Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
mya85 spune:
salut fetelor! eu va citesc zilnic, dar de scris mai greu ca lucrez full time si mai am si un neastamparat de 1 an si 10 luni prin preajma eu azi eram pregatita sa il vad pe bebe la eco, ca mi-au facut programare sa ma intalnesc cu moasa si cand colo era doar pt test de sange si luat tot felul de date, pus o gramada de intrebari etc. ... dar mi-a facut programare pe saptamana viitoare si atunci sigur il voi vedea!!! voi avea 12w4d, oare se poate vedea sexul la varsta asta?? nu de alta dar nu i mai vad pe bebe pana la 20 de sapt, ca aici is zgarciti tare cu eco-urile 9macar e pe gratis)... azinoapte am avut un vis ciudat, cred ca din cauza ca eram atat de nerabdatoare sa merg la control, am visat ca mi-a zis ca e 70% fetita ceea ce nu cred ca exista, dar na, era un vis
wow, ce bebei mari aveti unele dintre voi, nu pot sa cred cand vad pe la semnaturi 14+ ce sa mai zic de 15+ trece timpul f reepede, acusi ne vedem cu ei in brate
mami de ( iulie 2010) si 11+
onutz83 spune:
Felicitari, Menics
Mya, daca buburuza vrea sa va arate, va arata si acum
Abia astept sa vad ce ne mai spune nenea dr maine
Onutz 12+
onutz83 spune:
Looana, pe mine ma va costa 300 Ron (cam 70 Eur) in total dublu testul, pentru ca fac ecografia la spital (unde costa 120 sau 140 Ron, nici ei nu stiau sa-mi spuna... ) si sangele costa 120 Ron la o clinica particulara.
Onutz 12+
A.C spune:
Felicitari,Menics si Looana !Ma bucur pt voi!
Eu am dat iama in fructe.Numai de ele mi-e pofta: capsuni,kiwi.Azi am cumparat cirese.
Cu hainutele inca stau binisor.Abia mai gasesc vreo fusta sau rochita care sa ma incapa cat merg la scoala.Dar gasesc.In rest,ma simt bine.Vineri inchei 14 sapt. Si abia astept prima sapt din iunie sa merg iar la un eco.
Va pup!
Alina 13+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
mada81lina spune:
Buna fetelor, chiar ca, cresc burticilor
Apar fetite, baietei, oare eu ce ascund in burtica ?
S-a dovedit la voi legatura cu bataile inimii si sexul? Am eu o problema cu asta
La tine menics cat erau cand ai facut DT ?
Eu m-am trecut de luni la 6 ore, ce bine e
Maine merg la un eco, ca nu l-am vazut pe bebe de 3 sapt. Merg la o doctorita noua, matusa unui coleg, asa de control, si poate poate vad ce e bebe Ecografia urm la gine meu este pe 31 mai, la 18 sapt
Pupici fetelor
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Euthyrox 25mg
15+
Camitu spune:
Looana si Menics felicitari pentru vestile bune!
Dana haine de gravide am vazut la H&M, C&A sau Kiabi.
CAMITU 13+mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
Bubulina42 spune:
salutari, mamicute dragi, cred ca dormiti la ora asta:)
Felicitari Menics si Looana, care va sa zica a mai aparut un carucior albastru:), niiice!
Aseara am citit iarasi ca se considera foarte ok pentru a sti daca ai fata sau baiat-testul cu varsta mamei +luna in care ai ramas insarcinata.Daca e nr. impar- e fetita, daca e numar par- e baietel:)
La mine ar iesi fetita, in cazul asta.
Mamicile care aveti deja bobocei, nu testati, ca sa ne ziceti daca e adevarat?
Oricum, noi facem maine 13 saptamani, am fost azi la dr nostru favorit si trebuia doar sa luam rezultatele la analize, o reteta de vitamine si sa stabilim urmatoatele eco, dar el ne-a intrebat daca vrem sa il vedem si sa il auzim pe bebe.Wow!!! ne sclipeau ochii de fericire, asa ca ne-a executat imediat.Gagalicea tzopaia linistita prin burtica, dar ce tumbe!!si a crescut mult,se vede asa frumos profilul, o minunatie- nu am fost la eco acela super profi unde sa citim tot (la ala mergem next week, cand avem si noi nebuneala de teste), dar inima avea 160 batai pe minut si el se juca de zor, cand tzopaia intr-o parte, cand facea un salt si ajungea in partea cealalata.Ne-a emotionat si ne-a si amuzat.
Doura, te contrazic, eu mi-am luat cateva hainute de graviduta extrem de sexi, frumoase si moderne si nu sunt de acord ca sunt cele mai urate haine, cum spui tu.In plus,vorbind in general, conteaza cum te simti si cum te vezi, iar asta e o perioada in care suntem super!!
Mie imi e comod sa fiu intr-un pantalon elegant cu burtica (mi-am luat si blugi normali si pantaloni capri si pantaloni office, fini si moderni.A trebuit sa renunt la multe din camasile mele preferate, fiindca nu se mai inchid nasturii nici la sani si nici la burtica, dar sunt multe camasi elegante si frumoaaase si fine care se pot purta fara sa arati deloc ca un sac.
Plus ca si tricourile mulate arata sexy.
Azi cand am luat niste chestii dragute am primit cadou un body de bebe cu "Mom is love", asa ca pot spune ca isi face cumparaturi singurel hi hi, noi nu intentionam sa luam nimic pana haaaat departe in sarcina...
Partea buna e ca nu am luat decat o jumatate de kg pana acum si asta ma bucura, pentru ca o sa vina probabil vremea cand or sa se adune kilogramele
Onutz, astept vesti super maine!
Alma saracutza cred ca e cu greturile gramada pe ea..
Eu sunt foarte bine, cu mici "scapari".Azi am vomat de doua ori in masina, conducea bubulinul meu saracul si nici nu aveam unde opri, ca eram pe highway..Dar asta a fost chestie de cateva minute, apoi parca nu as fi avut nimic! Ciudat rau...
Va pup si ma duc sa imi fac plimbarea de o ora, la pas, pe care i-am promis-o lui bebe in fiecare zi
12 s +
Looana spune:
Buna seara!
Cu toate suntem foarte nerabdatoare sa aflam ce ascundem in burtica fiecare.
Si eu pina azi abia am asteptat sa ajung la Dr pt ecografie si mi-am dorit enorm de mult sa aflu poate,poate ce ascund in burtica.L-am intrebat pe Dr si mi-a zis ca nu i-mi spune nimic pina in sapt 20-21 deoarece vrea sa fie sigur pt ca de multe ori se intimpla sa zica una in saptamanile acestea si defapt mai tirziu sa fie cu tot altceva.
Am venit si am cautate net si uitati ce am gasit,dupa care i-am dat dreptate Dr si i-am inteles si intentia lui.
Uitati-va pe seitul acesta si vezi putea face comparatie intre poze pe saptamani.
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
Noapte buna!somn usor
Looana
+14
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Bubulina42 spune:
Looana, esti super tare cu site-urile astea, daca ai stii cum le studiez, cu gura cascata, super incantata si curioasa
E clar, acum, ca pana la 20 de saptamani poate sa ne spuna orice, dar numai atunci are sa fie foarte clar.Eh, asta inseamna nu peste enorm de mult timp, Nu stau deloc rau la capitolul rabdare, e ok, asteptam, asteptam..
pup!
12 s +