Bobocei de sept-oct 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna, fetelor!
Vad ca ati avut activitate nu gluma.
Si eu am nascut-o pe Bia tot prin cezariana , cu anestezie locala. Anestezista vazadu-ma asa slaba(54 kg in ziua in care am nascut), mi-a zis ca e riscant sa-mi faca anestezie generala si oricum ea este pentru anestezie locala(epidurala), plus ca imi vedeam bebelina imediat ceea ce pentru mine a contat enorm. Am vazut-o, am pus mana pe ea si am fost foare atenta la asistenta cum o curata.
Ulterior m-am documentat despre anestezia practicta la cezariana si am aflat ca sunt indicate epidurala si peridurala.
Deci, cele care veti naste prin cezariana, va sfatuiesc sa optati pentru una din cele doua variante.
Mami de printesa Bianca Elena si +19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro79 spune:

Anne cinstit nici eu nu stiu ce sa cred nici acum, initial l-au bagat pe bb la bula de aer doar, dupa aceea a ajuns intr-un incubator cand i s-a agravat starea si a 2-a zi a murit micutul. A avut 50cm si 2.800 kg puiutul. S-ar putea sa fi luat o infectie din sala de nasteri sau altceva... asa a vrut DD sa fie. Dupa 1 an si jumatate s-a nascut Sara, si uite asa e viata. Acum am vrea sa-i facem un fratior ca isi doreste f mult, dar cine stie, s-ar putea sa fie o surioara. Orice ar fi, sanatos sa fie bb. Trebuie sa gandim pozitiv si sa ne bucuram cat mai mult de sarcinile noastre!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

vero eu merge pe cezariana iar informatiile despre anestezia generala imi sunt utile. Am sa fiu atenta ce tip de anestezie imi recomanda dr dar macar stiu ca cea generala este de evitat.

miro imi pare nespus de rau

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Anne'mary
Fetelor azi mi se intampla ceva ciudat, nu stiu ce am visat azi noapte, dar de dimineata ma tot trezesc vorbind cu bebe ca si cum e fetita.
Pana acum tot ii spuneam bebe si atat, dar de azi dimi din printesa lui mami nu o scot si chiar i-am gasit un nume, ma rog doua(nu stiu daca tati va fi de acord) Antonia Maria.
Daca va fi baietel il va chema Rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

Miro, imi pare nespus de rau, n-am cuvinte .

Mami de D mare (4 ani si 8 luni) si d mic (1 an si 11 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Fetelor, ajutati-ma!! Va rog!!
De 3 zile am seara acid de nu mai pot! Din ce cauza il am si ce pot sa iau sa scap de el?!?
Ma bucuram ca de vreo saptamana n-am mai stat cu capul in toaleta, si acum acidul... Nu stiti, e de la sarcina, adica e normal si cat dureaza?

Felicitari celor care stiti ce aveti in burtica, la noi inca nu e sigur! La morfologia de trimestru I ne-a zis ca pare a fi fetita, dar ca mai are timp sa-i creasca putuca, la urmatoarea vizita zicea medicul ca pare a-i fi crescut putuca, dar inca nu se pronunta 100%. Urmatoarea vizita va fi la morfogia de trimestrul II, in 12 iunie, adica la 3 zile dupa nunta noastra :).
Si noi i-am gasit deja nume: daca e fetita e Andreea, daca e baietel e Rares Ionut.
Cat despre comentarii aiurea, nu ni s-a intamplat, doar viitoarea mea soacra ma tot streseaza ca ma suna zilnic sa ma intrebe daca l-am simtit si cand ne intalnim se apleaca si-mi pupa burtica de ma enerveaza maxim. Dar no... o inteleg deocamdata ca e primul ei nepot. Ca si-al mamei mele de altfel, dar ea e mai moderata in reactii.
Iar despre nervi, intr-adevar sunt mai sensibila, dar singurul pe care ma mai supar e tati, dar el intelege...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

mihaela, omez-ul parca este pt aciditate dar nu ai voie in sarcina. Malox e un pansament gastric dar pe mine ma ajuta cand am aciditate moderata. De asemenea ma calmeaza laptele rece. Evita fructele caci ele fermenteaza, evita ceapa, rosiile ... stai sa-mi mai amintesc.

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Buna fetelor,
V-am citit zilnic, dar pana azi nu am avut noutati. Felicitari pentru rezultatele bune la morfo si pentru noile carucioare.
Acum am venit de la dr, dimineata am facut morfologia de trim 2, bebe e bine,totul e ok, are 570 grame - mai maricel cu o saptamana decat stiam. Doctorita care mi-a facut morfo mi-a spus ca pentru ecografele performante e bine sa nu dam cu crema pe burtica cu 3-4 saptamani inainte (eu mi-am dat pana acum cateva zile) si ca imaginea ar fi fost mult mai clara daca nu ma cremuiam atat. Dupa aceea am fost la dr mea cu rezultatele de la eco si analizele de sange (care si mie mi-au iesit modificate fata de trim 1) mi-a dat sa iau o pastila de Maltofer si una de Omega 3 pe zi. Am intrebat eu daca sa iau si vitamine datorita analizelor modificate, iar dr mi-a spus ca e normal in sarcina sa apara mici carente, dar e mai bine sa nu ne indopam cu vitamine daca nu e ceva grav, ca pot face mai mult rau decat bine. Imi aduc aminte la discutia despre vitamine ca exact asta ne spunea Tzuki .

22+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Felicitari Adriana pentru rezultatele bune,deci si tu si eu avem bebei ”grasuti”,550-570 g la 22 saptamani,hehehe!

Stiam eu ca trebuia sa intreb ceva azi dar neuronul de gravida imi da erori de memorie, uite asa patesc si eu cu acidul,stiu ca e de la sarcina ,ca cica nu mai inchide ”supapa” bine si se revarsa sucul gastric datorita progesteronului care relaxeaza tot c e de relaxat,dar ma omoara in special noaptea ,ma trezesc din somn din cauza aciditatii,e groaznic .Cica am abea voie Maalox,dar pana vineri cand intreb medicul nu iau,mai rod un biscuite,o banana,mai beau lapte dar degeaba pana acum.

22+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

Mie mi-a fost recomandat Maalox de dr la prima sarcina si am luat mereu cate o bucatica,un sfert de pastila, ori de cate ori era nevoie.Acum am luat la fel(mi-am facut provizii ) ,numai ca de vreo doua saptamani m-a lasat,chiar ma mir...Pe mine m-a ajutat enorm si nu am avut nici un fel de probleme,alte chestii stiu ca nu sunt permise.

Mergi la inceput