Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
onutz83 spune:
Georgia, bine ai venit!
Dana, si eu programasem eco de DT la 11w4d (pentru ca ma zapacisem ) si cand m-am trezit am vorbit cu dr ecografist, care mi-a spus ca mai sigur o facem dupa 12w, asa ca a ramas la 12w4d. Va fi transvaginala, spre surprinderea mea. E prima din viata mea.
Pentru cine inca nu a facut DT: intrebati inainte acolo unde va duceti pentru recoltare daca trebuie sa va duceti cu ecografia, e pare ca la mine trebuie. Alta bataie de cap, nu eram si asa aglomerata.
Roxanika, incearca sa iei utrogestanul seara exact inainte sa te culci. In cel mai rau caz vei dormi mai bine.
Raceala mea e pe duca, deja pot sa respir noaptea. Mai e un pic.
Bubule
Nu prea am avut timp sa intru, am avut 2 saptamani grele si sunt destul de obosita. Seara abia trag de mine sa-mi fac dus. De saptamana viitoare teoretic va fi mai bine.
Onutz 12+
MACARIE spune:
buna dimineata burtici
am o mica problema mare ......imi este extrem de rau , vomit si de 4 ori pe zi , greata permanenta , stomacul in gat si starea de lesin ma dispera , dar.....am descoperit din intamplare ca toate astea dispar in proportie de 99% daca nu iau pastiluta de acid folic
am uitat sa o iau intr-o zi si mia fost super bine , a doua zi nu am luat-o intentionat si la fel , foarte bine , a treia zi am luat-o de dimineata ca de obicei si dupa vreo 20 minute a inceput rau , cu greata cu voma si alte alea ......acum iar nu am luat ieri si nici azi dimineata si la fel ma simnt super ......
cum sa fac, acidul folic trebuie luat dar asta ma tintuieste in casa efectiv
ce ziceti de asta? a mai patit cineva asa?
10+
---------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
dana0000 spune:
Onutz sa stii ca o reprogramez si eu la 12w4d,e mai bine decat sa ma duc degeaba.Sunt optimista,am aproape 28 ani,nu am cazuri in familie si cred ca o sa fie bine.
Macarie nu stiu ce sa zic,eu ma simt rau in permanenta,vomit doar dimineata dar in rest am o greata si as zace intinsa in pat toata ziua.Din pacate muncesc cam 10ore pe zi si nu pot sa lenevesc.Eu iau femibion si magneB6 si le-am luat o sg data seara,uitasem dimineata si abia am adormit...aveam o energie nervoasa.
Stiti de Dr Crangu de la Medicover? E ok?
burticile
aqua80 spune:
Buna dimineata fetelor.Si eu stau prost cu nervii, maine perg la eco morfologica la dr botica la medlife si am mari emotii.Eu iau arefam de 200mg intravaginal.La prima sarcina am luat utrogestant dar tot intravaginal.Dr ginecolog mi-a spus atunci ca daca inghit utrogestantul imi va fii rau pe parcusul zile asa ca m-a sfatuit sa-l aplic intravaginal dimineata si seara.De ce nu intrebati medicul? Poate daca schimbati modul de administrare va e mai bine.De greturi nu am scapat nici eu, cine a m-ai pomenit pofte+greturi?Acum mananc ceva si in nici 5 minute imi vine sa vomit.
Sarcina usoara in continuare si maine dupa morfologica va dau de veste.
mamica de alexandru ( 10.06.2009)+12+
MACARIE spune:
dana0000, aceasi stare o am si eu numai ca eu vars non-stop , femibion o sa iau si eu din trimistru 2 , eu acum iau acid foloc cu vitamile B (nu stiu cum se numeste exact ) , dar imi fac rau
cred a am sa le inlocuiesc cu produse care contin acid folic , sa caut pe net care sunt , poate ma fac cat postul pastelui ..., dar mai bine asa decat sa alerg inebunita cu punga in mana un colt in care sa ......
10+
----------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
tnicoleta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aqua80 Buna dimineata fetelor.Si eu stau prost cu nervii, maine perg la eco morfologica la dr botica la medlife si am mari emotii.Eu iau arefam de 200mg intravaginal.La prima sarcina am luat utrogestant dar tot intravaginal.Dr ginecolog mi-a spus atunci ca daca inghit utrogestantul imi va fii rau pe parcusul zile asa ca m-a sfatuit sa-l aplic intravaginal dimineata si seara.De ce nu intrebati medicul? Poate daca schimbati modul de administrare va e mai bine.De greturi nu am scapat nici eu, cine a m-ai pomenit pofte+greturi?Acum mananc ceva si in nici 5 minute imi vine sa vomit. Sarcina usoara in continuare si maine dupa morfologica va dau de veste. mamica de alexandru ( 10.06.2009)+12+ aqua80 |
Si eu tot la dr Botica am programarea la eco, dar prin iunie. Se ne spui ce rezult priemsi.
Nicoleta
RoxanikaR spune:
Si voi asteptati sa fie moderate toate mesajele voastre cand scrieti sau apar instant vizibile?La mine apar cam greu vad ca le modereaza cineva.Sunt curioasa la 10 saptamani bebe aude oare?
aqua80 spune:
apropo, eu nu m-ai incap in pantaloni, voi? ati inceput sa cautati haine de gravidute, si pe unde prin bucuresti?
mamica de alexandru (10.06.2009) +12+
RoxanikaR spune:
Stau asa si ma gandesc cum stam noi si ne stresam si facem mii de analize si ecografii si altele in zonele astea uitate de lume nici nu stiu ce e ala un prezervativ si fac cate 14 copii si nu fac nici o analiza si nici o eco si toti ies sanatosi . Eu una de cand sunt gravida sunt atit de agitata .Mi-au trecut greturile de 3 zile si am intrat in panica am zis ca e ceva anormal si fugi la medic .Bebe era ok.Simt nevoie sa ma duc la eco la fiecare doua zile .Oare dauneaza eco la bebe?
luiza1318 spune:
Buna fetelor!
Este vreo problema ca am facut dublu test la 11w4d? Doctorul nu mi-a spus ca ar fi prea devreme...am facut DT la Regina Maria.
Cat despre utrogestan, atata timp cat il luam pe cale orala ma simteam extrem de rau, dar de cand il pun vaginal nu mai am nici o problema
Va pup si va doresc o zi mununata in continuare!
iza 13+ mamica fericita de Andrei 4 ani