Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Macarie eu prefer sa inghit o pastila decat diverse alimente.De ex nu am mancat ou de cand am ramas insarcinata,mi se face rau numai cand ma gandesc.
Poate a fost doar o coincidenta,si eu am zile bune si zile rele.Cand ma abtin sa vomit dimineata mi-e si mai rau...acum alta legatura nu am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

'neata mamici!

rau, rau. am vomitat in jet aseara. nu mi s-a mai intamplat. sunt extrem de obosita desi ma culc la 8 si ma trezesc la 7. e drept, nu se poate numi somn o foiala continua si tresarit intr-una. dorm cu cea mica si a cazut din pat zilele trecute desi o pazesc toata noaptea. daca nu mai vrea la ea in patut... vrea cu mami. am noroc ca e intelegatoare si cand vede ca ma pun in pat sa ma culc, nu comenteaza si vine si ea si se culca. tati este foarte ocupat si vine tarziu, cand noi dormim duse.

Macarie, si mie imi era rau la prima sarcina cand luam vitaminele (elevit) si acidul folic. adica imi era mai rau. de ce nu iei femibion? contin acid folic si nu mai trebuie sa il iei separat.

Aqua, parca tu intrebai daca ne mai vin hainele. eu una, inca mai pot purta blugii. asta pt ca am slabit oricum si burta mea nu prea se cunoaste. dar, am cautat pe net sa imi cumpar ceva de vara si ce am gasit, ori era f urat dar scump, ori destul de frumoase dar exagerat de scumpe! nu se poate sa dai pe o salopeta aproape 3 milioane. e jaf la drumul mare. eu mai am ceva haine de la prima sarcina. oricum, fiind cald, o sa port mai mult rochite si fuste elastice. cred ca e mai simplu sa fii graviduta vara din punctul asta de vedere.

sunt la serviciu deocamdata, dar cred ca plec acasa mai devreme. mi se inchid ochii.

o zi buna si vesti cat mai bune de la analize si ecografii!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Alma, tu cum te mai simti?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui aqua80

apropo, eu nu m-ai incap in pantaloni, voi? ati inceput sa cautati haine de gravidute, si pe unde prin bucuresti?

mamica de alexandru (10.06.2009) +12+

aqua80

kiabi

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia_bb1 spune:

Buna fetelor!!

Va multumesc pentru incurajari!
Doamne ajuta sa fie totul bine! Saptamana viitoare fac si eu DT. Am mari emotii mai ales ca vad ca aveti toate simptome si eu nimic...

Eu am iminenta de avort si iau 3 urogestan zilnic de 200mg vaginal si aspenter una pe zi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia_bb1 spune:

Geani80 ce fetitza frumoasa ai!!!! Superba!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_72 spune:

Merci fetelor,
Maine merg la control si o sa vad ce zice doctorul.Am o intrebare voi mergeti tot atat de des ,pe mine ma cheama din 2 in 2 saptamani.Am modificat la profil personal sper ca am reusit.Apropo eu o sa nasc la sp Elias cine mai naste acolo.Ce conditii sunt ?
Merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata tuturor,

nu am mai scris ca nu aveam nimic nou de zis . saptamana viitoare merg din nou la ginecolog, sper sa am vesti bune de la dublu test. si cine stie, poate vedem si ce e.
Foamea in continuare prezenta, inca incap in haine dar nu mai pot lua pantalonii ce imi erau stramti inainte, se simt cele 2.5 kg luate, mai ales in talie. mi-am coborat din pod hainele de gravida, nici nu mai stiu ce am pe acolo, sa ma apuc sa le spal si sa vad ce pot purta, cu fi-miu eram cu burta iarna...

Macarie am mai citit pe un formum din Franta de fete ce ziceau ca aveau mult mai multa stare de greata de la acid folic. tu in ce forma il iei, nu poti schimba marca de vitamine, macar sa incerci? cica bogate in acid folic sunt: spanacul, sucul de portocale, sparanghelul, avocado, broccoli, galbenus, etc. acuma nu stiu ce cantitati trebuie mancate pt a suplini.

aici e weekend lung asa ca azi e ultima zi de munca.
sa auzim numai de bine si o zi buna tuturor.

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand un bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Dana, cred ca este cel mai intelept lucru
Luiza, daca dr a vazut tot ce trebuie cred ca e ok, dar eu, una, mi-am propus sa nu-l stresez pe cu prea multe ecografii, asa ca nu stiu exact care este varsta exacta a sarcinii (daca e suficient de dezvoltat pentru varsta lui), asa ca dr a zis ca, daca e in urma chiar si cu 2 zile nu o sa-i poata vedea si masura toate alea, asa ca i-am urmat sfatul si am reprogramat.
Dar, repet, daca dr a vazut tot ce trebuie nu ai de ca sa iti faci griji
Am zis ca pe il streseaza ecografiile pentru ca eu dupa eco de confirmarea sarcinii la 6s am mai facut una saptamana trecuta (din motive de paranoia). La un moment dat dr a insistat un pic ci a apasat un pic mai tare ca sa-l faca sa se intoarca (am sperat ca poate ne arata ce este ) si el s-a facut miiic mic de tot, s-a ghemuit intr-un colt si nici ca a mai iesit de acolo. Pe cat de bine mi-a parut ca l-am vazut pe lungan (Doamne, ce bucurie am simtit!), pe atat de rau imi pare ca l-am stresat si l-am facut sa se ascunda.
Asadar, am hotarat: voi face doar eco morfo, daca pe parcurs nu mai este nevoie de altele, nu mai fac.
Macarie, daca nu ti-a recomandat medicul sa suplimentezi acidul folic, poti sa te limitezi la vitaminele prenatale.
Aqua, eu nu mai incap de mult in pantaloni... Daca mai intru in vreo pereche de pantaloni normali e cu nasturele descheiat, cureaua la ultima gaura si camasute mai lungi. Am bifat de mult prima pereche de pantaloni de gravida (jeans) cumparati de la Kiabi. Sunt f comozi si i-am cumparat cu 80 lei, erau la reducere. In rest erau peste 160 ron.
Apropo de asta, am lesinat de cald in zilele alea cand au fost 33 de grade in blugii cu burtica... Partea bumbacoasa care sta pe burtica e mult prea calduroasa. Ma gandesc ca ar fi totusi o idee mai buna sa-mi caut pentru vara niste pantaloni lejeri cu talie f joasa si snur, fara nasturi, curele etc. Si rochite, desigur
Nico, dr meu ma cheama cand sunt gata analizele ca sa vedem daca totul e ok. De exemplu, am fost acum 2 saptamani sa citeasca rezultatele analizelor si ma mai duc cand sunt gata rezultatele DT (probabil spre sfarsitul lunii). Tot atunci ma va indruma cand sa ma duc sa fac dozarea de anticorpi anti RH (parca asa se numesc) pentru ca eu am RH neg si sotul meu poz si apoi probabil cam o data pe luna, spre sfarsit mai des. Poate dr tau e mai precaut, sau ai tu vreo problema care necesita monitorizare (desi, daca nu ti-a spus, inseamna ca nu ai, asadar e doar precaut). Pentru consultatii te duci la spital sau la cabinetul sau privat?

Referitor la starea de somnolenta pe care cred ca o avem toate azi- este din cauza presiunii f scazute a aerului. Pe mine m-au disperat starea de somn si durerea de cap astazi. De obicei pe mine nu ma doare capul.

Onutz 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Salutare tuturor,
Si eu ma simt de parca a trecut uraganul peste mine. Nu pot sa mananc carne si am intalniri nu tocmai tandre cu baia cel putin o data pe zi. Ce am observat este ca cu cat mananc mai tarziu cu atat e mai complicat...
Cu hainele, eu am trecut la cele de graviduta, pt ca nu mai suport nimic pe burta. O varianta rezonabila calitate pret puteti gasi pe la targurile de bb. E unul chiar la sfarsitul lunii.
In rest nu-mi vad capul de treaba si as dormi non stop :)
Pupici pe burtici si aveti grija de voi!

Iulia, mami de Sara Andreea si 9+

Mergi la inceput