Bobocei de sept-oct 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
anne`mary spune:
mada, oare de la musculatura sa fie? Habar nu am. Cu siguranta nu e de la bb caci sunt f mici acum, dar cand imi vad burta cu creasta ma gandesc la uter, la contractii, la toate ma gandesc. Incep sa cred ca nu am facut f bine citind atatea povesti despre gravidele cu gemeni, toate contractiile, toate durerile, toate problemele avute de ele. Acum numai la probleme imi e capul.
Eu am reusit sa stric si AC-ul. Cum am facut asta nu stiu, cert este ca m-am bagat in pat de teama sa nu mai stric nimic
+ 18 Tudor si Stefan
Tzuki spune:
si eu am burta cu creasta (cum suna :)) atunci cand incordez abdomenul, nu m-am gandit ca ar fi vreo problema. adica chiar nu cred ca e.
Anne, lasa, e bine ca nu stii cum sunt contractiile dureroase, iti doresc sa nu afli deloc! cu siguranta ai stii daca ti s-ar intampla!
Mami de D mare (4 ani si 8 luni) si d mic (1 an si 11 luni) + bb 3
veroboroda spune:
Tzuki, multam' fain pentru complimente.Deja ma apuca groaza cand ma gandesc la baieti. Apropo de asta , intr-o zi l-a intrebat pe tati daca baietii se indragostesc de fete. Tati i-a raspuns ca da, dar si fetele se indragostesc de baieti. Iar ea foarte mirata de asa o chestie zice"Ei, da....."
Vad ca vorbiti de infectii urinare. M-am pricopsit si eu cu una in primul trimestru, m-a stresat rau de tot. am tratat-o ,am repetat analizele si au iesit ok.Dar am fost mult timp stresata, de acesta infectie, nici acum nu-mi explic cum am facut-o. Peste2 saptamani voi repeta iar analizele
Oricu nu e de joaca cu aceste infectii urinare netratate mai ales in sarcina.
Ma pregatesc sa plec acasa.
Bye, bye
Pupi
anne`mary spune:
Sa inteleg ca avem toate burta de Stegosaur
In sfarsit, in toata ziua asta de r@#$%hat, mi se intampla si un lucru bun. Cautam un film ca sa treaca ziua mai repede cand incepe dl Tudor sa loveasca. 3 lovituri succesive dar ...era clar ca era plecat de acasa, caci loviturile erau la 2 degete de buric, pe stanga. Casa lui este in stanga dar un pic mai jos. In fine! Pun mana (mai degraba ca sa-l opresc pt ca mie inca nu-mi place senzatia) cand raspunde Stefan din dreapta. De cand il astept sa loveasca. A fost un singur sut dar suficient cat sa ma linisteasca. La un mom dat chiar ma gandeam la ce e mai rau, de zuza ce sunt .
+ 18 Tudor si Stefan
lalu85 spune:
Fetelor va rog spuneyi-mi si mie care din voi luati supliment de fier? eu am cumparat azi "tardiferon" de 80mg. Ce concentratie luati voi?
lalu85 24+ cu
danielabejan spune:
eu iau fier de aici si tre sa iau 120 de tablete in total a cate 210mg, 2 pe zi
20+
raluca22 spune:
Buna fetelor,
Felicitari Tzuki pt rezultatele bune.
Lalu si eu iau tardyferon de 80mg cate o pastila pe zi (dr de fam vroia sa iau doua) pana la nastere.
Kytana nu stiu inca nimic de rezervele cu doua paturi ,pe mine ma deranjeaza ca nu aduc bebicii in camera.
Robert Andrei (15.03.2012) 19+
norma36 spune:
@ madaiulia
Eu am hipotiroidism descoperit mult inainte de sarcina; endocrinologul ma cheama la cabinet odata la 6 saptamani dar eu doar TSH-ul il urmaresc (o singura data mi-a zis sa fac si ANTITPO - pt ca ala e marit la mine si nu va mai fi bun niciodata din cate am inteles); Am luat in primele lui de sarcini 100 mg eutyrox pe zi, acum iau doar 75 la indicatia medicului evident.
19+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
Kytana spune:
lalu85 si eu iau tot Tardyferon 80 mg, o bulina la 2 zile, asa mi-a recomandat dna dr. Tie cum ti-a spus sa iei?
raluca22 si mie imi pare tare rau ca nu ii vom putea avea cu noi. Am inteles ca din 3h in 3h ne ducem noi sa ii alaptam. Dar altfel, nu ni-i lasa deloc in camera? Stii ceva de asta?
O dna dr din Elias m-a incurajat ca (daca totul este in regula Doamne ajuta! cu nasterea naturala) in 2 zile maximum sunt acasa. Ce bine ar fi!
19+ cu
-= Love life, live love =-
Tzuki spune:
nici la giulesti nu stai cu bb in camera, probabil nu au conditii apte pt asa ceva, ei zic ca mama sa se odihneasca dupa nastere...ce sa zic, la primul copil m-am simtit ok sa-l stiu acolo, eram nestiutoare, ma gandeam ca n-o sa stiu ce sa-i fac daca il tin langa mine. si la salonul in care eram vreo 10-12 proaspete mamici, vesnic cu cate 5-10 vizitatori la orice ora din zi si din noapte, cu siguranta ca nu era locul potrivit si pt bebei.
la cantacuzino (unde o sa nasc acum) sper sa pot sa stau cu bb in salon/rezerva, ma simt suficient de apta sa am grija de un bebelus acum si sper ca cei de acolo sa fie mai drastici cu lumea straina care se perinda prin spital.
Mami de D mare (4 ani si 8 luni) si d mic (1 an si 11 luni) + bb 3