Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani ELENELOR si CONSTANTINILOR , sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti !!!!!

LA multi ani Tudor, multa fericire, sanatate si cadouri nenumarate!!!!

Deci, am facut rezervare si la munte pentru 01-04 iunie la Sinaia si ma bucur ca s-a mai lipit o familie cu copii... O sa aiba DAvid cu cine sa se joace... (Lumi - nu iti fac in ciuda, dar am innebunit acasa....chiar daca am activitate cu copiii, am nevoie de socializare, de relaxare etc...)

Adriana- voi cum stati cu search-ul, ati gasit cazare ?

Belle
- nu stiu cum a fost pana acum, eu ti-am zis ca am dat la Phoenicia 1038 eur pt 02-09 iulie. Daca mai pui cateva sute de euro pleci in Turcia, unde nu se compara sau daca mai scazi cateva sute de euro pleci in Bulgaria... Recomand Duni- Marina Royal Palace -super, super...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

eu am un prag psihologic de trecut cu strainatatea si concediul. Ultima data cand am fost in turcia ne-a decedat cineva din familie, cand am fost in grecia am avut niste probleme la munca. Mi-e si frica sa ma indepartez prea tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Nicole, sper ca ai sesizat tonul de gluma!!!! sejur placut sa aveti! foarte bine ca iti permiti sa mergi si colo si colo, nu trebuie sa-mi dai mie socoteala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Belle eu d epe pagina de tarife de la Phoenicia..am ajuns in Bulgaria, am luat cu early booking, mai ieftin si mai bun, zic eu, in urma cercetarilor de site-uri, gen trip advisor si supereva.ro. Dar om trai si om vedea.

Mamaia are avantajul ca e aproape, nici noi nu am iesit din tara anul trecut, mi-a fost frica, Bg cu Ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Nicole, sper ca ai sesizat tonul de gluma!!!! sejur placut sa aveti! foarte bine ca iti permiti sa mergi si colo si colo, nu trebuie sa-mi dai mie socoteala

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Lumi - stai linistita...am sesizat.. Si eu am scris in mare graba mesajul de mai sus si nu am pus niciun emoticon... Ma grabeam asa de tare si trebuia sa ies pe usa...Eram asteptata de vecina mea si eu scriam, scriam.... Aaaa si eu chiar vreau sa iti fac pofta de vacanta, nu in ciuda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Adriana nu stiu ce sa spun de asta cu incurajatul cezarienei, ca ar fi o moda, etc... Eu mi-am dorit foarte mult, enorm sa nasc natural. Mi s-a rupt apa la 4 dimineata si imediat am fugit la spital, ptr ca membranele s-au rupt, nu erau fisurate, a curs gramada, tot lichidul. Aveam dilatatie 1cm la 5 dimineata. La ora 22 aveam dilatatie 2cm pe contractie! Cu perfuzie cu oxitocina, daca imi scoteau perfuzia adio contractii. Travaliul a fost dureros, nu insuportabil dar ultimele 3 ore nu au fost o placere. Si cand suferi cu un scop mai e cum mai e, cand vezi ca te doare si te doare si te doare si tu nu te dilati deloc iti vine sa te arunci pe geam, crede-ma ca nu mai puteam. Cand m-au bagat in sala dupa atatea ore de durere inutila am zis sarumana, nici nu mai stiam cum e sa nu te doara nimic... Pe mine nu m-a incurajat nimeni la cezariana, nici eu nu mi-am dorit-o. Culmea, la mine chiar a fost necesara. Iar acum mi-a zis ca nu vrea sa riscam o ruptura. Eu nu am uterul taiat doar o data, am mai avut o operatie ingrozitoare, din cauza aleia nici macar nu m-am gandit la cezariana la sarcina cu Eva, refuzam sa ma gandesc ca ma vor taia din nou. Deci... as incerca, crede-ma dar imi este groaznic de frica sa nu se intample ceva. Asa ca nu am mai comentat cand mi-a zis dritza ca facem ceza din nou. Pana la urma am facut copiii ca sa ii cresc si trebuie sa fiu sigura ca voi trece cu bine peste toate. Asta e povestea cu cezarienele mele.
Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ylari, nu trebuie sa te justifici in fata mea, eu am intrebat doar din curiozitate

Am auzit des in jur ( in cercul de cunostinte, pe forum etc) de nasteri prin cezariana si pare sa fie o metoda promovata la noi. acum sincer nu m-am documentat prea mult si nici nu e treaba mea cum naste fiecare ... cum ziceam, am intrebat din curiozitate, sper ca nu te-ai suparat

Nicole, eu gasisem in Predeal o pensiune cu loc de joaca, pt. ca eu asa incep cautarile - trebuie sa existe un loc de consumat energia pt. capritele mele. Insa nu mai au liber in weekendul ala in care vroiam noi.
Acum sa vad cum facem, daca amanam sau caut altceva

La Phoenicia mi se pare destul de scump 1000 euro pt 7 zile. Noi in Poiana Brasov cand am fost la ski la hotel era apart. 100 euro pe noapte, insa nu inteleg cat de scumpa poate sa fie o masa de pranz sau cina, ca sa se mai adauge cateva sute de
euro? Macar sa fie serviciile excelente, ca sa merite banii

Noi mergem tot in Creta, sper cel putin, ca nu e prea roz situatia la ei acum. Noi am rezervat deja totul, sper sa avem noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Ylari, nu trebuie sa te justifici in fata mea, eu am intrebat doar din curiozitate

Am auzit des in jur ( in cercul de cunostinte, pe forum etc) de nasteri prin cezariana si pare sa fie o metoda promovata la noi. acum sincer nu m-am documentat prea mult si nici nu e treaba mea cum naste fiecare ... cum ziceam, am intrebat din curiozitate, sper ca nu te-ai suparat

Nu m-am suparat, Adriana, doar ti-am povestit cum a fost la mine.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani
Andra
Roxana
Delia
Beatrice
Sa cresteti mari, sanatoase si voioase!

Nici eu n-am intrat ieri, si am ratat urarile...

Am sarbatorit si noi piticul ieri, la iarba verde, cu tort cu pirati, a fost tare incantat. A iesit super, mai bine de o mie de ori ca la centrul de joaca, stat de dimineata pana seara, alergat cu copii, jucat impreuna, parintii s-au simtit si ei bine, de-acum asa fac mereu. NU o sa fie cred mai niciodata de iesit in parc chiar de ziua lui (aici in aprilie inca e iarna... sau e ca la noi in tara la inceputul lui martie) dar oricum din spital l-am scos pe 19 mai si am zis ca o sa sarbatoresc mereu si ziua asta, mai ales ca in calendarul ortodox e Sfantul Patrichie pe 19 mai. Deci tot am sarbartorit noi ceva acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Si pentru maine....

La multi ani ADAM!

La multi ani ANDRES!

La multi ani STEFANA!

La multi ani VICTORIA , un pupic special pentru printesa noastra frumoasa si curajoasa, multa sanatate pui mic si puternic, te iubim mult!

Mergi la inceput