Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna fetelor! Bine ai venit RoxanikaR, sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!
Eu sunt ok, in week-end am fost la tata si bunica si i-am sarbatorit pe amandoi (tata si bunica din partea mamei sunt nascuti in aceeasi zi, la diferenta de 9 ani). In rest am stat linistita. Acuma sunt la serviciu si incerc sa mai si muncesc un pic , dar mai citesc si ce scrieti. Vineri ma duc sa iau rezultatul la DT, sper sa fie bine.
Sanatate tuturor!

Andreea 13+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_72 spune:

Buna fetele,
Am si eu o intrebare la cate saptamani se face dublu test si triplu test
Mentionez ca am 10 s si 2 zile.Joi o sa merg la dr sa vedem ce-mi zice el dar vroiam sa aflu inainte.In rest sunt ok fara greturi,mananc orice doar putin obosita si somnolenta.
Merci mult

8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_72 spune:

Help,
Nu stiu de unde a aparut jos 8 s daca poate cineva sa stearga am 10 s

8 saptamani

Mergi la inceput

Nico, probabil apare 8 saptamani pentru ca ti-ai setat o semnatura din profilul personal si nu ai updatat-o.
Despre dublu test, aparent sunt 2 variante, una in care testul de sange se face la 9-10 saptamani si ecografia morfologica in jur de 2 saptamani mai tarziu, si cealalta, care este mai comuna, analiza de sange si ecografia impreuna in jur de 12-13 saptamani. Triplu test cred ca se face mai tarziu, in trimestrul II, dar nu stiu exact intre ce saptamani. Oricum cel mai bine discuti cu medicul.

Andreea 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Triplu test se face intre sapt 16-18 dar daca considera medicul ca e necesar.

11+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 1 NO SPA pe zi Utrogestan ovule:400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

salutare mamici si bun venit noilor burtici!

Cami, felicitari pt Rapunzel!:) Am vazut ca a mai aparut o fetita si un baietel! sa fie sanatosi!

mi s-a intampat un lucru neasteptat... mi s-au intors greturile in mare forta. doua saptamani nu am mai vomitat si de ieri rau, iar dimineata, imbratisari patimase cu vasul de toaleta... acum, nu stiu ce sa cred, pt ca ieri m-am trezit si cu gatul umflat de nu puteam inghiti, nici vorbi. cred ca mi-a adus Natalie ceva de pe la gradinita si cum sunt cu imunitatea la pamant, se lipeste imediat. sper sa fie legat de asta si sa treaca, ca altfel, eu o iau razna. nici de dormit nu prea pot. deja pe partea dreapta sau pe spate nu se mai poate. n-am ajuns nici la jumatate si deja sunt coplesita... eu nu mai sper sa ma simt vreodata bine pana la 9 luni, dar macar sa nu-mi mai fie asa rau si sa nu mai vomit...

am vazut ca mai sunt si alta mamici care inca sufera de aceleasi stari neplacute. sper sa vina si ziua aceea in care sa scapam toate de rau si sa ne bucuram pe deplin de sarcina!
multa sanatate!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia_bb1 spune:

Buna burtici!!
M-am inscris si eu pe acest site! Abia astazi am reusit sa citesc si eu cam tot ce s-a scris. Sunt o viitoare mamica de decembrie la prima sarcina Am putin peste 11 saptamani si saptamana viitoare merg la DT!!
Am mari emotii pentru ca eu nu prea am avut simptome pana acum. Somnolenta mai ales seara, urinez seara de 2-3 ori pr noapte, si sanii sunt usor mariti, si durerosi din cand in cand dar nu foarte puternic.
Mai este cineva ca mine care sa fi trecut de 12-13 saptamani si cu bine de DT?
Va pup !!!

Mergi la inceput

Bine ai venit Georgia. Ssa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos si venit la termen! Sa stii ca nici eu nu am avut prea multe simptome . Sanatate in continuare si succes la dublu test!

Andreea 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Bun venit, Georgia, sarcina usoara si linistita si bebe sanatos si la termen!
Sa stii ca suntem destule care nu am avut nici un fel de simptome si bebe face balet linistit prin burtica sau doarme de nu mai stie de el, asa ca bucura-te, nu e motiv de ingrijorare!

12 s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia_bb1 spune:

Bubulina, Andie ati fost deja la dublu test?
Ati avut mai multe simptome decat mine?
Va multumesc pentru raspunsuri :)

Mergi la inceput