Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
adc spune:
Multumesc de urari, si voua sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi si voiosi!
Of, bulinutza, sper ca esti mai bine acum.
Anda, se pare ca suntem de acord in totalitate, doar ca eu nu sunt asa documentata, multe le-am facut din instinct.
Si eu sunt in continuare preocupata sa nu-mi supraalimentez copilul, stiu ca multe mame sufera cand bebeii nu vor sanul, la mine l-ar vrea non stop si nici asta nu e chiar ok.
Cristina, si noi mai avem colici, la 3 luni si 10 zile. Dar acum nu-si mai strange genunuchii ci arcuieste spatele. Nu ma mir insa dupa cate am bagat in mine la botez, am gustat cate putin din toate, inclusiv sampanie, inclusiv sarmale. Cred ca efectele vor tine mai multe zile .
Ileana, nu cred ca ai uitat ca azi e exact un an de la o fericita "actiune" din vietile noastre. Desi luasem la cunostinta ca nu am voie sa conduc in acea zi si inca multe altele, pe la ora asta ii "parcasem" deja pe ai mei la un aquapark in Budapesta si ma odihneam de minune la pensiune. Stiu ca am dormit atunci cat pentru o luna intreaga
anahadasa spune:
Buna!
Am vrut doar sa va salut, n-am reusit sa citesc din urma, sper ca toata lumea e bine!
Pupici si urari de bine bebeilor sarbatoriti in perioada asta si multa sanatate si putere mamicutelor!
Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
mihacor spune:
ioi doamne,cristina,eu chiar vroiam sa iti scriu ca noi am scapat de colici,...dar cred ca de fapt colicii nu il lasa sa pape cum trebuie...am reusit sa ii dau sa pape un san si la al doilea dezastru...,exact ca si pe vremea colicilor...asta e...
bubbles21 spune:
Multumesc inca o data fetelor .
Am fost si mi-am luat dry cooker si oala sub presiune.Oalele sub presiune se duceau ca painea caldanoroc ca mi-a tinut o colega una ca altfel nu stiu daca mai gaseam iar dry cooker-ul e beton!!!Am facut la musafiri deja in ea pulpa de pui si legume asortate si au zis ca sunt super bune si suculente
Alexa_G spune:
La multe lunite:
Isabella Andreea de Aly_k
Filip Andrei de Alina Anto
David Andrei de sophia_m
La multi ani bubbles21 !!
ALTESA spune:
vreau sa rumeg si eu ceva informatie espre BLW si nu gasesc.
Am o problema :se respecta regulile diversificarii nu? adica daca eu daca am pe masa oua prajite,carnati,inghetata si alte nocivitaturi il las sa pape de dragul BLW-ului ?
Nu respectam graficul de introducere al alimentelor pe luni? BLW inseamna doar sa-l las sa pape cu manutele lui anumite alimente destinate lui sau il pun cu noi la masa si papa ce mancam si noi ca atunci nu mai imi convine
dr_anca spune:
salutare!
Anca acum am citit si am sarit de la pg 13 unde intrebai a adoua oara. Azi am avut o zi plina ochiiiiiiiiiii.
Eu am un bax din ala in dulap de L-carnitina din care a luat sotul vreo 2. Recunosc ca la inceputul sarcinii am luat ca inca mergeam la sala in forta dar acum nu am mai luat deloc.
Ajuta sa stii la slabit luat inainte de sala cu jumatate de ora dar nu stiu ce sa zic despe el si alaptat. Este un aminioacid care se afla si in alimente dar eu nu as lua mai mult de unu pe zi. Vezi ca se asociaza cu Omega 3 pentru rezultate si mai bune.
mihaelaradu spune:
Altesa multumesc de intrebare. Ne-am comportat exemplar si am fost indelung admirate datorita rochitei, a faptului ca am fost cea mai tanara participanta, dar si pt ca avem pielea alba. Oricum ne-am tinut tari pe pozitii si am ramas fidele primei noastre iubiri ;) :P
Fetelor si eu am fost "respinsa". Ma apucase disperarea cand o vedeam cum isi roade mainile si tata-su ma implora sa ii dau LP ca sa nu mai urle de foame. Nu intelegeam de ce trage cu pofta cateva secunde si apoi intoarce capul, ma impinge cu manutele, urla. Pana intr-o seara cand n-am mai rezistat de cald, nervi si i-am facut LP. Nici pe ala nu l-a vrut. Se arcuia, plangea, era rosie la fata, tremura de nervi. Stiam ca se calmeaza la plimbare asa ca am dat o tura prin cartier si ne-am oprut pe o banca. Am zis ca mai incerc o data sa ii dau sanul si daca urla tot asa o duc la dr. Cum era racoare afara, a mancat fara nicio o oprire primul san . La al doilea s-a oprit de 2 ori sa scoata aerul si mi-a dormit dupa masa asta in aer liber, pana la 3:30 a.m.
De atunci o alaptez numai cu geamul deschis sau pe balcon.
In plus, fiindca eram suparata ca nu mai am lapte, cu toate ca o alaptam la cerere, m-am bagat in pat cu ea si i-am lasat sanii dezveliti. Azi e mai bine parca. Si noaptea a supt mai rar. Sunt mai odihnita.
Anca intrebai de ceva, dar eu n-am habar ce e aia. Nu te pot ajuta.
Andreea aka Bubbles Sa fii sanatoasa si fericita!
La multe lunite bulgarasilor Isabela, Filip si David !
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
dr_anca spune:
Asta mica e ambitioasa rau se intoarce pe burta imediat si incepe sa dea din genunchi ca sa inainteze, momentan nu ii iese nimic dar se munceste nevoie mare. Aia mare nu statea neam pe burta si nici nu se rostogolea ca era ocupata in brate la ma-sa .
Am condus azi singura de nevoie ca sotul este de garda, cu ea in fata si m-am stresat nevoie mare. Ma tot uitam sa nu intre vreun tembel in mine pe partea ei ca asta sunt.
Si noi sugem apoi lasam sanul apoi iar si ne umplem cu lapte apoi super cand se intampla pe strada asta ca merg ca baltata cu hainele patate.
O singura data am sters-o la casa cu servetele pampers sensitive si are o iritatie la fundulet super .
Aerilian eu zic ca este bine ca bea ceai in loc de lapte daca te streseaza kg. Eu zic ca fiecare trebuie sa faca ce simte ca este mai bine pentru puiul ei si ce o face sa se simta ok.
O zi frumoasa!
dr_anca spune:
wow se pare ca am un tic verbal cu "eu zic" super
sper sa am mai multa inspiratie la alte postari