Bobocei de sept-oct 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

neata

multumesc pentru sustinere, acum am venit de la eco, toate bune si frumoase, prichindelul e ok, un pic mai micut decat ne asteptam, dar sunt oarecum obisnuita cu modelul de fat frumos care se naste un delicat si apoi creste intr-un an cat altii in 3...e o diferenta intre varsta dupa um si cea biometrica de vreo 10 zile, de 5-6 zile stiu (ca am avut ovulatia in ziua 20 sau 21), pt restul...dau vina pe aparate :)

sa vedem cum va evolua in continuare, eu sper ca bine. va tin pumnii si celor care urmeaza sa mearga la morfo, sa va intoarceti cu rezultate bune si foarte bune .

ps: cred ca bat recordul la lungimea colului: 4,80 cm , deci pot sa ma apuc de bungee-jumping .

Mami de D mare (4 ani si 8 luni) si d mic (1 an si 11 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Aqua80, bine ai venit!
Tzuki, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Super Tzuki! Si succes la sport O prietena, cu burtica de 31 sapt si 5 zile, are DNP intre 6 si 12 iulie, s-a mai micsorat, la inceput avea 2 saptamani distanta...

Cat despre col, si ea imi spunea ca il are 3.9 cm la aprox 32 sapt. :D

Ma simt singurica cu cei 3.2 cm ai mei

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kytana

Super Tzuki! Si succes la sport O prietena, cu burtica de 31 sapt si 5 zile, are DNP intre 6 si 12 iulie, s-a mai micsorat, la inceput avea 2 saptamani distanta...

Cat despre col, si ea imi spunea ca il are 3.9 cm la aprox 32 sapt. :D

Ma simt singurica cu cei 3.2 cm ai mei

multumesc, Kitana. sa stii ca nici eu n-am avut dimensiunea asta record (nici nu stiam ca se poate intinde atat , nu stiu care e dimensiunea maxima), din cate stiu se mai lungeste daca te odihnesti. deci ai sanse mari sa ai valori mai bune la urmatoarea eco daca stai cumintica in pat cat poti de mult, un film, o carte, un somnic...stiu ca e greu uneori, mai ales daca esti o persoana activa si iti vajaie capul de treburi .

vad ca se vehiculeaza pe aici termenul de "infectie uterina". ce e aia? ca mie nu-mi suna a fi totuna cu infectia urinara. din cate am inteles eu, Ada avea infectii urinare netratate/tratate necorespunzator, nu uterine. mie termenul asta din urma imi ridica parul in cap, imi pare ceva f grav, nici nu stiu daca exista asa ceva, dar clar localizarile celor 2 sunt diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

Fetelor am luat rezultatul la triplu test:risc trisomia 21 la termen 1:3030,risc de varsta la termen 1:482 iar pt trisomia 18 este de 1:10 000.restul chestiilor AFP,hcg nu stiu ce-i cu ele ,dar se incadreaza in limitele intervalului de referinta alaturat...
Cat de cat m-am lamurit,uitandu-ma in urma la rezultatele altor mamici...sper sa fie OK ,caci ma trimisese la TT din cauza ca i se parea bb prea mic.

Mergi la inceput

Vero, ti-am vazut si eu printesa, frumoasa rau-rau , sa va traiasca si sa va bucurati de ea . peste cativa ani o sa stati cu batul la usa sa goniti baietii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

felicitari tzuki si anka, pt rezultate
vero sa iti traiasca feti, sa fie sanatoasa si sa va bucurati numai de realizari din partea ei.
eu am avut infectie urinara, am obs si eu abia acum k anne-mary a scris la un moment dat infectie uterina, Doamne fereste de asa ceva, nici macar infectie urinara nu mai vreau, ma rog si eu si sper k atat noi kat si celelalte mamici sa fie sanatoase tun si sa aduca pe lume bebelusi la fel de sanatosi si la termen.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Nu am dispozitie sa citesc in urma si nu stiu sigur daca eu am spus "infectie uterina" dar confirm si eu ca Ada avea infectie urinara tratata dar nu a repetat analiza la urina ca sa verifice daca infectia disparuse. Infectia uterina este altceva....inflamarea endometrului, care nu se confunda cu inflamarea trompelor uterine sau cu inflamarea ovarelor (anexita). Eu sunt atenta la riscul asta din cauza fatului care s-a oprit in evolutie si care nu s-a absorbit.

Din cate stiu eu, colul are o lungime maxima de 5 cm deci Tzuki esti foarte tare. Pe de alta parte si uterul femeii nu poate tine mai mult de 5 kg si cu toate astea sunt femei care nasc copii de 5, 6 sau chiar 7 kg, ca sa nu uitam ca Luciu a nascut tripleti a 2,5 kg fiecare deci mult peste 5 kg cat poate tine in medie o femeie.

Intreba, cred Kytana, de contractii. EU am avut parte de cateva contractii nedureroare (celebrele contractii Braxton-?) si le-am simtit la inceput ca dureri de ciclu (acele crampe) in partea de jos a burtii. Cand am pus mana sa vad ce se intampla, burta era f tare si crampele s-au transformat in senzatia de presiune in interior. Cert este ca aceste contractii nedureroase pot fi detectate daca stai in pat linistita....imi imaginez ca daca esti activa le poti omite. Mai multe nu stiu ce sa spun. Exista si crampe dureroase dar nu stiu cum sunt acelea.

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Anne la fel mi se face si mie burta cand ma ridic din pat. Eu zic ca e semn de musculatura abdominala mai slaba in zona aceea, nu are nici o legatura cu bebe.

Tzuki felicitari pentru rezultatele bune la eco. Si spor la sport :)
Si eu aveam un col de 3, 94 cm acum 2 saptamani, dupa ce dr anterior ma tot chinuia cu col scurtat si stat la pat. Iar la pat eu nu am stat decat noaptea la somn, deci sigur nu s-a lungit intre timp de la repaus.

Kytana 3,2 cm colul e ok, nu trebuie sa te strsezi, de la 2,5 cm in jos sunt probleme, din cate stiu eu.

Si eu ma intrebam ce e cu "infectia uterina", cred totusi ca de infectii urinare e vorba.
Eu imi tot fac examene de urina si uroculturi sa fiu sigura ca e ok.

Ii tinem si noi pumnii lui bebe Nectarel sa fie bine.

Voiam sa va intreb, si-a dozat cineva hormonii tiroidieni in sarcina? Sau mamicile cu hipotiroidie anterioara cum stau cu hormonii tiroidieni? Mie mi-a iesit T4 ceva mai mic, iau Eutyrox, dar acum e si mai mic T4. Maine ma duc la endocrinolog, dar nu inteleg de ce e asa. Voi v-ati confruntat cu asa o problema?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Colul meu a fost mereu mititel, dinainte de a ramane cu bebe, era de 3.1 cm. Am primit okay sa inot, sa fac pilates, iar la munca vin zilnic. Nu ma simt obosita si nici nu am dureri. M-am ingrijorat si eu un pic cand v-am auzit vorbind despre colurile voastre. Hi hi
Nu eu intrebasem de contractii, dar e bine de stiut!

ANKA-iasi, va fi bine, ai sa vezi! Iti tin pumnii

19+

Mergi la inceput