Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 19

belleane spune:
Victoria,Stefana, Andres, Adam
Ylari: Eu m-am dus turca la Medlife la Mirela Popa dar chiar atunci intra in concediu(pe bune), n-o cunosteam, e o tipa de nota 10, a vrut sa ajute, a sunat un coleg care se ocupa de fiv si era mai liber si a mers totul struna, nu s-a pus nici macar problema sa ma refuze cineva. Totul a fost ca si cum as fi mers acolo tot timpul sarcinii.

Adriana_78 spune:
La multi ani Victoria!si la cat mai multe victorii in viata!
La multi ani, Andres!
La multi ani, Stefana!
Adriana

YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel Ylari, iubita, ce aiurita de doctora!!! cum sa te lase asa? mai bine o schimbi, chiar daca e asa tarziu! ma bucur ca ti-ai revenit din depresie (cel putin asa-mi pare); nu merita sa te necajesti pentru ca e ea "dusa"! o sa vezi, o sa fie bie! te pup! bafta! ![]() Adriana, desi e o moda, intr-adevar, nu toate mamicile fac cezariana la cerere! dar, pana la urma, fiecare e liber sa faca ce vrea cu corpul sau! si daca vrea sa si-l taie, e problema fiecareia! nu e f placuta operatia si mai ales recuperarea (cel putin la mine ![]() Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008) ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Lumi iti multumesc! Chiar am sa o schimb, am discutat acum la Medlife si i-am ales pe ei, am avut o recomandare catre Dr Dragos Albu care a acceptat sa ma preia si merg joi ptr eco la el apoi vineri voi avea consultatia cu anestezistul, si cel neonatal. Acum pana joi seara tot voi mai sta un pic cu morcovul dar sunt optimista ca va fi bine.
In ceea ce priveste depresia cred ca e un cuvant pe care il folosesc prea usor in locul cuvantului "suparata". Am sa incerc sa il scot din exprimarile mele ptr ca vad ca persoanele care nu ma cunosc suficient de bine il iau ca atare si se pare ca am devenit nebuna odiseei. Oricum sunt cam suparata de ieri si m-am hotarat sa vb cat mai putin despre pb mele (mai ales pe FB) ptr ca m-am simtit foarte prost ieri si in starea de suparare si conguzie in care eram (ca oricine in locul meu, sa recunoastem) nu aveam nevoie sa mi se repete a nu stiu cata oara sa imi tratez depresia (!!!) ca nu sunt ok si ca o sa fiu din ce in ce mai rau. In fine.
In ceea ce priveste discutia ref la cezariana, aceasta va fi fara sfarsit intotdeauna. Adriana doar mi-a pus o intrebare

Pupici.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si

Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Adriana_78 spune:
hai mai Ylari Nu mai fii si tu asa aspra cu tine! Stii doar ca mereu vor fi voci care vor pleda pt. una, altele care se vor ridica impotriva.
Si pe mine ma supara uneori "sfaturile" sau parerile unora
Eu incerc sa-mi explic alegerea sau gestul sau etc si gata, fiecare crede ce vrea si eu imi vad de ale mele
Daca tu esti impacata cu tine, asta e imp.
Pe doctorita ta o cheama Zana? sau ii zici tu zana (ca in povesti) ca eu una m-am pierdut
Oricum aceasta zana, pare sa fie una rea - cred ca la privat e mai curat si rapid totul (dpdv birocrtaic ma refer)
Aaa si chiar exista Sf Patrichie? ce haios suna - scuzati "chie" ala de la sf. pare asa amuzant
Eu nu gasesc deloc cazare in Predeal - cu cat citesc mai multe rewieuri cu atat mi-e mai greu sa ma hotarasc la ceva -- ne-am si facut pretentiosi rau, zau asa!

belleane spune:
legat de Phoenicia: in primul rand vreau sa spun ca ma supara doar pretul atat, ce scrie pe trip advisor si altele sunt chestii subiective, umflate, nimic din ce scrie acolo nu e 100% adevarat. Sunt chestii care s-au remediat, erau la inceput, sunt chestii care nu sa-u remediat, dar per total e ceva foarte bun chiar si la 1000 euro. Eu am fost in multe locuri si nu mai am dorinta sa mai merg decat poate in resorturi exclusiviste sau in nu stiu ce insule de lux. Asta e singurul lucru pe care mi-l mai doresc acum, dar astept sa mai creasca fetele sa aiba macar 7-8 ani Elena. In rest este singura destinatie unde fetele ar merge la orice ora din zi si din noapte. Nici la bunici nu merg cu asa placere. Sunt pur si simplu indragostite de locul ala, n-as merge in alta parte sa le stric vacanta la care viseaza un an intreg. Sunt acolo niste lucruri care pentru mine si pentru ele nu pot fi gasite nici la un hotel de 5*. E vorba de mancare care e foarte bine gatita, variata, romaneasca. Ca meniu se apropie de 5*. Apoi eu sunt claustofoba, n-as putea sta toti 4 intr-o singura camera decat maxim o noapte. Deci mi-ar trebui apartament. Nu mai zic de piscine, muzica, locuri de joaca, drum. Eu daca merg cu avionul imi trebuie o zi cel putin sa-mi revin.

belleane spune:
Ylari: vezi ca are ore la care raspunde la telefoane cu diverse, in rest asteapta doar urgente. Undeva pe la 8-9 poti sa-l suni lejer.

Alysh spune:
Lumi, adevarul e ca ne-am cam hazardat. Si casutza si doua pelcari in strainatate e imens, eu de cateva luni fac sacrificiul suprem de a nu-mi mai cumpara nimic. Eu, care nu suportam sa treaca saptamana si sa nu-mi cumpar macar un ruj, o bluzitza.
Dar a dat putin norocul peste noi, si maica-mii i-a scris un prieten din Bretagne care cand a aflat ca venim prin zona ne-a propus sa ne lase cateva zile intr-o casa pe care o are la malul marii. deci vom sta acolo singurei cateva zile, alte cateva vom merge cu camping car-ul cu o prietena de-a mea, deci in afara de ultima noapte la Paris, practic scutin vreo 8 notpi de cazare. Si de-asta ne-am hotarat pana la urma sa mergem, dar iti dai seama, tot ne costa mult drumurile, papica, vizitele, cate un souvenir....
Ylari, ce bine ca se vede luminita de la capatul tunelului. Te rog eu mult nu mai pune la suflet ce spun altii, da si tu cu ignore, ca deh, lumea spune vrute si nevrute.
Si eu folosesc prea mult cuvantul "depresie", chiar azi ziceam ca intru in depresie ca a plecat tati iar o saptamana in delegatie.. si curaj, Doamne Doamne le rezolva pe toate !

YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui belleane Ylari: eu tot cu Dragos Albu am nascut, e ok. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Eram sigura, cand ai zis ca se ocupa cu inseminari

Mie mi-a fost recomandat de o pacienta de-a dansului pe care a inseminat-o lol.
Pupici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si

Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot