Bobocei de sept-oct 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
anne`mary spune:
Neatza. Ce fac fetele mele si burtile lor? Noi am dormit bine, fara vise.
Mirabela, tzitzuka (nu cred ca l-am nimerit), Simona, Ramona... ce mai faceti?
+ 18 Tudor si Stefan
corinuka_g spune:
'neata burtici!
am fost suparata cateva zile, de-aia n-am intrat...mi-au gresit salariul cu 300 lei...n-am reusit sa vorbesc cu contabilul, seful s-a rastit la mine ca "ce, vreau salariu intreg???"...pana la urma am apelat la CAS, mi s-au raportat gresit concediile medicale, simple in loc de risc maternal...ideea e ca am plans si m-am necajit, pai d-astea imi trebuie mie? nici azi nu mi-am luat banii inca si nu-s pe roze deloc, noroc cu dani...intr-un final l-am prins pe contabil la telefon si mi-a zis ca se rezolva in 2-3 zile...foarte urat din partea lor, mai ales ca banii de concediu se dau din FNUASS, fond la care eu am contribuit 13 ani, nu din buzunarul lor...
in alta ordine de idei, ma bucur sa va vad, sper ca sunteti bine...
anne si eu plang repede si ma oftic si nu-mi place ceva...sunt hormonata rau...ieri am plans pana m-au usturat ochii, simteam ca ard..
imi pare bine ca avem printr noi multe mamici de la care avem ce invata, de la nastere pana la mancare de copilasi
va pupam!
19+ Multumesc Doamne!
anne`mary spune:
fetelor, pot sa va povestesc ceva? Stiu ca v-am zapacit la cap cu Tudor al meu, dar poate mai rezistati un pic . Nu stiu daca v-am povestit, dar d ela 17 saptamani il simt pe Vladimirescu la exterior, in fiecare zi, in intervalul 9.30-10 dimineata. Singura zi in care nu l-am simtit a fost ieri cand eram prea ocupata sa ma cert cu vanztoarea de la jolidon. Azi, la ora 9.29, simt 4 lovituri consecutive apoi pauza. La 09.36 incepe iar. eu statea pe spate cu burta expusa si cu mana pe burta, mai jos de buric, in stanga. Iau mana de pe burta si ma uit....nu o sa ma credeti, dar cand a lovit, s-a ridicat burta in locul respectiv. De 2 ori. Incepusem sa cred ca sunt nebuna caci am avut fete care au 30 de saptamani si care imi spuneau mie ca sarcina mea e prea mica si ca nu-l simt. Dar de la perceptie, la senzatia din palma, la vazut cu ochii mei...serios, mai e vreo indoiala ca Tudor chiar loveste? Simtitul la mana ma face sa ma simt inconfortabil dar sa-l vad...asta m-a dat pe spate. Sunt primele sentimente materne. In sfarsit o zi buna
+ 18 Tudor si Stefan
Kytana spune:
Ce frumos anne`mary suna ce simti si vezi tu acolo! Am inteles ca mamicile care au mai avut un bebel simt mult mai repede si mai bine miscarile lui decat mamicile care au ramas insarcinate pentru prima data. Cred ca ti-a saltat inima de bucurie!
Noi ne-am decis demuuult la nume, eu chiar dinainte sa imi cunosc sotiorul, il va chema Luca Andrei pe . Alaturi de voi a inceput sa nu imi mai fie teama de ce va fi si pentru asta va multumesc! Nu credeam ca voi reusi sa imi infrunt temerile si sa ma fiu increzatoare in propiile forte. Inca o data va multumesc din suflet!
19+ cu
-= Love life, live love =-
norma36 spune:
Hello, si eu de o saptamana il simt cum se misca si daca ridic tricoul si stau intinsa pe spate vad cum burtica se misca odata cu miscalie lui. Satm cu sotul meu ca la TV si nici nu suflam numai sa prindem cate o miscare doua zilnic. In special seara cand stam in pat. E o senzatie unica. Va doresc o zi buna tuturor.
19+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Suntem si noi prin zona dar iar nu sunt la zi cu ce ati scris. Sper sa va recuperez azi dar acum fug sa fac ceva de papica ca deja mi-e o foame de lup.
Apropo, voi cum stati cu kg?
Eu am pus 4 kg fata de cea initiala si 5 fata de cea mai mica greutate din sarcina.
Pupici
Mami de fetita cu fundita Maria si 21 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
veroboroda spune:
Buna dimineata, fetelor!Eu astazi sunt cam bleaga nu stiu ce am... ,m-am cam foit azi noapte si azi parca n-am pic de vlaga.
Anne'mary, referitor la ce ai simtit, super senzatie, nu?
Daca esti mai slabuta asa cum sunt si eu il simti mult mai bine pe bebe. Eu l-am simtit la mana prima data saptamana trecuta in timpul meciului de National Arena. Apoi duminica am avut marea surpriza sa vad ca mi se ridica burtica in locul in care m-a lovit si de atunci ma loveste zdravan.Se vede chiar si prin haine. La bia parca imi aduc aminte ca mai tarziu a inceput sa se vada .
Pupici
corinuka_g spune:
carina m-am lamurit cum e cu riscul maternal...
la baza de calcul pe brutul de pe ultimele 6 luni se plateste la stat cas din partea angajatului si cas si fond de risc din partea angajatorului...
sanatate, somaj, fond de garantare, boli profesionale, impozit, NU!
19+ Multumesc Doamne!
PaulaFrida spune:
Salut fetele
ce-mi place sa va citesc
mai inainte ne-am trezit si noi,am tras un pui de somn
acum papam sandwich
si la mine a inceput sa ma deranjeze acidul si am luat rennie
si eu stau si ma uit la burta cand se misca prichindelul,intr-adevar super senzatie
Va pe toate si va doresc o zii faina
Paulafericita 20+ cu Roland
stella87 spune:
Buna gravidutelor!
Revin dupa o absenta indelungata si nemotivata pe forum. Sper sa ma reprimiti In acest weekend mi-am planificat sa stau. Acest lucru nu s-a mai intamplat de fooooarte mult timp. Mi s-a intamplat sa tot fiu plecata din bucuresti in weekend iar in timpul saptamanii sa termin treburile numai dupa 10 si sa ma bag direct la somn. De exemplu, weekend-ul trecut am vizitat rm valcea, sibiu si pitesti :)) Ce mai, ma plimb cat mai pot si eu
Asa ca o sa iau capitol cu capitol si o sa va citesc ca pe o carte draga pana ma pun la punct cu tot ce am pierdut, caci mi-a fost dor sa va citesc si sa aflu lucruri noi
Eu si bebe Matei (caci asa l-am poreclit) crestem bine. Ieri am fost la morfofetala de trim II care a iesit perfect. Bebe e mai voinicel cu 5 zile si mi s-a zis ca sigur voi naste in prima jumatete a lui septembrie. Planuiesc sa o fac natural. Deci il asteptam pe bebe sa decida cand iese.
In rest, mi-am planificat sa incep concediul prenatal de la 1 iulie. De cand am inceput cu sarcina n-am ratat nicio zi la serviciu, am fost mereu prezenta, mereu la program, asa ca merit si eu un concediu inceput mai devreme Plus ca tre sa facem mutare bucuresti-alexandria, unde voi locui pe perioada concediului de crestere.
Asa ca voi reveni in weekend cu mai multe pareri, dupa ce ma apuc sa va citesc Sper ca sunteti bine cu toatele si va bucurati de aceasta minunata perioada, cand greturi nu mai avem si inca ne putem incheia singure la sireturi :))
fericita 18+ cu