Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
RoxanikaR spune:
Cine a mai nascut la Cantacuzino?Eu am dat de un doctor tinerel si super de treaba Ianis.Il cunoaste cineva?
dana0000 spune:
Georgia bine ai venit! Fii fericita ca nu ai nimic,eu duminica si luni am zacut la greu.
Fetelor eu m-am programat sapt urmatoare la dublut test,o sa am 11w4d. Sper sa nu fie prea devreme. Sigur imi face eco abdominala? Pana acum doar transvaginala am facut
Va pup burtici si va doresc zile bune fara greturi si bebelusi jucausi si sanatosi!
RoxanikaR spune:
Mi-a dat Utrogestan una pe zi seara pe cale orala si ma simt zici ca m-am drogat.Sunt euforica.Voi luati asa ceva?
Camitu spune:
Bun venit Georgia!sarcina usoara!
Dana eu am fost exact in ziua in care faceam 11sapt si dr mi- a zis ca e prea mica sarcina si sa revin la 13sapt.
CAMITU 13+mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
Bubulina42 spune:
Dana, mie de la 8 saptamani si 5 zile mi-a facut eco abdominala si s-a vazut la fel de super ca cea transvaginala pe care o facusem cu o zi inainte la alt medic.Asa ca e ok.
fetele, va cam rasfatati(sper!)-cresc burticile, nu prea mai scrieti:):)
Odihniti-va, ca de asta au nevoie bebeii din plin!
va pup!
Onuutz, cum mai esti?
12 s +
RoxanikaR spune:
Si eu am 9 saptamani si ceva si deja se vede la eco abdominala si la spital nu aveau un eco f performant.
menics spune:
eu sunt pe aici.. citesc dar nu prea apuc sa scriu.. sper ca zilele astea sa vedem si noi ce surpriza ascunde bb!!!
imi pare rau sa aud ca inca mai sunt fete ce se chinuie cu greturile.. eu cu susulica ma cam chinui ca ma trezesc noaptea.. altfel chiar ma simt bine... si este asa placut sa vezi pe strada ca privirile se opresc pe burtica!!!
15+
valicutza spune:
neata fetelor,
eu azi pe acasa..mi-am luat o zi de consultatii, am de alergat , la dozare de anticorpi rh , pe la dr de familie, sedinta cu parintii dupa amiaza la gradi..am intrat sa va urez o zi frumoasa si usoara
va pup
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
15+ fericita cu dragonel de 2012
ary_v spune:
Buna dimineata!
Eu am cam lipsit, incerc acum sa ajung la zi cu cititul. Ne-a prins o viroza si la noi e in lant de obicei, numai bine ce ii trece la unul ca incepe celalalt si la sfarsit pic si eu. Sper ca i-am dat de capat si in cateva zile sa ne punem cu totii pe picioare.
Bun venit noilor mamici! Nici eu nu am stari de greata exagerate, am vomat o singura data, in rest e suportabil.
Felicitari mamicilor care si-au vazut bebelusii zbanguindu-se prin burtica. Se apropie si la noi clipa...greu cu asteptarea.
Roxanica, asa am patit si eu la bebe2, cand am luat utrogestan. Luam doza mare (6 pe zi) si, tot la fel, eram tare euforica si distrata o perioada. Aveam un job super stresant, la vremea aia, toata lumea se agita in jurul meu, numai eu eram toata numai zambet.
La sarcina asta, am luat una pe zi o perioada dar nu l-am tolerat deloc bine. Mi-a fost f rau de la el. Am o saptamana de cand am intrerupt, sper sa fie bine pana la final.
ary_v spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tnicoleta Am facut si eu programare pentru eco morfofetala de tim I. 16 iunie. Pana atunci trebuie sa ma intep pentru restul analizelor. Maine merg la med de falimie. Trebuie sa iau si pitica cu mine pt ca a facut puroi in gat. I-am spus si ca vom avea un bb si e foarte incantata. Isi doreste sa fie fetita si are un nume: Ana. De atunci ma intreaba mereu cat este de mare, cat a mai crescut, cand poate sa il simta. Cred ca ea e mai emotionata decat mine. Nicoleta |
Si ai mei la fel, mereu ma intreaba de bebe. Asta mic cel putin ma innebuneste cu intrebari: cum a ajuns bebe acolo?pe unde iese?dar cat mai dureaza pana se naste? etc Avem o enciclopedie cu corpul uman, in fiecare zi vin cu ea la mine sa le spun "povestea" lui bebe. Cred ca o invat pe de rost pana in decembrie.
Sanatate fetitei!