Bobocei de sept-oct 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Hello burticute
Astazi va servesc cu o felie de tort este ziua mea, implinesc 27 de anisori
Ma bucur pentru voi ca simtiti asa bine miscarile. Si eu am vazut prima miscare a burticii pe exterior la 18s. Acum la 25s sa vedeti ce lovituri primesc si cum se misca burta imi este asa drag cand se misca burtica si mi se ridica bluza sau tricoul

lalu85 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

LA MULTI ANI, LALU! Ce micuta esti in comparatie cu mine.
Sa fii sanatoasa mamico, sa ai un bebe sanatos, papacios si cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

Hello burticute
Astazi va servesc cu o felie de tort este ziua mea, implinesc 27 de anisori
Ma bucur pentru voi ca simtiti asa bine miscarile. Si eu am vazut prima miscare a burticii pe exterior la 18s. Acum la 25s sa vedeti ce lovituri primesc si cum se misca burta imi este asa drag cand se misca burtica si mi se ridica bluza sau tricoul

lalu85 24+ cu

La multi anisori Lalu!! Esti cu o luna mai mica decat mine Sa fii sanatoasa si voioasa pe toata sarcina!
In drum spre casa ma voi opri si lua o praji sa o pap cu gandul la tine Pupici multi

19+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Lalu sa fii sanatoasa si tu si bebe si noua voastra familie.Sa duci sarcina la termen si sa papi o felie de tort si pentru mine!

Am intrat astazi in 22 saptamani.

Anne`mary am fost ieri la dr mea si mi-a zis ca nu e nimic de speriat cu lichidul amniotic in scadere.
Mi-a dat fier ca imi iesise la analize la limita - Ferro-Folgamma si in continuare Elevit.

Vero ,de mine ce mai zici care am implinit in decembrie 25 ani ?

La noi e tare frig si ...am trecut prin piata si mi-am luat multe fructe la care visam de ceva vreme,am papat si acum stau cu burta in sus si ma loveste.Cred ca nu mai incape de intestinele mele pline
Si la mine se vede in afara cum se misca.

Al nostru bebe e putin mai grasun decat ar trebui.Are 526 gr.

O zi frumoasa si linistita va foresc !

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

La Multi Ani lalu!!!sanatate si fericire la cote maxime si sarcina usoara in continuare

Paulafericita 20+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Multumesc mult burticilor. Si voi sa aveti cele mai frumoase 9 luni si cele mai usoare

lalu85 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

la multi ani lalu! Stii ca la anu` o sa auzi un "la multi ani" de la bb

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare burticilor!
la multi ani lalu, multa sanatate ,fercire si tot ce iti doresti tu, un bebe voinic si sanatos.
si totodata multa sanatate si fericire tuturor burticilor si bebelilor, sa ne ajute DD sa avem numai experiente placute si usoare in sarcina asta

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor,
La multi ani !Lalu sa fii sanatoasa si tu si bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Nu_mai_stiu, ce sa zic.......! Cred ca va iau de crescut[:-)))
Pe langa voi, eu ma simt baba.
Adevarul e ca m-am apucat tarziu de facut copii. Pana la 30 de ani am copilarit, apoi dupa ce m-am maritat, au mai trecut 3 ani pana sa o am pe bia si acum au trecut inca 5 pana sa-l fac pe al doilea(nu ca nu as fi vrut mai devreme dar n-a fost sa fie)
Oricum e bine ca faceti copii de tinerele. Dupa o anumita varsta devii paranoica in privinta copilului.Poate o sa am timp candva sa va povestesc toate peripetiile si "apucaturile" mele dupa nasterea Biancai. Sotul meu si acum se distreaza pe seama mea.Vedeam pericole la tot pasul, ii puneam diagnostice copilului, mergeam la dr cu pampersul plin, pentru a-mi confirma dr ca "productia lui bebe" este ok si multe altele.....
Pupici

Mergi la inceput