Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaelaradu spune:
Bulinutza sanatate multa!
Altesa eu am inteles ca se respecta acelasi tipar la BLW ca si la diversificare. Eu orice ar fi, incep cu legumele.
Azi m-a intrebat soacra-mea ca poate sa-i zdrobeasca putin cartof si sa-l amestece cu piept de pui maruntit?! Eu am zis ca as prefera sa ii dea niste friptura de porc, sa o obisnuim si sa nu fie asa sensibilicoasa ca mine la mancare. Nah ca a vazut si fiu-so de ce n-am incredere sa las copilul cu ea(nu ca s-ar fi oferit). Sambata m-a scos nepotelul meu in varsta de 11ani la film si tare bine m-am simtit. Am dat iama in popcorn, jeleuri si nachos, dar nu mi-a parut rau.
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
dr_anca spune:
Mihaela soacra ta este "no comment". Nu te intrebi cum de a supravietuit sotul tau in grija ei? Eu asa ma intreb si il intreb si pe sot desi a mea desi ce sa zic pare mai ok.
Am si eu o obsesie biscuitii Pepito cu crema de ciocolata, ma bucur ca fiica-mea nu se da in vant si raman pentru mine.
Alaptez in mall la food-court si peste tot unde o apuca foamea pe asta mica fara sa ma mai stresez de privirile indiscrete, la Sara fugeam sa ma ascund, cautam mama si copilul si urla saraca ca nu intelegea de ce nu ii da mama san cand cere. Mi se pare ca acum sunt mai matura in gandire si ii staisfac nevoile bebelusului pe loc nu unde gasesc spatii amenajate- foarte putine de altfel in Ro.
Sara mea inca vrea biberon si eu nu il scot pana nu se hotaraste ea ca este prea mare pentru el. Totusi in felul asta ma asigur ca in 2 min bea 240 de ml de lapte zilnic, la cana sigur nu mai facea asta. Se spune ca cei care tot trag din biberon ar mai fi dorit sa fie alaptati, posibil dar nu cred ca poti face psihic pe termen asa lung.
Trec de la una la alta dar acum parca regret ca am intarcat-o la 11 luni, de data asta stau mai mult cu ajutorul lui Dumnezeu, totusi nu ma vad ca mamica din revista
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172341&whichpage=1
Salutari Ana!
anahadasa spune:
Anca si eu te salut!
Cat despre alaptatul peste 1-2 ani, mi se pare dizgratios... Ceea ce e inocent, dragalas, frumos ajunge sa-ti produca repulsie. Scuzati-ma, e doar parerea mea, a uneia care a alaptat 1,4 respectiv 1,2 ani, in orice spatiu public, rezervata bineinteles si intotdeauna folosind o esarfa de mascare, oarecum.
Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
Alice_Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA neata! la multe lunite Isabela,Filip,David. sa va spun ce am facut in WE asta: am duc baiatu la controlul lunar e foarte bine avem 7800,65cm fontanele foarte,foartemici(pediatra spunea ca nu e bine sa se inchida nici prea rpd ca nu mai are pe unde sa creasca creierul di ce a auzit ea dar ca totusi ea nu crede si nici eu suna asa aberant....),ganglionul ala de la subrat s-a mai marit putin asa ca tre sa vizitam chirurgul sa vedem ce parere are. Sambata am fost la botezul lui varsu de 3 lunite si a rezistat eroic pana la 9 seara ,daca mai rezista o ora papam si tort . Atat ca mesele s-au desfasurat in masina dar plimbat prin tot orasul,oricum nu cunosteam zona asa ca am avut ocazia sa o cunosc! Simonel ne gasim ?lasami nr pe pm sa te sun! Miha irisucu cun s-a comportat la botez? implinita de Rafael-Ioan |
nu e aberant, se poate intampla si trebuiesc redeschise prin operatie. eu asa stiu, poate gresesc
Nicole1980 spune:
Buna mamici dragi,
Cateva vesti si de la noi:
- Avem 3 luni si jumatate, dar inca nu se intoarce singurica, nu-I place sa stea pe burtica cu caputul ridicat, in schimb se incordeaza si incearca sa se ridice in coate in fundulet
- Plange sa o tin la verticala sa vada tot ce o inconjoara
- Noaptea dormim de la 22 -23 pana dimineata la 07-07.30, cand o trezesc eu sa suga, altfel nu stiu cat ar putea sa doarma. Papa 10-15 minute si adoarme din nou pana la 10.30-11.
- Luni, marti, miercuri avem program cu fratiorul mai mare la inot si la niste cursuri pt copii si ne plimbam prin tot orasul toti trei… Uneori este cumintica, alteori plange …
- Cred ca avem in jur de 6 kg, nu am mai cantarit-o de o saptamana…
- Noaptea nu prea uda pampersul, asa ca nu o schimb si nici kk nu face…
- Primul bibe de LP l-a papat la botez, acum o saptamana, de atunci am fost nevoita sa ii dau cate un bibe pe zi (m-am simtit vinovata, dar fericita ca bebe e sanatoasa si multumita). De 2 zile suntem din nou pe alaptare exclusive sis per din tot sufletul sa o tinem asa…
- Pe scurt ii multumesc lui D-zeu pentru asa copil cuminte, faptul ca pot dormi 8-9 ore pe noapte este extraordinary si pot sa resist singura cu casa, curatenie, mancare si 2 copii….
Despre slabit – dezamagire totala, am 20 kg peste si in afara de masaj nu am facut alt effort pt a da jos. M-as simti vinovata , din nou, daca bebe nu ar mai avea laptic, poate cand incep diversificarea…
Va pup si va urmaresc zilnic!!!
happymumy spune:
citat din mesajul lui georgia_c sar'na fetele de aprecieri iar a doua cauza am mai spus-o cand intreba altesa;eu am o boala autoimuna ,si exista probabilitatea sa ma mosteneasca;una din interdictiile clare in boala este NU vaccinurilor (care suprasolicita imunitatea si-asa prapadita)..ok intrebarea este , pe vreuna din voi v-a intrebat medicul daca aveti asa ceva?care se poate "transmite" genetic la bb?banuiesc ca nu... Mamica fericita de fetita cu fundita Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca |
Ai dreptate, si eu am o boala autoimuna, si nu m-a intrebat nimeni nimic. MAi mult , pina acum 2 ani, mi se facea vaccinul antigripal, pina am descoperit eu singura ca nu e indicat in cazul bolilor autoimune.
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
georgia_c spune:
ileana nu e vina ta ca unii bulgarasi nu papacesc cum trebuie; ca te-ai gandit ca ne poti deranja;ai vb cu pediatra ce zice de cele 500gr/1sapt?
pt efortul de a te mulge...e tare greu comparativ cu alaptarea propriu-zisa
anca,da e f buna L-carnitina la slabit,dar cred ca nu merita sa o iei cat alaptezi;eu n-as lua ca m-ar zapacii gandurile;plus ca daca faci sport e cel mai sanatos,nu te forta mai mult decat poate duce organismul
ghiulten,ce sa mia zic...(te rog imi zici si mie ce inseamna "ghiulten"..parca "ghiul"era trandafir dar restul?sau combinatia?)
nicole,bun si masajul ,fata de mine care chiar nu am facut nika, tot asa gandindu-ma ca daca pierd laptele
dr_anca,eu sunt super stresata de alaptarea in spatii publice..sa va spun ca n-am alaptat niciodata in spatiu public...asta si pt ca inca nu am dus-o pe nicaieri (prin magazine);am zis ca dupa 6 luni ..oare exagerez?
anto,ce mai faceti voi?
m-am mai linistit cu scutecele,ca si a mea vad ca nu mai face asa mult pisuc si ma speriasem
happymumy spune:
citat din mesajul lui anca_cls Nu ziceti niciuna nimic despre L-carnitina instant...Intrebam zilele trecute dc o fi afectand alaptarea ca am cautat pe net prospectul si nu zice nimic de alaptare... mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012) |
Eu nici macar nu stiu ce e aia.
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
anangel_lexi spune:
Buna dimineata.
La multi ani, ursulet! Sanatate si multe bucurii alaturi de puiul tau!
La multe lunite, Stefan Matei si Ana Beatrice!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
happymumy spune:
citat din mesajul lui anahadasa Anca si eu te salut! Cat despre alaptatul peste 1-2 ani, mi se pare dizgratios... Ceea ce e inocent, dragalas, frumos ajunge sa-ti produca repulsie. Scuzati-ma, e doar parerea mea, a uneia care a alaptat 1,4 respectiv 1,2 ani, in orice spatiu public, rezervata bineinteles si intotdeauna folosind o esarfa de mascare, oarecum. Ana, mami de 4 nazdravani, doi pe rand (Darius & Sara), si doi odata (gemenasii Natalia & Matei - 26 dec 2011) Poze noi la semnatura! https://picasaweb.google.com/lh/myphotos |
Neata! Subscriu si eu! Mi se pare scirboasa poza respectiva!Spun asta , din perspectiva unei mamici care a alaptat pina la 1an si 5 luni. Cind o avea de gind sa-l intarce? La 18 ani?