Bobocei de sept-oct 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
_Irene_ spune:
Se pare ca fetitele incep sa recupereze si sa-i ajunga pe baietei din urma; ne inscriem si noi in prima categorie, azi ne-a reconfirmat dr. ca e fetita, avem chiar si poza cu comoara dintre picioruse, desi eu nu inteleg mare lucru din ea: doua linii in forma de V, inca una undeva mai jos si un fel de bulina putin mai sus; noroc ca e marcata cu sageata, altfel nici n-as fi stiut unde sa ma uit.
Nu stiu cum a reusit dna dr sa vada, pentru ca buburuza statea picior peste picior si a dormit tot timpul ecografiei, cu o manuta la cap, peste ochisori (din ce ne povestea dna dr, ca eu nu am reusit sa vad deloc din cauza ca ecograful fusese probabil deplasat si acoperea monitorul unde ar fi trebuit sa ma uit eu).
Tot azi implinim 17 sapt, deci e zi mare.
Se pare ca aveam si ceva contractii in timpul ecografiei, dar tot nu m-am lamurit cum se manifesta la mine; parca era ceva cam tare burtica in partea de jos, asta o fi fost; ca dureri nu prea am mai avut in ultimele zile ca alte dati si am redus si frecventa administrarii de no-spa.
Legat de col, si al meu a scazut de la o eco la alta, a ajuns de la 4 cm la 3,5 dar nu mi-a spus ca ar fi vreo problema; o s-o intreb si pe dr mea maine la consultatie.
17+
Kytana spune:
Felicitari _Irene_ si sa fie intr-un ceas bun bebelina!Nu stiu ce ochi au doctorii dar sunt de acord cu tine ca nici la mine nu stiu cum l-a ochit! Pe toata durata ecografiei a stat doar turceste si motaia. Pana m-a facut pe mine dna dr sa rad si l-a prins in flagrant Mi-a aratat ca si tie una si alta, dar pentru mine,ramane un mister
Sa fii cu atatea mamici in salon si sa fie si bebe cu tine, intr-adevar ar fi cam crunt pentru amandoi Tzuki. Poate la Cantacuzino va fi fix asa cum iti doresti!
Al meu sotior isi doreste sa fie prezent la nastere. Aveti idee daca are sanse sa fie lasat sa asiste? Sau macar pe durata travaliului?
19+ cu
-= Love life, live love =-
lalu85 spune:
Multumesc mult fetelor pt raspunsuri. Mie mi-a recomandat dr o pastila de fier de 80mg pe zi plus o pastila de elevit, dar elevitul nu-l mai iau ca m-am ingrasat cam mult si repede de la ele. Asa ca voi lua doar fierul...sper sa fie bine
Va pe toate
lalu85 24+ cu
MoRo_K spune:
Buna burtici!
Felicitari anidaz pt baietsel,Irene pt fetisa,Tzuki pt rezultatul bun la morfo!
Elfica si eu scriu raruts desi citesc zilnic de multe ori nu am ce sa scriu...noi n-avem ceva nou...dar e pe sistemul no news is good news sper pt toate fetele:)
Apropo de ce spun cei din jur si mai ales strainii,eu nu m-am grabit sa anunt...in general am lasat-o dp primul trimestru iar acum cu strainii...dc observa bine dc nu...nu...asa mai ma scutesc de comentarii
Si burtica mea e uneori tare...mai ales dp ce mananc :D....dar si dc tre sa merg la toilet...ma trezesc de cam 3 ori pe noapte si merg ,eu ma trezeam si inainte cam o data pe noapte si mergeam la baie si acum cum simt si cel mai mic discomfort ma ridic..Eu dorm pe dreapta ...sper sa nu fac rau dar doar asa ma simt ok...si cu picioarele indoite...cand ma intorc mi se face greata parca imi vin toate in gat ...ce sa zic...
Inca ceva la care ma gandesc zilnic e ca eu tusesc stranut,suflu nasul puternic in fiecare zi...am o rinita alergica-sinuzita...si ma gandesc oare il zgaltai tare pe babe?l-oi speria...l-oi stressa?
In alta ordine de idei vero ce frumos cum ai visat tu cu fetisa :)...eu am visat o singura data ca tineam un baietsel blond intr-o paturica bleu...asta acum vreo luna-2...adevarul e ca doctorul cu marja de siguranta ne-a zis ca probabil e baiat dar noi lasam deschis subiectul ca nu se stie nicioadata...noua calculele statistice ne dadeau ca tre sa fie fetisa...tinand cont in familiile noastre care a fost ordinea copiilor de generatii incoace...iesea mereu fata si dp al 2-lea baiat....acum...noi mergem sapt viit la doc si mai avem pana la morfo cand ni se va spune sigur
Cam atatica de pe meleaguri elene
Puuup toate burticile si bafta la analize/vizite la doc
18
anne`mary spune:
Neatza fetelor. VOi cum ati dormit? Eu aseara am avut un cosmar. O ceata de varcolaci o urmareau pe mama. La un mom dat, ma urmareau pe mine, apoi iar pe mama. Groaznic vis . Voi visati fetite si eu visez varcolaci :(. In plus toata noaptea m-a durut ficatul ca doar ieri am aflat ca prednisonul luat dupa FIV mi-a dat ficatul peste cap. Minunat, dar trecem noi peste asta
La Sanador, unde vreau eu sa nasc, iti pot aduce bb in salon daca doresti iar sotul poate asista la nasterea naturala iar in caz de cezariana, sta in spatele unui perete de sticla de unde poate vedea tot. La cum il cunosc eu pe Lucian, nu ar avea nerv sa se uite la cezariana.
ma uitam la stiti si m-au socat preturile la legumele din Bucuresti. Eu credeam ca 7 lei pe rosii este scump? Cand am aflat ca in bucuresti pretul este 20-25 lei m-am calmat. Cand vin la eco in bucuresti, va pot aduce fructe si legume mai ieftine.
+ 18 Tudor si Stefan
miro79 spune:
Neatza burticute! Lasa Anne ca o sa nasti si dupa aceea o sa visezi cum te apara baieteii tai de varcolaci! Eu ma trezesc de 2 zile cu bratul drept amortit si ma doare si omoplatul, cred ca dorm cu mana aiurea. In legatura cu adusul bebeului in salon cu mama, si eu mi-as dori sa am copilul langa mine din clipa in care am nascut insa realizez ca - din experienta nasterilor anterioare - nu ma incadrez in randul mamicilor puternice care pot face asta . Cand am nascut-o pe Sara la Filantropia, n-am avut-o cu mine in salon dar ma duceam la ea de cate ori vroiam. Era programul acela cu mersul din 3 in 3 ore la alaptat dar eu ramaneam si dupa ce plecau celelalte mamici care alaptau la cezariene caci asistentele erau dragute si ma lasau. Ma uitam cum ii spalau la robinet sau cum ii infasau ca pe sarmalute erau atat de dulci toti . Iar cei nascuti ca Sara prin cezariana erau in salon diferit de cei nascuti normal sau prematuri.
Kytana spune:
Credeam ca numai eu am cosmaruri. Am visat ca eram la tara, la bunici si o verisoara insarcinata era atacata de niste oameni necunoscuti si in urma batailor s-a prabusit casa pe ei... apoi am visat paienjeni imensi si unul dintre ei m-a prins de mana stanga si ma musca si m-am trezit cu mana stanga in dureri groaznice si inima batand ca la gugustiuc.
Fetele pe voi va inteapa pieptul? Ieri cand m-am pus in pat, devreme ca de obicei, a inceput sa ma intepe pieptul de sub sān, pana la clavicula si pe gat pana la ureche si toata mana stanga. Nu aveam nici cui sa ii spui... al meu este in Anglia, sa studii Si astazi tot agitata sunt
La Sanador e tare frumos, acolo ma duc la analize pentru bebe. Dar dna dr (care lucreaza si la ei si la Elias) mi-a recomandat sa nasc la Elias pentru ca daca ar fi de garda sau ar avea urgente nu ar putea pleca de la Elias si sa vina la mine la Sanador. Oh well, she knows best!
Voi ce mai faceti?
19+ cu
aqua80 spune:
Kytana: multumesc de raspuns.si eu sunt micuta de inaltime.cat ai dat pe pantalonii din sir? magazinul este undeva la parter in spate? este in drumul meu spre casa si am sa ma opresc intr-o zii in sir?
Virginia_86 spune:
Neatza fetelor!
N-am mai scris de mult, insa v-am citit zilnic. In legatura cu hainele de gravida, eu am gasit unele dragute la h&m, ce-i drept mi-am luat doar pantaloni ca doar aia ma interesau. Ca preturi sunt undeva la 80-90 ron/pereche. Doar in magazinul din Unirea sau Vitan se gasesc hainutele de gravida la h&m. Am mai gasit niste pantaloni ok si la kiabi, dar acolo au mai mult masuri mari. La bluze, port unele normale dar cu un numar mai mare si mai lungute.
O zi frumoasa!
[gravired 18]
Kytana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aqua80 Kytana: multumesc de raspuns.si eu sunt micuta de inaltime.cat ai dat pe pantalonii din sir? magazinul este undeva la parter in spate? este in drumul meu spre casa si am sa ma opresc intr-o zii in sir? aqua80 |
Pantalonasii au fost 50 RON. Atunci magazinul era intr-adevar la parter, in spate, dar dra de acolo spunea ca urmeaza sa se mute la etaj, deci daca nu il gasesti jos, probabil s-au mutat deja la etaj. Aveau si blugi si pantaloni eleganti dar si de in.
19+ cu