Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

La multi ani, VICTORIA, draga noastra frumoasa si scumpa! Sa iti dea Dumnezeu numai lucruri bune in viata, pe masura curajului tau si a puterii mamicii tale, sunteti luptatoare noastre si ne-ati dat o lectie in fiecare zi a incercarilor prin care ati trecut. Va pup si sa petreceti frumos aceasta zi minunata.

La multi ani, Stefana!!! Sa fii sanatoasa si iubita!

La multi ani, Andres!!! Ochios frumos sa sai parte de bucurii si impliniri!!!

La multi ani, Adam!!!

O zi frumoasa sa aveti cu totii!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Doloress, sa va fie de bine petrecerea, ma bucur mult ca v-ati simtit bine!!

Pupici multi!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Vicky, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa! Te pupam si te iubim pentru ca ne-ai dat o lectie de viata si tu si mami si daddy!

ADAM, ANDRES, STEFANA EDUARDA - Parabens para voce :), DELIA si KEVIN sa cresteti mari si frumosi!!!

Doloress ma bucur ca va serbati cu noi in 19...va asteptam la Seatttle anul viitor sa facem party impreuna...ne-a spus seful sotului ca in perioada asta a fost senin acolo de nu le venea nici lor sa creada :)

Adriana asa e cum spune Ylari...mai sunt si mamici care nu au ales ceza...ci a fost necesara...tot asa am patit si eu am avut apa rupta, nu m-am dilatat,iar piticu nu s-a intors deloc...a fost numai in pozitie pelviana :(...imi era o ciuda ca aveam o colega de 40 de kg si ea a nascut natural, iar eu...

Ce scump e la Mamaia...cred ca o luam noi catinel catre Lefkada prin 10 iunie :)...L-am intrebat pe Cristi daca vrea sa vada si marea noastra si pelicanii din Delta sau in Grecia si mi-a spus ca el vrea in Grecia la microunde :)...In Croatia am avut un cuptor cu microunde in camera si fceam popcorn...iar lui asta ii placea...sa faca popcorn la microunde :)(amintire de la 3 ani :))

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani printesa VICTORIA, sa fii sanatoasa, fericita, plina de veselie si zambitoare !!!!! Iti doresc si tie si familiei tale multa forta si putere sa treceti cu bine peste tot! Sa fiti fericiti !

LA multi ani:

STEFANA
ANDRES
ADAM

Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Andres, pui frumos, multi ani fericiti!

La multi ani Adam, sa cresti mare, frumos si sanatos!!!

La multi ani Stefana, printesa superba!!

La multi ani printesa perfecta Victoria, te iubim sufletel frumos, numaram cu tine zilele pana la tea-party si iti dorim o viata ca o zi frumoasa de primavara!!! Te iubimb!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata,

Am ramas tare in urma cu urarile. La multi ani, copilasi dragalasi:

Eliana, Andra, Roxana, Delia, Beatrice, Tudor, Andres, Stefana, VICTORIA!sa aveti parte de lucruri bune, de sanatate si multe bucurii! sa fiti voiosi si norocosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata,

Ieri am fost la o conferinta si n-am putut intra.

Vorbiti de vacante: pana la urma plecam in Bretagne, abia asteeeeeeeeept. Desi voi innebuni de dorul copiilor...stam 9 zile, e muuult fara ei.

La Phoencia, mie mi s-a parut scump si nu ceva nemaipomenit raportat calitate-pret. Incomparabil cu Bulgaria, cu serviciile de acolo, cu tot.
De-asta am ales anul asta tot Nessebar sa mergem cu copiii, mai ales ca Vlady de vara trecuta ma tot intreba cand vine vacanta la Nessebar.

Va pupacesc si o zi frumoasa!

PSYlari, ce-ai hotarat, mergi la spital privat? Ai rezolvat problema? OOOf, prin cate emotii mai trebuie sa treci si tu!

Mergi la inceput

Alysh multumesc de intelegere si de intrebare
Voi merge la privat, deocamdata nu am batut palma insa.
Doctorita mea se joaca cu nervii mei dupa ce ieri i-am zis ca am ales sanador si trebuie sa semneze intai ea contractul cu ei a zis ok, dupa o ora m-a sunat si mi-a zis ca e prea complicat cu actele si ea n-are timp ca are un examen de dat pe 13 iunie
Bun i-am sunat pe cei de la sanador acum dimineata sa le spun la oameni ca nasc la ei probabil dar nu cu drtza mea ca bla bla bla. Doamna foarte mirata mi-a zis ca s-au auzit la tel cu zana mea si ca urmeaza sa semneze zilele astea contractul. Deci, mirare mare. O sun pe zana, imi confirma ca maine merge la 14 la ei sa discute si sa nd auzim pe la 16. Deci sa discute nu sa semneze. Deci as mai pierde 2 zile. No way. O las varianta de back up dar ma ocup sa demarez cu medlife deja am si o recomandare de medic dar nj imi raspund la tel momentan, of. Asa ca sper sa rezolv cu medlife-ul si sa scap de dna dr. Nu ma asteptam la asa purtare dupa 8 ani de cand ne stim! Si inteleg ca nu putem naste la Malaxa dardupa ce mi-a zis ca e ok sa vina la sanador si-a mai batut joc de 2 ori de mine. Deci... Duca-se!
Va pup.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani

VICTORIA
STEFANA
ANDRES
ADAM

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, iubita, ce aiurita de doctora!!! cum sa te lase asa? mai bine o schimbi, chiar daca e asa tarziu!
ma bucur ca ti-ai revenit din depresie (cel putin asa-mi pare); nu merita sa te necajesti pentru ca e ea "dusa"! o sa vezi, o sa fie bie!
te pup! bafta!

Alysh, chiar ma miram ieri ce faci de nu intri! ooo, mergeti en France? si la bulgari!!! si tu vrei sa-i faci in ciuda?!

Doloress, sa va fie de bine petrecerea! ce coincidenta frumoasa, sa fie si sf Patrichie!!! (sincer, eu habar n-aveam) nu mai stiu, unde anume ati iesit la iarba verde? in parc, pur si simplu?

Adriana, desi e o moda, intr-adevar, nu toate mamicile fac cezariana la cerere! dar, pana la urma, fiecare e liber sa faca ce vrea cu corpul sau! si daca vrea sa si-l taie, e problema fiecareia!
nu e f placuta operatia si mai ales recuperarea (cel putin la mine)

Mergi la inceput