesti si sa te relaxezi!

Doloress, ce frumos ca ati facut petrecere afara! Sa va fie de bine si pupici la amindoi nazdravanii!

Fetelor, vad ca va programati concediile! Noi ii ducem pe copii la Disney World anul asta, la inceputul lui iulie! Nu e cel mai bun moment, toata lumea spune ca e super agloemerat si ucigator de cald atunci, insa atunci e Alex in vacanta, nu prea avem cum sa il scoatem de la scoala in octombrie, sau in martie, cind e mai rezonabila vremea. Abia asteptam sa mergem, copiii sunt super incintati!

Pupici pentru toata lumea si multumim inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Lorelei, fetita frumoasa cu parul balai!

La multi ani Gabriel!

Sa cresteti mari, sanatosi, sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Buna dimineata si poftiti
ca avem nevoie de multe cu vremea asta!

Am dus copchii la gradi...greu, greu cu amandoi, pe ploaie si unul urlator si zbatator. Tot mai plange dimineata micutzul, dar mi-au spus dnele ca se calmeaza repede. Ieri chiar mi-au zis ca le-a facut sa rada sa lesine, ca el are tot felul de figuri intr-adevar extrem de amuzante. Si m-am mai linistit pt ca stiu ca le face doar cand e f bine dispus.

Urez si eu la multi ani :

Lorelei, fetitza scumpa si desteapta, sa fii sanatoasa si fericita!

Gabriel, baietel scumpinel,sa cresti mare, destept si norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

neatzaaaa! Aly, sar'mana de cafea! am nevoieeeee! mi-e un somn de mooor!

ma bucur ca se adapteaza Luchinita! usor, usor!
ii duci cu masina la gradi, nu? ca altfel cred ca ar fi cumplit!

La multi ani, zana blonda, Lorelei! La multi ani Gabriel!

Mergi la inceput

Lumi, da, cu masina ca nu sunt prea aproape cu gradinitele, eu le-am ales in functie de cat de bune sunt. Apoi las masina la gradi lui Vlad si ma duc pe jos pana la metrou sa mai ard niste calorii si sa fac economie la benzinica

Azi tb sa ajung la Kiabi-Auchan sa-i iau lui Vlad geaca de ploaie ca i-a ramas mica. Si poate niste cizmulite de ploaie pt Luca. Vad ca inca doua saptamani de-acum o sa ne tot ploua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Vine acus subiect nou, wait a sec

Capitolul 218

Mergi la inceput