Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata revin cu veti bune,deci azi am facut dublu test ecografia Nuchal Translucency,toate au iesit perfecte masuratorile,inima 174/minut,arterile inimi functioneaza corect,deci totul pina acuma perfect.Analiza de sange o primim vineri care sper ca va fi la fel,in rest am avut numai vesti bune.Bebele meu iar a luat-o la vale cu cresterea a depasit masuratorile cu 6 zile,eu stiam ca am intrat dupa ultima ecografie in saptamana 14 si de fapt de poimane intram in a-15 dupa cum ne-a arata ecografia de azi,la peultima ecografie si atunci am avut surpriza era cu 2 zile mai mare azi cu 6 ,se grabeste deci din data probabila a nasteri din 21 sa recalculat si va fi pe 15 noiebrie
Dr nu a vrut sa-mi spuna ce este ,mi-a zambit si a zis ca in saptamana 20-21 o va face atunci este sigur 100% ,pina mai atunci asteptam.
Luiza poti sa faci linistita incepind cu 11 saptamani implinite pina in sapatamana 14 implinita,eu era azi sa o dau in bara ca bebele meu daca sa dezvoltat atit de mult si din cauza ca a avansat cu 6 zile era cit pe aproape sa trec de 14 implinite si valorile nu mai sunt corecte.Deci poti sa o faci,la voi cit costa ,eu am platit pt tot ce a facut azi la ecograf si analiza sangelui 210€.Urmatoarea ecografie o facem in 11 iunie,pe atunci vom fi in 19-sapt.
Ma duc sa va citesc mai detaliat din urma si revin.....numai bine va doresc si vesti numai bune de la toate gravidutele.

Looana
+14

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

va multumesc fetelor, m-am mai linistit
onutz eu am facut deja dozarea de anticorpi RH (la fel suntem si noi eu negativ si el pozitiv), mi-a iesit bine, mi-a spus sa revin in saptamana 18 de sarcina.
looana pe mine DT m-a costat 520 Ron.

o zi buna fetelor!

iza 13+ mamica fericita de Andrei 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

onutz83: si eu am RH NEGATIV si sotul pozitiv.pana acum nu am facut nici o dozare pt Rh.Dupa prima nastere, copilulmostenind Rhul tatalui mi-am facut un vaccin .

mamica de alexandru 910.06.2009)+12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu nu suport nimic peste burta cand sunt gravida...partea aia elestica o puneam sub burta si era f comod asa ....jeans aveti nevoie de la gravide in rest puteti sa luati rochii baby doll sau lungi gen empire sunt f comode vara ...eu nu imi iau haine speciale pt gravide...sunt cele mai urate ever, peste tot..parca sunt saci nu haine ..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Onutz mie imi e somn oricum,azi la fel ca in oricare alta zi.
Nico si pe mine ma cheama des,am obtinut sarcina greu dupa 2 ani,am avut spotting la inceput si imi este teama..stie ca sunt panicoasa si ma cheama cam la 2 sapt.
Sa fiu sincera am fost la 5w3d,8w4d si 10w. Cam de multe ori,am zis ca ma mai duc dupa rez la DT sa imi ia o analiza la secretii si sper sa fie totul ok sa rarim vizitele.
Cand misca bebe cred ca voi fi si eu mai linistita.
Looana ma bucur mult ca bebe e bine,sa fiti sanatosi in continuare!
Eu incap in haine pt ca sunt oricum durdunica si le aveam mai largi,doar camasile sunt cam mulate la burtica,le port si eu pe cele mai mari. La Kiabi am vazut ca au haine de gravide,si la H&M,parca.
Am primit cateva dar pentru mai incolo,cand o sa fie burtica mai mare. Mi-am cumparat prima rochita de gravida sa o port la o nunta care e peste 2 sapt,imi place modelul f mult.
As vrea sa anunt la munca dupa DT dar devine vizibil.Mai am 2 sapt pana la DT.Ma duc fie la Medicover fie la Crangu,fie la Ghinda...nu sunt f decisa,inca mai fac sapaturi pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia_bb1 spune:

Felicitari Looana pentru masuratorile lui bebe!! Doamne ajuta sa fie si la mine toul bine :)

Fetelor cu toate ca am mancat eu nu m-am ingrasat. Burta am ca si cum as fi balonata. Curios mai ales ca greturi nu am avut. Chiar azi dimineata m-am cantarit si imi arata cu 200gr mai mult dar bausem deja un ceai asa ca.. Poate nu s-a stricat cantarul :))

Nici eu nu suport nimic pe burta, si trebuie sa imi achizitionez si eu o pereche de pantaloni cu burtica :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

90% ...si suntem mai mare adica 16 saptamani... si 140g...dadea din picioruse...de zor!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

90% ...si suntem mai mare adica 16 saptamani... si 140g...dadea din picioruse...de zor!

15+

Felicitari mamico! Ce mari sunteti 140g,wau,noi mai avem mamaliga de mancat
Azi cred ca imi scurtez ziua de munca,sunt obosita rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Felicitari menics! Sa fiti sanatosi si fara probleme si in continuare.

Andreea 13+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

15+

Felicitari

Georgia Bine ai venit! si bb sanatos

Nicoleta

Mergi la inceput