Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 16
Luminel spune:
'neatza! merci pt cafea Ylari! se cam racise ea, dar... e buna!!!
La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi: Andra, Roxana, Delia, Beatrice, Daniel, Patricia, Tudor! Sa creasca amri, fruosi si sanatosi!
La multi ani sarbatoritilor zilei, Constantini sau Elene!
Si in special, Elenei mele!
Ylari, tin pumnii la doctor! eram curiosa, de ce nu mai nasti la Ilfov? nu mai activeaza Parpalici acolo?
Mi_bebelina, wow, 38+ si mai mergi la sv!?!?
Doloress, mi-ai dat o idee cu pensatul la sv! eu stau oricum cu spatele la tot biroul si cu fata spre un perete (deh, idei de-ale sefei mele, toti stam asa de fapt!) asa ca ... nu m-ar observa cineva
Nicole,si mie-mi faci ciuda pai si munte si mare!!!??? nu e frumos!
fug pe FB...va pup!
Lorich spune:
Neata!
Vin si eu din urma cu urari
La multi ani dragi pui, sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, norocosi!
LA multi ani Eliana!
La multi ani Andra!
La multi ani Roxana!
La multi ani Delia!
La multi ani Beatrice!
La multi ani Tudor!
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de astazi, cei de nume de Imparati, Constantin si Elena!!!
belleane spune:
Eliana
Andra
Roxana
Delia
Beatrice
Daniel Cristian
Tudor
si tuturor Elenelor (inclusiv a mea)si Constantinilor
belleane spune:
eu am bucatarit la greu ieri: am facut ciorba, piftelute la cuptor, shake cu capsuni, inghetata cu capsuni si banane, prajtura cu bilute de cocos si ciocolata si am pregatit pentru azi sa mai pun doar la cuptor pui marinat cu cartofi intregi noi.
Adriana_78 spune:
La multi ani sarbatoritilor din weekend si celor de azi
Andra
Roxana
Delia
Beatrice
si Tudor
Si la multi ani si Elenelor ( Fetite de Belleane si Lumi) si Constantinilor ( daca avem)
Ylari, ma bucur ca Eva a fost asa cumintica si ca v-ati simtit bine.
Te tot aud cu cezariana, natural nu vrei sa incerci? sau nu e posibil?
Mi bebelina, te mai primeste direct. gradinitei asa cu sarcina mare? daca se intampla ceva, vreo complicatie? nu sunt raspunzatori? sau mama isi asuma toate riscurile?
Belleane, dar ce harnicuta esti ! imi faci pofta de bunatati
Adriana
gabitzam spune:
Ieri n-am intrat pe DC si am ratat niste sarbatoriti !
Andra lui MsBB
Delia lui mi_bebelina
Roxana lui PRAG
Beatrice a lui joszaerika
Iar azi este ziua lui Tudor de Leeloo2004
La multi ani bombonelelor, sa fiti sanatosi sa sa aveti noroc toata viata, sa ajungeti departe!
YLARI spune:
Adriana eu pe Eva am nascut-o prin ceza si in Romanika nu te llasa nimeni sa incerci.
Oricum stai ca m-a lasat dra un pic balta...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Adriana_78 spune:
Ylari, da stiu si eu de aici de pe forum ca in Romania este incurajata cezariana
Eu insa am o prietena, care a insistat sa nasca natural si copilul era orientat pelvian ... si desi doctorii tot ii recomandau cezariana, ea a insistat si a nascut pana la urma natural
Si chiar acum cateva zile mai vorbeam cu o prietena despre nasteri.
Iar eu chipurile atot-cunoscatoare, ca de nu degeaba stau pe forum la povesti zic: "tu ai nascut prin cezariana, nu?"
La care ea: "Nu, natural, ca nu era nevoie de cezariana"
Eu nu m-am lasat si am continuat: " dar eu am auzit de la multe fete ca nasc prin cezariana etc ..."
In fine, cred ca depinde mult de doctor si bine-nteles si de mamica, cat de hotarata e (asta daca nu e chiar necesar, din cauza vreunei prob. medicale)
belleane spune:
Adriana: e mai greu sa nasti natural dupa ceza, mie de ex toti mi-au spus ca alta optiune nu exista, cel putin la mine cu bazinul ingust situatia era aceeasi situatie si la bebe 2 care avea tot peste 3kg. Mie mi s-a explicat ca se poate produce o ruptura de uter care inseamna o hemoragie imensa. Si cine ar risca asa ceva?
belleane spune:
Fetelor, am cerut oferta la Phoenicia, s-a scumpit mult fata de anul trecut. Anul trecut am platit undeva la 2400 acum imi iese 3700 aceeasi perioada, acelasi nr de zile. Mai astept sau facem pasaport.