Bobocei de sept-oct 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Ma "bucur" (intre ghilimele pentru ca stiu ca e o senzatie super naspa) ca acidul vine de la sarcina, ma speriasem sa n-am eu ceva. Va multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Anidaz, multumesc, da avem bebei „grasuti„ si observ ca au in comun numele Bogdan . Eu una astazi mi-am luat o mare piatra de pe inima cand am aflat ca bebe e ok si le doresc din suflet tuturor burticilor sa ne dea numai vesti bune.

22+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Azi am fost la dr care-mi urmareste sarcina si mi-a spus, legat de col, ca 3,5 cm e foarte bine, important e sa aiba peste 3cm. In ceea ce priveste dormitul in anumite pozitii, pe partea dreapta sau pe spate (s-a dezbatut la un moment dat pe tema asta) a zis ca atata timp cat ma simt confortabil pot dormi oricum; la fel imi spusese si dr de la privat, ca daca o anumita pozitie mi-ar face rau mie sau lui bb mi-as da seama singura pentru ca mi-ar fi incomod sau as avea dureri si disconfort care nu mi-ar permite sa raman in pozitia respectiva.
Asa ca putem sta linistite in privinta asta.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Kytana: In exterior nu sunt micuta in bazin, de aceea nu am crezut nicio clipa ca nu voi putea naste normal, desi mi s-a spus din mai multe parti ca sunt mica de inaltime si ca nu e obligatoriu sa pot naste natural. Eu credeam ca sunt doar vorbe, ca vor sa ma determine sa nasc prin cezariana, ca e mai comod pentru medici si moase. Dar s-a dovedit ca nu a fost doar o vorba. In travaliu doctorul a crezut initial ca nu stiu sa imping corect, apoi a bagat mana si a verificat, confirmandu-mi ca imping bine. A mai asteptat o vreme si la un moment dat mi-a spus sa luam in calcul cezariana, ca 90% nu voi putea naste natural. Iar cand m-a deschis, mi-a spus ca acum spune ca 99% nu puteam naste normal! Asadar nu e nicio regula, exteriorul poate aparea intr-un fel, dar interiorul sa fie altfel. Stiu fete care par mult mai inguste decat mine in bazin, solduri si doar putin mai inalte si care au nascut fara probleme natural. Mama mea e si ea micuta, 1.53 cred, si pe fratele meu l-a nascut prin cezariana impusa de situatie, iar pe mine natural. In fine, tu incearca, apoi decide medicul in functie de cum evolueaza situatia.

Anne-Mary: Sotul a fost in camera cu operatia de cezariana, dar nu vedea nimic, ca facusera medicii un camp de lucru steril si izolat. A vazut doar cand a scos copilul, ca l-a ridicat medicul sus, special pentru poza. Eu nici atat nu am vazut, din pozitia mea campul era imposibil de vazut. Nici sotul nu vroia sa vina, e sensibil si lesina cand vede sange, ma iubeste si suferea si cand ma chinuiam in camera cu contractii, daramite acolo. Dar tensiunea l-a tinut in forma, ne-au complimentat toti de-acolo pentru cat de uniti suntem. Si pana la moment si el era de parere ca nu vrea sa asiste, dar s-a razgandit vazandu-se singur si neavand control asupra situatiei a preferat sa vina. Si cu o seara inaitne de nastere am avut contractii dureroase, m-au chemat pentru o monitorizare sus, pe etajul cu sala de nasteri si a asteptat cat stia ca dureaza normal monitorizarea (uneori ma monitorizau si in camera si vedea) si vazand ca nu mai vin, s-a ingrijorat si a mers sus. Noroc ca a venit, ca nu mai puteam de dureri si asistentele nu mai treceau pe la mine, aparand o urgenta undeva intr-un salon. Bine, si in camera mi-a fost rau, dar una e sa fii singura si alta sa fii cu cineva drag! Mi-au spus ca se apropie nasterea si sa merg in camera sa ma odihnesc, ca am mare nevoie de putere, sa pot sa imping ca lumea. Si chiar m-am odihnit, am dormit bustean, parca m-a ajutat Dumnezeu! Si cand ma trezeam, gemeam de durere, stateam treaza putin si iar adormeam. Cum, nu stiu...

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_77

Anidaz, multumesc, da avem bebei „grasuti„ si observ ca au in comun numele Bogdan . Eu una astazi mi-am luat o mare piatra de pe inima cand am aflat ca bebe e ok si le doresc din suflet tuturor burticilor sa ne dea numai vesti bune.

22+ Bogdan Alexandru

Daaa chiar si daca 77 iti vine de la anul nasterii mai avem ceva in comun ,iar daca-mi mai spui si luna decembrie...

22+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Danageodoiu nu a mai intrat de muuuulta vreme ,cred ca la ea v-ati referit ca e mami de fetita ,plus bebe din burtica e tot fetita,sper ca sunt bine amandoua,

22+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui miro79

Anne cinstit nici eu nu stiu ce sa cred nici acum, initial l-au bagat pe bb la bula de aer doar, dupa aceea a ajuns intr-un incubator cand i s-a agravat starea si a 2-a zi a murit micutul. A avut 50cm si 2.800 kg puiutul. S-ar putea sa fi luat o infectie din sala de nasteri sau altceva... asa a vrut DD sa fie. Dupa 1 an si jumatate s-a nascut Sara, si uite asa e viata. Acum am vrea sa-i facem un fratior ca isi doreste f mult, dar cine stie, s-ar putea sa fie o surioara. Orice ar fi, sanatos sa fie bb. Trebuie sa gandim pozitiv si sa ne bucuram cat mai mult de sarcinile noastre!!!

nu stiam ca bebitu' tau s-a dus la ceruri, imi pare tare rau!
eu stiu ca de la 35 de saptamani, bebeii pot respira singuri, au plamanii maturati. eu am nascut la 35 de saptamani, bebe a avut 49 cm si 2700 g si asa mi-a spus medicul, ca am fost la limita. acum cati medici, atatea pareri.
si despre injectiile cu dexametazona stiu ca trebuie sa mai stea bebe cel putin 24 de ore de cand s-a facut prima injectie pana cand se naste, dar nu in toate cazurile este posibil. asa cum e cazul adei de la odisea cealalta, bebe nu mai avea lichid si au trebuit sa-l scoata mai devreme de 24 de ore
anne, pb tie cu gemeni iti vor face injectiile cu dexametazona ca sa nu riste nimic. eu sunt convinsa ca va fi bine, nu mai stresa bebeii degeaba!
apropo de vise, si eu visez urat, fel de fel de vise, dar cel mai dur mi se pare ca mai mereu visez ca voi naste prematur iar (si la Lucas am visat) si ca cineva imi ia bebele, ori mi-l ia din brate, ori il ia de langa mine. sper sa nu mai visez asa ceva si sa dorm si eu mai bine. de frica, adorm ft tarziu, dupa miezul noptii si ziua sunt zombi pe aici pe langa Lucas si am o gramada de treburi

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 24+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro79 spune:

Da Gabriela, din nefericire primul meu bebit s-a dus la ceruri, dar uite ca m-a ajutat si pe mine Doamne-Doamne si am o fetita care duminica implineste 5 anisori si inca un bb pe drum.
Eu cred ca toate visurile astea urate pe care le avem sunt de fapt grijile pe care le acumulam in timpul zilei. Asa ca hai sa gandim mai mult pozitiv, ca bebeii nostrii o sa fie bine, sa ne simtim bine, si atunci o sa visam poate mai frumos . Somn usor, ma duc si eu la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui miro79

Da Gabriela, din nefericire primul meu bebit s-a dus la ceruri, dar uite ca m-a ajutat si pe mine Doamne-Doamne si am o fetita care duminica implineste 5 anisori si inca un bb pe drum.
Eu cred ca toate visurile astea urate pe care le avem sunt de fapt grijile pe care le acumulam in timpul zilei. Asa ca hai sa gandim mai mult pozitiv, ca bebeii nostrii o sa fie bine, sa ne simtim bine, si atunci o sa visam poate mai frumos . Somn usor, ma duc si eu la .

la multi ani pt fetita! sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba parte de mult noroc si realizari in viata!
somn usor

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 24+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Buna dimineata burtici

[/quote]
Daaa chiar si daca 77 iti vine de la anul nasterii mai avem ceva in comun ,iar daca-mi mai spui si luna decembrie...

22+

Mihnea Bogdan
[/quote]

Da, 77 este anul nasterii, dar luna este iulie. Ar fi fost prea mare coincidenta sa fie tot decembrie .

Miro imi pare tare rau , nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut. La multi ani pentru fetita ta , sa fie sanatoasa si sa i se implineasca toate visele.

22+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput