Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_G

Buna dimineata!
La multe lunitee Stefan Matei de jassemine si
Ana Beatrice de Faith

La multi ani ursulet33!

Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012

Si de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Probabil ca a supt Codrut mai putin decat de obicei aseara.

Citat:
citat din mesajul lui andieelen

Citat:
citat din mesajul lui carina

Andi e normal sa nu mai simti sanii plini: ei s-au adaptat sa produca doar cat consuma bebele. Dupa 3 luni, majoritatea femeilor nu mai simt asa puternic nici reflexul de "let down", sanii nu mai curg a#537;a tare sau deloc. Eu zic sa ai incredere in corpul tau si sa continui cu alaptatul .

Multumesc pentru incurajare! Azi-dimineata mai mai sa-mi crape sanii de plini ce erau! De mult n-au mai fost asa! Cand lasa Codrut tatzica ii tasnea pe mutrita.

Andi, mami lui Codrut (30.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

La multi ani ursulet33 !!!
La multe lunite Ana Beatrice !!!

Referitor la bunici si eu am o mare problema ; mai acum ceva timp am mers la masa la niste prieteni si intr-o clipa de neatentie din partea mea socrul meu i-a indesat lui Matei in gurita un carnat afumat si picant si cand am sarit ca arsa mi-a zis ca ce doar i-a pus pe buze si ca oricum cand o sa plec eu la servici o sa ii dea ce vrea el ; zilele trecute am venit cu bebe din oras si in curte ne-am intalnit cu socru mneu care a inceput sa isi lipeasca fruntea plina de transpiratie de hainutele si fata lui Matei iar ieri soacramea i-a luat la rontait jucaria de dentitie si jucariile pe care le tot tine bebe in gurita si alta data si le-a pus in cap .Numai reusesc sa ma tin cu dezinfectatul de ei. Nu stu cum sa le zic am incercat sa ii spun sotului dar zice ca sunt exagerata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

La multe lunitze Stefan Matei de jassemine si Ana BEatrice de Faith
La multi ani ursulet33!

Noi suntem pe zi ce trece mai alintateIi tb la bulinuta sa vada tot si asa ca tb sa o tin cu spatele pe pieptul meu si sa o plimb prin casaii tb pupata mereu si daca am treaba cand ma vede rade si intinde mainileNe papam mainile intr-una daca s-ar putea pana in gat si sa le bagam pe amandoua si apoi ni se face greata si scoatem din lapte

Mihalea stiu cum e cu soacra si mancarea.A mea de la o luna ma bate la cap sa ii bag mancare la fata si ne-a bautut asa la cap pana a tipat al meu la ea ca sa termine cu faza asta ca noi nu ii bagam pana la cel putin 4 luniNe-a zis ca ea la sot i-a bagat la 3 sapt mar cu biscuite si apoi a completat ca atunci a facut si scaun cu sangeMacar asa s-a convins si al meu ca nu e de lasat fata cu ea ca o gasim mancand sarmale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Maaaama, jessamine.. E nasol, trebuie doar sa iti faci curaj sa le spui in fatza. Alta varianta nu ai.

Nici mie nu prea imi place imaginea de copil mare alaptat. Dar, na ce sa zic. Jos palaria pt cele care reusesc sa faca asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:
citat din mesajul lui jessamine

Referitor la bunici si eu am o mare problema ; mai acum ceva timp am mers la masa la niste prieteni si intr-o clipa de neatentie din partea mea socrul meu i-a indesat lui Matei in gurita un carnat afumat si picant si cand am sarit ca arsa mi-a zis ca ce doar i-a pus pe buze si ca oricum cand o sa plec eu la servici o sa ii dea ce vrea el ; zilele trecute am venit cu bebe din oras si in curte ne-am intalnit cu socru mneu care a inceput sa isi lipeasca fruntea plina de transpiratie de hainutele si fata lui Matei iar ieri soacramea i-a luat la rontait jucaria de dentitie si jucariile pe care le tot tine bebe in gurita si alta data si le-a pus in cap .Numai reusesc sa ma tin cu dezinfectatul de ei. Nu stu cum sa le zic am incercat sa ii spun sotului dar zice ca sunt exagerata....

Livia mami de Matei Stefan

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jessamine

Livia mami de Matei Stefan

Wooow nasol tare cu socrii astiaEu zic ca cel mai bine sa il mai bati la cap pe al tau .Si noi dupa botez am ramas la socrii si intr-o dimineata a venit soacra cu o cutie cu prajituri ramase de la botez si am luat cate una si ea repede cu mana in o prajitura sa ii dea si la fata ca ii e pofta si am sarit ca arsa si al meu a tipat la ea ca nu a vazut ca eu nu vreau sa ii dau nimic mancare ,ce tot se baga pe gatul nostru si atunci a zis si el ca nu e de lasat cu ea fataPlus ca ne bate la cap ca dupa un an sa lasam fata la ei ca sa ne facem alt copil ca fata e a ei ... ihiii nu ar da-o al meu pe 10 baieti acum si mai ales lui maicasa si o data i-am zis sa nu mai viseze ca mai degraba ii pun femeie decat sa o duc sa o tina ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Stefan si Ana beatrice
- la multi ani ursulet!!!
- io din fericire nu am nici o problema cu nici o soacra...noi e crestem copilul asa cum vrem noi si cum stim noi, cum simtim....si cum ne mai sfatuieste pediatrul...
- ah fetelor, haideti sa va dau doua rugaciuni pentru bebelusi, e bine sa le spuneti dimineatza si seara...cand aveti timp...

"Doamne Isuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, binecuvanteaza, sfinteste, ocroteste pe acest copil al meu ( si aici ii spui numele )cu puterea facatoare de viata a crucii tale. Amin"

" Sfinte ingere pazitor al copilului meu ( nume )acopera-l cu acoperamantul tau de sagetile demonului, de ochii amagitorului si pazeste-i inima in curatie ingereasca. Amin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

buna tuturor!
am multi bulgarasi de felicitat, deoarece am lipsit ceva timp:
zile trecute - La multe lunie fericite pentru: izabela de aly_k, filip de alina anto, ioana de shoareku, antonia de bubbles (apropo, la multi ani, mami!) si david de sophia
azi - La multe lunite si petrecere frumoasa pentru: beatrice de faith, stefan de jassemine
sa va tin la curent: ne rostogolim doar de pe spate pe burta, iar mana o scoate de cele mai multe ori. de cand a inceput operatiunea rostogolirea vad ca da muuuult laptic afara, ceea ce nu prea ma ingrijoreaza deoarece inteleg ca-i apasa pe stomacel, insa am observat ca a luat cam putintel in greutate: 200 g in doua saptamani post-vaccin. lady, te plangeai de greutatea piticii tale... nu cred ca e lm de vina, ci faptul ca au devenit micutii nostri mult mai activi si consuma mai multa energie. de asemenea, cantaritul l-ai facut in aceleasi conditii? eu am facut o singura data proba suptului si pitica mea cantarea mai putin decat inainte de alaptat (cauza: o repriza de pipi si kk).
intreba cineva despre cum mai tinem ocupati bebeii in afara de salteluta si carusel: eu o pun pe spate, cu piciorele putin indoite si cu talpile lipite de marginea patului. ea impinge acolo de zor, iar cand se departeaza si nu mai ajunge o ajut eu. acum, mai nou, am o jucarie plata in care impinge cu picioarele, iar la contact, jucaria canta.
carpediem
mai citesc si revin!

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

daaa..si ilinca mea da lapte afara de fiecare data...dupa ce mananca..o pun ori in patutul ei ori in patul nostru si de fiecare data de pe spte vine pe burta si numai asa sta..asa0i place..si da si lapte afara...am schimbat la haine zilele astea..si ale noastre si ale ei.pfiuu...e lapte peste tot...si din cauza ca sta pe burtica da asa mult lapte afara...

Mergi la inceput