Bravo felicity!Hai Tigruta,astero,Crixy!(52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetelor, eu sunt cu kuru in sus de ieri de cand m-am certat cu mama ... iar... m-am saturat, e mai rau ca un copil... si tot ea se plangea ca nu o inteleg, ca e tensionata! EA e tensionata, eu nu sunt nicicum, eu trebuie sa fiu mucles in fata ei sa o las cu istericalele... m-a suparat rau de tot ieri si tot nu mi-am revenit sunt trista rau, rau. Of... mai rau imi pare de tata ca l-am vazut necajit ieri cand a avut loc "spectacolul".

Asteropipan un pupic tie imi pare rau ca va ciondaniti tu si cu sotzul... of, ce sa-i faci, trebuie sa ne tina nervii, cum altfel? Asadar luni e ziua cea mare!

Albinuta tu ce faci, esti cumintica?

Auzisem si eu asta cu Vigantolul, dar nu mai tin minte la Eva cum i-am dat, daca il schimbam la 2 luni, nu cred... Acum ii dau Vigantolette 500 iarna.

va pup.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Va servesc cu un ceai!
Corina felicitari pentru grasunel! Eu stiam ca dupa 37s nu mai iau prea mult in greutate. 3,5 kg e greutatea ideala, mai ales ca e baietel.
Deea cum mai esti?
Gyan daca doresti, poate scrii si tu la subiectul "Diabetul gestational", cred ca ar fi de ajutor pentru alte mamici cu aceasta problema.
Astero al meu sot s-a smecherit, vazand el la inceputul sarcinii ca imi ies din pepeni mult mai usor, a incercat pe cat posibil sa evite orice discutie in contradictoriu cu "bortzi" si uite asa nu am avut pe cine sa-mi vars hormonii.
Noi aseara am fost si am luat scoica lui Bebster, si el de bucurie a inceput sa ma loveasca undeva jos, de am zis ca imi scoate acolo in magazin o manuta sau un piciorus si ma trezesc si cu apa rupta, sotul cand m-a vazut cum ma strambam ma tot intreba daca sa mergem la spital, are o grija de acum. I-am zis ca inainte de 21 mai nu nasc si pace... sa faca bebe 37s.
Fetelor am si eu o intrebare: cat de des faceti teste non-stress? Eu de luni cand o sa implinesc 36s o sa fac saptamanal si daca ceva imi pare suspect trebuie sa fac mai des.
Mai scrieti si voi pe aici, ca e prea liniste...

Elena 35+ cu Bebster AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Neata!

Pierd din dop Elena Mor de ciuda ca am crezut ca am scapat deocamdata. 2 zile nu am mai gasit nimic pe chilot, iar dimineata am gasit una bucata cat unghia mica si imi aduc aminte ca azi noapte m-a durut burta, dar nu stiu de ce nu m-am trezit sa fi luat un nospa
Acum stau in pat cu perna sub fund...

Deea 35+ cu grabit pe nume Victoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Buna dimineataaaa!!
Noi suntem ok...am inceput sa fiu si eu un pic nerabdatoare, dat fiind faptul ca dr meu vine abia luni si vrea sa ne mai vedem si joi la un TNS..deci..mai devreme de 21 nu cred ca nasc.
Ieri am fost la control si am facuut si TNS - Elena, eu am merso data pe saptamana- si totul e ok, piticul se pare ca nu se grabeste .. Am primit o reteta cu ce tb cumparat pt anestezie...inclusiv kitul de rahiperidurala si anestezicul si alte medicamente necesare la spital.. Cred ca fara 6-700 ron..nu scap.
Ylari, suntem ok, am fost si la hemato sa iau scrisoare medicala pt anestezist. Am recomandare sa stau cuminte..mai mult in casa..insa duminica am facut program de iesit sa papam paste si poate reusim sa facem si sedinta foto pe care am tooot amanat-o..
Cat priveste discutiile cu mama...eu momentan am reusit sa gasesc o cale de mijloc..si sa mai las de la mine..si sa comunic mai mult cu ea, sa-i spun care sunt asteptarile mele pt perioada urmatoare..si momentan e liniste si pace..
Deea, pune si cate un Uscosin si stai cuminte in pat!!

Ca sa treaca timpul mai repede am inceput sa ma gandesc la botez...

Pupici pt burtici!

37+ cu Rares-Iustin
AMR vreo 11 zile !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Deea pai nu ma mai joc, ce facem aici? Intram peste fetele de mai? Ai rabdare cu Victorasu ca mai sunt fete la rand, nu e frumos sa sarim peste rand.

Titi cam "scary" si povestea ta, desi pare ca si tu ai trecut usor peste "trauma". Cu alte cuvinte a fost urat de tot dar a trecut si gata, acum sunteti bine si fericiti. Eu as prefera sa sar peste partea cu "urat de tot" si sa fie mai usurel un pic(daca se poate). Clara la tine pare ca a fost ceva mai bine sau povestesti tu foarte detasat ca si cum totul a fost ok si doar putin disconfort. Recunosc ca asta e mai incurajant.

Asteropi ai intuit bine, nu ne putem abtine sa nu ne gandim cum o sa fie la noi si sa nu ne speriem un pic de experientele altora, mai ales daca pare ca a fost greu. Eu incerc sa imi tot repet ca "e greu dar e frumos" sau "e greu dar trece". Imi pare rau ca te superi cu sotul, cred ca o sa treaca si asta si sunt convinsa ca nu o face intentionat sa te enerveze, dar ii iese.

Edit: Ylari stiu cum e cu mamele dificile. Desi ma iubeste foarte mult si mama mea reuseste sa ma supere de foarte multe ori. Face tot felul de reprosuri intre care ca nu o iubesc, ca nu-mi pasa de ea, diverse de-astea de victima care pe mine ma scot din sarite si ma si ranesc pt ca evident ca nu e asa. Si mai are multe cu care ma scoate din sarite printre care si un simt critic pe care eu nu-l apreciez, o teama de noutate cu care reuseste sa puna indoiala in orice decizie legata de o schimbare. Si totusi, cand are perioade in care nu mai ridica pretentii si o vad mai intelegatoare(ca are si de-astea) ma deschid foarte mult sufleteste fata de ea. Ieri ma apucase un dor de ea si de tata de aproape imi venea sa plang. I-am spus barbatului ca mi-e dor de ai mei si ca trebuie sa facem cumva sa avem un loc pentru ei unde sa doarma si el a fost foarte receptiv si am hotarat ca mergem in weekend sa luam ceva de la ikea. Sunt sigura ca la un moment dat o sa regret ca-i chem la mine, ca la un moment dat o sa inceapa iar sa faca comentarii aiurea cand o sa simta ca iar am lasat-o sa se apropie, dar asta e. Imi asum. E mama, o iubesc. Tot ce am vrut sa-ti spun de fapt e ca te inteleg perfect, stiu cum e cand te certi cu mama si nici un sfat nu te poate ajuta sau consola. Mergem mai departe, cand cu bune cand cu rele.

Eu am renuntat sa mai merg la recoltare azi, am realizat ca nu am nici o sansa sa ajung cu vezica plina la cabinet tinand cont ca fac pana acolo vreo ora jumate cu masina si ca eu abia ma tin cand ma scol din pat. Oricum nu e asa urgent si chiar cred ca e mai bine sa merg saptamana viitoare. Acum ma pregatesc sa merg la ora de gimnastica. Pe urma poate ma vad cu niste prietene. Sper sa ma simt macar asa ca acum pana nasc si sa fiu mobila ca altfel ma apuca depresia.

Burticile tafnoase si stresate si nerabdatoare si ingrijorate!
Mamicile nedormite, fericite si foarte ocupate! Bebeii grasunei, mancaciosi, colicosi, zambaciosi si plangaciosi!

Andreea, 34+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
GYAN ptr.mine o cafea mare si tare te rog!Si la mine e greu cu somnul am doar 1 sapt.de nesomn si se simte.Dar ne facem noi mari
Azi noapte am facut febrasi aveam frisoane,transpiram ,de 3 ori m-am schimbat.
Fetelor am si eu o intrebare e ok daca alaptez si am febra,nu mare dar era!Am luat paracetamol aseara!Racita nu sunt aveam doar sanii super plini (m-am muls apoi)si o posibila infectie urinala(azi ma duc sa iau rezulatatele la anliaze)
Oricum sunt lipsita de enegie azi ,sper sa nu mi se faca rau sunt singura cu bebe.
ASTERO mai e putin si te intalnesti cu printesa ta!Stai cumintica si o sa vina exact luniSi eu am avut aseara o discutie cu ,,dobitocul,,meu.I-am zis sa dea cu aspiratorul si el imi raspunde ca acum pot da si eu,dar in seara asta iese la cina cu prietenii si o sa aiba nevoie de ceva calcat,o sa ii raspund ca poate calca si el(nu se pricepe deloc la asta)
DEEA stai cumintica in pat ,chiar daca pierzi dopul e posibil sa nasti si peste 2 sapt.Contractii ai?
VIRGINIA deci nu numai bebelui meu ii place viata de noapte!
CLARA felicitari!
Vorbeati despre centura de dupa nastere,ieri am incercat sa o tin,am zis ca lesin!Poate e prea devreme!Oricum eu nu suport nimic sa am stranga si sutienul il evit
Deci o sa raman cu o super burta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Ella, in pat stau, nu ma misc decat la pipi
Contractii nu, dar ma dor oasele de la bazin si burta ca la menstruatie. Am luat nospa si vad ca a trecut un pic. Deci asta o fi acel "fals travaliu"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui albinuta83

Ylari, suntem ok, am fost si la hemato sa iau scrisoare medicala pt anestezist. Am recomandare sa stau cuminte..mai mult in casa..insa duminica am facut program de iesit sa papam paste si poate reusim sa facem si sedinta foto pe care am tooot amanat-o..
Cat priveste discutiile cu mama...eu momentan am reusit sa gasesc o cale de mijloc..si sa mai las de la mine..si sa comunic mai mult cu ea, sa-i spun care sunt asteptarile mele pt perioada urmatoare..si momentan e liniste si pace..

Ca sa treaca timpul mai repede am inceput sa ma gandesc la botez...

Pupici pt burtici!

37+ cu Rares-Iustin
AMR vreo 11 zile !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Albinutza, ce scrisoare medicala ptr anestezist? Eu am facut copii dupa prima scrisoare medicala unde erau indicatii si ptr anestezist, am atasat-o la dosarul meu cu analize, a si vazut-o ginecoloaga.
Dar tu unde nasti de trebuie sa cumperi kit-ul de rahi?

Cu mama... m-am saturat cate am trecut cu vederea, e mai complicat... m-a bombanit toata viata, niciodata n-a fost multumita de mine, intotdeauna ridica in slavi alti copii, si de fiecare data am tacut din gura, acum de cand o am pe Eva totul parca e o competitie (ptr ea) e greu, e greu de explicat, am trecut printr-un lucru traumatizant din cauza ei, dupa ce a insistat sa o las pe Eva la ea ca sa incep sv mai devreme de cei doi ani mi-a zis ca ea nu se descurca (dupa 3 saptamani) si ca mai bine iau fata de la ea, ca ei ii vine sa-i faca rau fetei Asta in conditiile in care mi-am riscat casnicia ptr ca in zilele lucratoare stateam si eu cu fata la mama, nu am lasat-o de izbeliste sa se descurce fara sa imi pese de ea. Va dati seama cum e sa auzi asa ceva de la propria mama? A dat vina pe faptul ca vezi doamne tot eu am stresat-o si s-a imbolnavit de tiroida. a urmat un an de victimizare, vai cate medicamente ia ea, vai, trebuie sa se opereze, etc, etc, etc. Acum victimizarile continua, vai, nu mai are tiroida si este foarte fragila, maaare atentie cum vb cu ea. Si nu gasim nicio cale de mijloc ptr ca nu este o persoana rationala. Mi se intampla uneori cand vb cu ea la tel sa nu se opreasca din vb sa vb peste mine, chiar daca o intreb ceva... Vinerea trecuta m-a sunat sa ii spuna la multi ani Evei si zaceam in pat ptr ca mi-a fost foarte rau si i-am zis. Nici macar nu a mai sunat mai tarziu sa ma intrebe daca mi-am revenit. In fine, eu sunt resemnata dar nu inseamna ca nu ma doare. trebuie sa mai depasesc doar pragul acesta dupa care voi fi ok. Pana acum vreo 2-3 ani ma controla foarte bine cu victimizarile astea, imediat saream sa o ajut, ma umileam in ultimul hal sa ii fie ei bine, dar dupa ce mi-a facut cu Eva parca m-am trezit, pacat ca m-am trezit intr-o durere foarte mare, sufleteste vorbind. Asta e, de aia nici nu vreau sa apelez la ea cu nimic dupa ce voi naste pe Lucas ptr ca nu are rost, mi-ar face foarte mult rau iar eu va trebui sa fiu cat mai la adapost atunci de tampenii de genul acesta.

Cam asta cu mama ma doare sufletul... intr-un moment in care ar trebui sa fiu atat de fericita, eu stau si plang ca nu pot sa trec de ultimul prag, ca poate nu vreau sa trec de el, ca stiu ca daca voi trece imi va deveni indiferenta si e ceva in sufletul meu (poate dragostea mea de mama ptr fetita si puiul din burtica) care nu ma lasa sa ii fac asa ceva, oricat de rau mi-ar face ea...

Deea, sunt cu gandul la tine, stai cumintica, baga nospa, uscosin si menajeaza-te.

Pupici multi

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Deea mi-ai adus aminte cu falsul tau travaliu de ce ne-ai transcris din cursul de puericultura. Erau acolo ceva simptome care pot insoti travaliul real, dar nu sunt obligatorii(era ceva cu diaree, crampe si altele de-astea). Eu cand am citit am zis ca eu oricum am de-astea de nu stiu cat timp. Stau cam prost cu "matzele", am cum s-ar spune "literar" sindrom de intestin iritabil. Aveam si inainte dar acum ma incurca cu simptomele legate de sarcina. La mine sa am crampe si scaun mai moale e ceva destul de normal asa ca daca n-o sa am un travaliu foarte clar cu contractii dureroase sau/si apa rupta risc sa-mi dau seama abia cand sunt aproape sa nasc.

Andreea, 34+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza

Ella, in pat stau, nu ma misc decat la pipi
Contractii nu, dar ma dor oasele de la bazin si burta ca la menstruatie. Am luat nospa si vad ca a trecut un pic. Deci asta o fi acel "fals travaliu"?

Deea, parerea mea e ca ar trebui sa-ti suni medicul!
Mie-mi suna a inceput de travaliu cu durerile alea ca la ciclu!
Dc iei no spa-poti lua 4/zi sau 2 forte/zi alaturi de scobutil 2/zi(20 mg in tot). Eu iau supozitoare!Actioneaza mai bine impreuna!
Tu gynipral nu mai iei?
Auzisem de la fete ca ar fi mai eficient!
Itti tin pumnii sa nu nasti cel putin 2 sapt de acum incolo!
Si Elly a ptit cam la fel si a reusit sa amane mopmentul!
Te pup!
Felicitari , Clara si multumim ca ne-ai impartasit din experienta ta!
Dana si Ramona, tare rau imi pare ca a trebuit sa treceti prin asa incercari!Si totusi au fost cu final fericit! Bebeii sunt bine!
Pupici la fete!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput