Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
menics spune:
Buna dimineata burticoaselor!!!
madalina, nu mai stiu cate batai erau la DT...si nu am acum la mine dosarul cu rezultate
looana , da interesant siteul.. eu cred ce-mi spune medicul daca ea a spus 90spre 99% ca e baietel... asta am spus si eu... si la mine tati este foarte circumspect.. sa nu pateasca ca Pepe... eu acum chiar nu ma mai agit atata...
15+
Georgia_bb1 spune:
Neata burtici!!
Cum va simtiti astazi? Toate sunteti cu cateva saptamani inaintea mea.(eu fac 12 duminica) si imi place sa citesc zilnic ce scrieti.
Cine a mai fost dintre voi ca mine fara simptome prea multe? Pare sa fi avut toate din ce citesc eu si la unele vad ca persista :)
Luni merg si eu la doctor si sper sa fie totul bine ca deja ma ingrijorez ca nu simt nimic :)
RoxanikaR spune:
Eu nu am avut simptome la inceput si am avut in ultimele 2 sapt greturi mari iar acum nu mai am nici un simptom dar sarcina decurge bine sunt in 9 sapt si 5 zile.
tnicoleta spune:
Georgia Nici eu nu am avut multe. N-am mai putut sa beau cafea dimineata, din cand in cand greturi sau lipsa pofta de mancare.
Nicoleta
dana0000 spune:
Ce fac burticile?
Eu mai bine,cred ca ne apropiem de sapt 12 si de-aia (maine as avea fix 11sapt) pentru ca am inceput sa ma simt mai bine,sa mananc si eu mai cu pofta. Ma cam sperii ca au mai disparut din simptome dar nu ma duc la eco zilnic dupa cum bate vantul.
Am facut programarea la DT cum m-ati sfatuit la 12w4d, dar nu sunt lamurita.Va fi abdominala,nu? Trebuie sa beau apa mai multa inainte?
Ma duc seara la ora 6 si dimineata recoltez sangele.
Ieri m-am plimbat 1 ora in parc,a fost foarte bine chiar mi-a dat energie.Daca ma duceam acasa aterizam in canapea si aia era tot.
Bubu ce super ca ai vazut minunea!
Camitu cum merg injectiile,te-ai obsinuit?
burticile
Mica26 spune:
Buna ziua, burtici!
Vad ca sunteti bine si asta e foarte bine! Felicitari si bun venit noilor burtici! Bebe sanatos si la termen!
Noi suntem bine, azi mergem la un eco de control...sa vedem cum creste bebe! sper sa fie acolo ca altfel nu concep.mi-au cam disparut durerile de sani si asta m-a cam speriat asa un pic,dar sper sa fie ok. am sa va anunt.
analizele la sange au iesit ok, mai putin toxoplasma la care le am negative pe amandoua...trebuie sa am grija mare cu animalutele ca nu am anticorpi.o sa tot trebuiasca repetata pe sarcina.cu grija trecem si peste asta!
va pupacesc pe toate si va doresc o zi frumoasa! Intru mai tarziu sa va spun cum a fost!
Mica 9+
MACARIE spune:
buna dimi la toate burticile
cum va simti azi?
eu sunt praf iar, m-am pacalit cu acidul folic , am zis ca de la el imi este asa rau.....aiurea , este a treia zi in care nu iau si azi dimineata am avut o intalnire cu tronul , si acum sunt nevoita sa plec acasa de la munca pt ca ma simnt foarte rau , am sa incep sa iau din nou acid
mi-am luat femibion dar nr 2 , o avea ceva daca iau de acum ?
azi am 11 saptamani fix
11
--------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
dana0000 spune:
Macarie la asta ma gandeam si eu,merge oare sa imi iau femibion 2? Mai am 1 sapt pana la trim 2 si termin in 2 zile femibion 1,si ma gandeam sa iau 2 si un supliment de acid folic pana sapt viitoare.
Sa imi zici cum faci tu pana la urma.
andie_n spune:
Si eu am inceput femibion2 la 12 saptamani si 2 zile, doctorita imi spusese de mai demult ca atunci cand termin cutia de femibion1 sa trec la 2, deci cred ca e ok. Sanatate tuturor!
Andreea 13+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston
Georgia_bb1 spune:
RoxanikaR&Tnicoleta va multumesc pentru impresii.
Eu greata am avut foarte usoara o data de doua ori pe saptamana nimic mai mult. De vomitat nici nu a fost vorba:)
Eu ma rog sa fie totul bine cu bebita, sa fie sanatos si sa sa duc sarcina la termen :)