Bobocei de sept-oct 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimineata burtici!

Olivette si eu simt la fel. Dar doar atunci cand ma ridic din pat in mijlocul noptii sa ma duc la baita. Am cateva secunde cand este burtica mai tare si imi este greu sa trag aer in piept. La mine trece in maximum 5 secunde.

Am si un obicei prost sa ma dau repede jos din pat, caci nu mai am rabdare, nu am avut niciodata. Pe de alta parte, de cand am inceput sa fac exercitiile de la Pilates (www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM ma simt mult mai bine. Fac cate 10 minute in fiecare dimineata. Filmuletul complet il gasiti si pe net

Despre vitamine, m-am interesat si ras-interesat si am ramas la Fimobion 2 si dna dr mi-a recomandat Tardyferon (pt carentele de fier).

P.S. Vreuna dintre voi naste cumva la Elias? Mi-ar placea sa ne vedem pe acolo cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna, fetele!
Lulutza, multumesc de aprecieri la adresa fetitei mele. Adevarul e ca sunt foarte mandra de ea.In afara de faptul ca este frumoasa mai este si desteapta foc.
Am vazut ca vorbiti despre pozitii de sommn. Din cat m-am documentat eu si din ce mi-a zis doctorul meu, cea mai indicata pozitie de somn este pe partea stanga, nu pe dreapta, deoarece uterul se va rezema pe vena cava inferioara, cea responsabila cu alimnentarea cu sange a jumatatii inferioare a corpului, fluxul de sange fiind astfel incetinit.E foarte posibil sa nu poti dormi nici pe dreapta nici pe stanga, cum am patit la Bia. De la 4,5 luni si pana am nascut am dormit numai in fund, din cauza ca bebelinei mele nu-i placea nici o alta pozitie. Eu fiind micuta( la inceputul sarcinii cu Bia aveam 44 de kg, iar in ziua in care am nascut aveam 54kg, sa nu radeti va rog). De cate ori incercam sa dorm pe o parte sau alta, ma lovea in continuu pana imi schimbam pozitia, respectiv in fund. Slava domnului ca acum cel putin deocamdata nu mai am aceasta problema si ma odihnesc destul de bine, doar ca noaptea ma mai trezesc dormind si cu fata in sus, ca amortesc.
Kilograme in plus pana acum nu am decat 2. La inceputul acestei sarcini aveam 50kg, acum am 52, dar cred ca voi recupera pentru ca mananc foarte mult si nu ma pot abtine deloc de la inghetata
Cat despre durerile de burtica din timpul noptii si eu cred ca sunt din cauza de vezica plina. La fel patesc si eu, iar dupa ce imi golesc vezica nu mai am aceasta problema.
M-am intins la vorba ca o zi de vara
Hai pupici
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007) si+19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor,
Kytana eu voi naste la Elias cu Dr Rotaru ,DPN-ul este pe 07.10 dar va fi mai devreme fiind a doua cezariana.
Sa-i dea Domnu sanatate lui Nectarel sa creasca mare.
Adina felicitari pt caruciorul albastru.
Tzuki te asteptam cu vesti bune.

Robert Andrei (15.03.2007) 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

vero, am gresit eu cu pozitia de somn. E indicat sa dormi pe stanga dar eu m-am zapacit de-a dreptul

kytana, sunt tare interesant exercitiile pilates. In buzau nu exista cursuri de genul acesta si exercitiile postate pe you tube ar putea sa-mi fie utile. Nu vreau sa fac nimic pana nu vb cu gineco, dar poate imi da unda verde sa fac macar 10 min/zi. Tu le-ai incercat? Exercitiile pt picioare cum sunt? Cum le simti? Mi se par solicitante pt col, uter...dar poate mi se pare.

Mie, colac peste pupaza, mi s-a stricat masina de spalat. Nu vrea sa stoarca

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna si de la mine! Nu am intrat de cateva zile si am avut de recuperat, nu gluma!
Tzuki: am vazut ca ai sters filmuletul, aparea AICI, dar fara subliniere, asa ca degeaba dadeam click, ca nu apareati . Poate il mai pui o data, sa va vedem si noi, cele care nu am fost pe faza prima data!
Kytana: Noi te primim cu drag in odiseea noastra, dar inscrie-te, daca nu ai facut-o deja, si la odiseea urmatoare, cea de nov-dec, ca tu vei naste atunci si e neplacut sa vezi cum toata lumea naste, numai tu nu ai inca termenul.
Veroboroda: Frumoasa fetitza ai! Iar nickname-ul tau e asa de expresiv pentru mine ca in week-end ma tot trezeam spunandu-mi veroboroda, veroboroda, parca are rezonanta de actrita, star . Abia mi l-am scos din minte!

Legat de comentarii, nu mai puneti orice sub lupa, ca unii oameni spun ceva doar sa spuna, in niciun caz sa deranjeze, sa jigneasca. Ar insemna sa nu mai spunem nimic, ca poate celalalt o ia intr-un fel neplacut... Bine, e clar ca unele comentarii au fost rautacioase, nu zic de toate, dar e firesc ca daca ai un baiat acasa si acum te intalnesti cu cineva si spui ca ai tot baiat sa iti spuna ca probabil va doreati fata, sa aveti pereche. Ca asa vor mai toti. Va consumati inutil, ganditi-va ca sunt oameni care nu stiu sa comunice si trantesc cate una pur si simplu, nu din rautate. Tatal meu e un astfel de exemplu si mereu ma minunez de ce scoate pe gura, dar stiu sigur ca nu din rautate. Daca il iei la intrebari iti explica de ce a spus, cum a gandit si iti spune ceva de genul "in sensul asta am spus". Nu are rost sa discut, asa e el. Asa si cu ceilalti... In fine, daca vezi ca cineva are ceva cu tine, poti banui ca si comentariul e rautacios, dar daca nu, nu mai despicati firul in patru, ca nu duce la nimic bun.

Despre schimbarea sexului, am patit-o si eu la prima sarcina. Mi s-a spus initial ca e baiat, la ceva vreme am visat ca fetita mea din burtica imi spunea "mami, da' eu sunt fetita", iar visul a fost tare real, parca i-am auzit si vocea, mi-a spus si niste nume, dar nu am retinut decat unul, care nu ne-a fost pe plac si l-am ignorat. Si cand am fost la morfofetala ni s-a spus ca era fetita! Nu am avut vise premonitorii niciodata, a fost prima data cand am visat ceva si s-a adeverit! Acum abia asteptam sa vedem ce va fi, dar abia pe 13 iunie avem termen. Si nu avem timp sa mergem pana atunci, ca nu am cu cine sa o las pe pustoaica.

Sunt multe fete care au intrat la inceput pe forum si de care nu am auzit mai apoi. Fetelor, nu ne mai cititi sau nu mai aveti curaj sa scrieti si ne cititi din umbra? Imi aduc aminte doar cateva Moni81, Aniast72, Dona79... nu mai stiu acum... imi aduc aminte din cand in cand si ma intreb ce o mai fi cu x sau y. Mai era o fata din BV (cu nickname ca numele real, dar nu mi-l amintesc) cu bebelina care in martie a implinit 2 ani si a inceput serviciul si nu mai avea timp de odisee. Oare ne mai citesti? Mai spune-ne ce mai faceti, tot fetita a ramas si bebe2? Simonix, tu ce mai faci, sa nu ne spui ca te-ai suparat pe noi, de la discutiile in contradictoriu de acum ceva vreme pe care le-ai avut? Te mai asteptam pe la noi!

Eh, mai vroiam sa spun diverse, dar nu mai stiu acum... Ah, mi-am mai amintit ceva. Copiii cand se nasc nu au sistemul de termoreglare format si cum ii inveti de mici, asa vor fi si in continuare. Asadar, daca ii infofoliti, frigurosi vor fi si vor ramane. Daca ii lasati mai dezbracati, capata rezistenta si asa vor ramane, se vor simti bine mai dezbracati, mai la racoare. Eu am fost invatata friguroasa si special mi-am invatat fata mai dezbracata, ca eu mereu am suferit de frig si curent :) Si a tinut, nu a racit, e bine merci! Bine, mama era consternata cand venea la mine, nici nu vroia sa asiste la baia ei, ca mereu o acoperea cu prosopul, o invelea, dadea drumul la radiator, o infofolea. Bine, stiind ca vine din cand in cand, o lasam, doar ii spuneam ca nu e cazul, dar preferam sa nu ma cert cu ea, isi facea damblaua sa ii mai puna niste soseste sau sa ii puna caciula si gata. Noi caciula nu i-am pus decat dupa baie, in rest nu. Nu am tinut cont ca ii intra apa in urechi la baie, doar aveam grija sa i le sterg bine dupa aceea si nu am avut probleme deloc. O singura data o perioada cu muci multi si de vreo 2 ori febra, dar moderata si s-a rezolvat rapid. Bine, am si alaptat-o si i-am dat ceva imunitate in plus.

Gata, ca iar m-am intins la vorba... tuturor! Asteptam vesti de la morfofetale. Tzuki, tu esti prima . Doamne ajuta sa auzim de bine toate! Ma duc sa hranesc copila, ca s-a atasat de sanii mei si nu imi mai da pace. Eu stau pe scaun si scriu, ea in picioare si se conecteaza la sanii mei.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Anne'mary
Elfica esti o scumpa, nickname-ul meu este de fapt numele de domnisoara.Cat despre domnisoare si a ta e superba
Tzucki, baafta la morfo si asteptam vesti bune.
Eu mai am 2 saptamani pana la morfo....
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare burticilor!
ma puneti pe ganduri cu sexul bebelusilor, sa fiu sincera eu am vrut mereu baiat, sotul meu fata, eu am si visat k e baiat, pana luni knd am fost la ecografie vorbeam intr-una cu baiatul, de cand mi-au spus k e fetita parca mi se incurca limba in gura knd vreau sa vorbesc cu ea si sincera sa fiu ink am indoieli k e fata, tot baiat e in intea mea
si totusi ma sperie felul meu de a gandi, unde e dragostea mea de mama fetelor credeti k am luato razna?
apropo cum simtiti voi contractiile k eu nu stiu daca am

multa bafta tuturor fetelor la morfo

20+

Mergi la inceput

anne`mary, eu am primit unde verde de la dna dr pentru exercitii si pentru inot Cele mai grele mi se par cele pentru abdomen. Nu am avut curaj sa le fac din prima, faceam cam la jumatate, din 8 faceam 4 si tot asa. Acum m-am obisnuit. Eu am facut Pilates si inainte de sarcina si vi le recomand in perioada de recuperare hi hi.
Elfica eu am DNP 04 octombrie, vrei sa ma exilezi pana in noiembrie? Cred ca bebica nu ar rezista, oricat de mult i-ar placea in casuta de acum . Btw, imi puteti pune si mie caruciorul albastru, va rog? si U.M: 29.12.2011.
raluca22, dna dr Uzum la mine la Elias. Ai idee cum se poate obtine loc la rezerva cu 2 paturi? Mercic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

buna fetelor.sunt o viitoare mamica de noiembrie si va rog sa-mi spuneti de unde va luati hainute de gravidute din bucuresti?

12 +

Mergi la inceput

Buna aqua80,

O sarcina cat mai usoara iti doresc! Eu sunt mai micuta (1.56 cm) si nu prea gasesc: am fost la premaman in AFI Cotroceni, Rococo si alte cele si nu am gasit pentru marimea mea nici fustite nici pantaloni. In schimb am gasit pantaloni in Sir (in Militari) la un pret chiar acceptabil.

Iti recomand rochitele lungi, acelea mulate pe sani si largi, care tot sunt la moda. M-au salvat de la multe necazuri.

Spor la cumparaturi!

Mergi la inceput