Bobocei de sept-oct 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 20
nu_mai_stiu spune:
Vero , nici eu nu cred ca m-as fi grabit prea tare,dar sotul meu are 37 de ani si ... tare mult as vrea 2 copii.Acum sper sa fiu sanatoasa si sa imi dea Dumnezeu puterea si rabdarea necesara pentru 2 copii.
22+ cu
Bob_Pixel spune:
Hello, bulinici !
Suntem si noi pe aici, mai rarutz zilele astea, ca am fost ciufi. Soacra m-a cam enervat, desi clar nu i-au iesit intrigile. Cu un singur lucru m-a atins, la numele fetitei, a zis ca "MIa" se spune la ea la tara celor ce poarta numele "Maria". Si pe soacra o cheama Maria. Asa ca am decis sa schimb numele, nu pot suferi sa creada ca ii fac cumva onoarea pe care NU o merita. Am sa caut alt prenume care sa-mi placa si care sa nu aiba nimic in comun cu Maria, sa taca naibii din gura de soacra-mea.
In ultimele 2 zile bebe s-a lenevit cumplit, deja ma baga la griji cu lipsa de activitate. Dar azi si-a revenit, mi-a miscat binisor de cateva ori si m-am potolit cu gandurile negre. Saracul Bob tot in perioada asta (dupa 23 sapt) s-a stins si o cam luam razna gandindu-ma ca se poate repeta istoria...
Peste o luna schimb si eu prefixul cu 3 in fata.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita ??? la bord !
Adriana_77 spune:
La multi ani, Lalu! Sa fi sanatoasa si tu si bebe, o sarcina usoara in continuare.
22+ Bogdan Alexandru
Tzuki spune:
La multi ani fericiti, Lalu
Mami de D mare (4 ani si 8 luni) si d mic (1 an si 11 luni) + bb 3
Kytana spune:
Dragi mamici, eu ma duc la oftalmolog. Am o miopie si un astigmatism care cred ca s-au modificat acum de cand cu bebe mic. Dioptriile nu sunt prea mari dar sunt (-3.25 si -2.75)
Voua vi s-au modificat?
O seara minunata si ne auzim mai incolo
19+ cu
-= Love life, live love =-
madaiulia spune:
Lalu! Sarcina usoara in continuare, bebe sanatos la termen si multa fercire!
Ce dragut ca avem multe mamici tinere in odisee.
Si eu implinesc 33 de ani vara asta. Mi-ar fi placut sa vina bb2 mai repede, dar el a decis momentul si e perfect si acum.
Miro imi pare rau pentru experienta ta. Nici nu stiu ce sa spun.
La multi ani printesei pentru sambata! Si Andrei implineste 5 ani luna viitoare. Nu ai fost la odiseea noastra de atunci.
Noi avem morfologie pe 30 mai, o sa ma deja 23 de saptamani. Abia astept sa-l mai vad si eu pe bebe.
Tzuki tu ziceai ca nasti la Cantacuzino. Stii cumva, bebicii stau in salon cu mamele?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 21+ cu
Tzuki spune:
Madaiulia, asa cica, daca vrei sa-l ai pe bebe cu tine poti sa-l tii. daca insa nu te simti ok si vrei sa-l lasi in grija celor de la neonatologie, poti sa-l lasi (cica fetele alea sunt cam necioplite si iti cer atentii de la obraz). am impresia, dar nu stiu nici eu sigur - ca peste noapte trebuie oricum sa-l "predai" .
oricum, cica trebuie sa stii sa pui problema si sa fii f ferma ca vrei copilul cu tine!
eu am de gand, daca e totul ok, sa plec de acolo cat de repede pot, pe semnatura daca e cazul. indiferent ca o sa-l am sau nu pe bebe cu mine in salon. mi-e sila de tot ce inseamna spitale si daca ar fi dupa mine as pleca imediat dupa ce nasc. sa vedem ce-o fi, ma decid la fata locului.
Mami de D mare (4 ani si 8 luni) si d mic (1 an si 11 luni) + bb 3
Virginia_86 spune:
La multi ani Lalu! Sa fii sanatoasa si fericita si sarcina usoara in continuare! Eu o sa fac 26 de ani la cateva zile dupa ce se naste bebe
Kytana, si mie mi s-au modificat dioptriile, tot miopie am si eu si de cand am ramas insarcinata a avansat. Bine, miopia oricum avanseaza dar de cand am ramas gravida parca nu mai vad foarte bine cu ochelarii pe care ii am (-0.5 la ambii ochi).
Vad ca vorbiti de nastere si daca o sa va aduca copii langa voi. A mai nascut cineva la Medlife si stie sa imi spuna cum e acolo? Ca sincer, cand am fost sa fac turul maternitatii parca ziceau ca mi-l aduc in camera si ca ma invata si cum sa ii fac baie, dar nu mai tin minte exact si doream sa aflu sigur din experienta altor mamici.
[gravired23]
Olivette spune:
Buna fetelor!
La multi ani, Lalu! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de bebe!
Azi am fost la morfo. De fapt acum am terminat si astept sa intru la dr. A fost o eco cu cantec: bebe a stat numai cu fata in jos si fundul in sus, de nu putea sa-i vada fata si inima cum trebuie. Dupa vreo 15 minute m-a pus sa ma mai plimb putin prin cabinet, poate se intoarce. Da de unde! Mi-a dat dr la impunsaturi in burta de cred ca o sa ma invinetesc si bebe tot nimic. Dupa alte 15 min mi-a zis sa mai ma plimb vreo jumatate de ora pe afara si sa beau un suc dulce. Zis si facut, ba chiar am bagat si un croissant cu cocos si ciocolata pe langa suc. Vorba ceea, toata sarcina am baut doar 3 pahare de suc si acu' mi-am cumparat o sticla! La ordinul doctorului! ne intoarcem in cabinet, ne geluim din nou si.... Bebe tot cu fundul in sus. N-am vazut copil mai incapatanat (seamana cu ma-sa, ca tot vorbeati pe aici de semanat. In fine, fata era intr-o parte asa ca macar pe aia am vazut-o. Ma pune iar sa ma mai plimb prin cabinet, ma urc pe masa iar si in sfarsit se intoarce si bebe! Cred ca i s-a facut mila de mine!
Concluzia: dupa 2 ore de masurat si plimbat, e totul bine! Are 455 grame. Colul mie nu prea-mi place, are 3,1 cm. Ecografista a zis ca e foarte bine, daca este peste 2,5. Eu parca am indoieli. Acum astept sa intru la dr si vad ce zice si el.
Va tin la curent!
Aaa, azi dimineata m-am trezit cu o frumusete de ulcior la ochi-n-am mai avut de cand eram mica.
22+
Kytana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Virginia_86 La multi ani Lalu! Sa fii sanatoasa si fericita si sarcina usoara in continuare! Eu o sa fac 26 de ani la cateva zile dupa ce se naste bebe Kytana, si mie mi s-au modificat dioptriile, tot miopie am si eu si de cand am ramas insarcinata a avansat. Bine, miopia oricum avanseaza dar de cand am ramas gravida parca nu mai vad foarte bine cu ochelarii pe care ii am (-0.5 la ambii ochi). Vad ca vorbiti de nastere si daca o sa va aduca copii langa voi. A mai nascut cineva la Medlife si stie sa imi spuna cum e acolo? Ca sincer, cand am fost sa fac turul maternitatii parca ziceau ca mi-l aduc in camera si ca ma invata si cum sa ii fac baie, dar nu mai tin minte exact si doream sa aflu sigur din experienta altor mamici. [gravired23] |
Se pare ca am scapat de o cheltuiala! Dioptriile au ramas aceleasi de 1 an de zile iar fundul de ochi arata absolut normal. Mi-a recomandat totusi feliute de castravete si lacrimi artificiale daca simt ca nu mi se umezesc ochii suficient.
Virginia, eu nu am nascut la Medlife dar m-am operat la ei si am stat la maternitate. Exista posibilitatea daca tu iti doresti sa stai cu bebele in camera fara nicio problema. Este optiunea ta. Au un geam imens de sticla prin care vezi toti bebelusii (in cazul in care nu ai bebe cu tine). Iar vizitatori poti primi oricand si oricat, nu zice nimeni nimic. Sper ca am putut sa iti fiu de folos.
19+ cu
-= Love life, live love =-