Bravo felicity!Hai Tigruta,astero,Crixy!(52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Ylari eu prima scrisoare medicala am avut-o la inceputul sarcinii, iar acum aveam nevoie de una in care sa scrie tote indicatiile ref la clexane, oprirea tratam inainte de ceza, cand sa reincepem administrarea lui, ce perioada tb sa fac dupa, etc. La Elias nasc.
Cred ca ar trebui sa o pui pe mama ta pe "pauza" o perioada pt ca acum ai alte prioritati. Poate asa o sa isi dea seama ca ai casa si familia ta, iar acum prioritatile sunt altele. Uneori cred ca ajungi sa te ajuti mai bine cu strainii decat cu ai tai, dar..e dureros..Hai ca trecem noi si peste astea! Azi mi-am propus sa fiu ZEN...

37+ cu Rares-Iustin
AMR vreo 11 zile !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

felicitari Clara si Nana sa avei bebelusi sanatosi si mancaciosi!!!!
Cuchilici felicitari pentru grasunel
felicitari si tie elena pentru analizele bune
gyan ma bucur ca te simti mai bine sincer nu prea cunosc eu spitalele din bucuresti... nu prea am avut de-aface cu ele...acum ca ma gandesc mai bine, nu trebuie sa aiba si maternitate daca e banca de celule stem (cum e la regina maria), imi cer scuze de eroare ... oricum am inteles ca inca nu-i gata, sunt nevoie de niste legi...
titi imi pare rau ca au fost complicatii la nastere :( recuperare cat mai repede iti doresc
ylari e trisc ca mama ta e asa egoista (imi cer scuze, nu vreau sa jignesc dar eu una asta am inteles din tot ce ai povestit tu...) si imi pare foarte rau ca esti suparata, mai ales ca esti si insarcinata ... nu vreau sa crezi ca iti dau vr-un sfat... dar eu una, daca cineva ma supara... rup orice legatura.. decat sa injur si sa fiu nervoasa non-stop, mai bine pastrez distanta ( asa am facut cu socrii ).. ca sa nu mai spun ca cica ne-ar paste o depresie dupa nastere ... si ultimul lucru de care avem nevoie e un stres in plus
deea fain cursul la ca mergi tu, as fi mers si eu daca as fi fost mai la inceput de sarcina.... acum nici gand nu stiu cum de ai tu atata curaj eu sper doar sa mai ajung odata la targul pt bebei ... in rest in casa si un pic plimbare cu sotul pe langa bloc...
sper sa stea si puiul tau la caldurica mai mult.. exemplul lui elly e cel mai bun, stai cuminte ca ea

Anca 34+ (7 luni +)cu Mihai Iulian AMR 5+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui albinuta83

Ylari eu prima scrisoare medicala am avut-o la inceputul sarcinii, iar acum aveam nevoie de una in care sa scrie tote indicatiile ref la clexane, oprirea tratam inainte de ceza, cand sa reincepem administrarea lui, ce perioada tb sa fac dupa, etc. La Elias nasc.
Cred ca ar trebui sa o pui pe mama ta pe "pauza" o perioada pt ca acum ai alte prioritati. Poate asa o sa isi dea seama ca ai casa si familia ta, iar acum prioritatile sunt altele. Uneori cred ca ajungi sa te ajuti mai bine cu strainii decat cu ai tai, dar..e dureros..Hai ca trecem noi si peste astea! Azi mi-am propus sa fiu ZEN...

37+ cu Rares-Iustin
AMR vreo 11 zile !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Aha, am inteles, la mine a scris toate astea in scris med de acum 3 sapt.

Mda, cu mama asta am de gand sa fac, desi stiu ca nu va intelege nimic... Fratele meu nu se mai complica demult cu ea, sa fie vreo 7 ani, doar stricul necesar, cate o vizita de Craciun si tel de ziua ei, in rest nu. Si nu o deranjeaza, nu se intreaba unde a gresit ea, da vina pe cumnata-mea ca l-a indepartat de noi

Aever poate tu vei gasi totusi o cale de intelegere, eu una am renuntat... te inteleg, la fel si eu imi doresc, dar am tot avut dovezi ca nu vrea, ca altele sunt prioritatile ei...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

si acum putin despr noi, suntem bine, doar ieri am avut arsuri la stomac si pe gat, simteam ca iau foc... cred ca a fost de la limonada nu m-am impacat deloc cu citricile toata sarcina ...
si vestea buna e ca de maine termin 8 luni (cred ca-mi schimb semnatura de astazi ) ca si asa am inceput sa dau cu garmastan ...
bebelusul e bine, e jucaus seara mai mult.. mai am unele intepaturi dar nu tin mult... in rest suntem ok
ma rog sa fie bine si de acum incolo, ca de-abia pe 23 mergem la dr
cam atata despre noi

Anca 34+ (7 luni +)cu Mihai Iulian AMR 5+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

FELICITARI MAMI CLARA !!
BINE AI VENIT BEBE KAEDEN !!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 38 weeks +
AMR ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Azi din pacate sunt singura acasa si cel mare se simte rau. A vomat tot ce a mancat si se plange ca il doare burta.
Edi a reactionat foarte bine la venirea lui Robert. Il pun sa ii dea suzeta si incerc sa stea cat de mult pot si cu el sa nu se simpta exclus. Il pupa tot timpul si se poarta frumos cu el.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 40+ Robert Aaron

AMR PUTIN

Mergi la inceput

Alt rahat acum...
Mi-a iesit la secretie rar tricomonas vaginalis Eu nici nu am mai avut contact sexual de la ultima secretie care iesise ok... asa ca am sunat dra ginecolog care mi-a zis sa stau linistita (ea mi-a recoltat) ca este exclus asa ceva, cu siguranta au contaminat proba I-am zis ca nu am avut in viata mea asa ceva nici nu stiu cum se manifesta, a zis ca da un miros urat, nici pomeneala, nici mancarimi, nici macar nu e abundenta secretia... A zis ca o sa repetam Nu sunt vreo calica, dar pe banii cui repetam daca a fost contaminata de laborator???
In plus, cultura de col a iesit ok, absent flora microbiana potential patogena,absent fungi. Deci... voi ce ziceti?
Edit: ultima secretie iesise ok...

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Cuchilici, felicitari pentru bebe grasunel! Cum adica doctorul ti-a spus ca ati "putea incerca nasterea naturala" dar tu ai spera sa incerci natural? Nu inteleg eu bine sau tie iti este frica pentru ca ti-a spus ca bebe ar fi prea grasunel? Daca asta este motivul, vreau sa stii ca din sapt 37 bebe mai ia doar 30-50g /sapt iar greutatea pe care ti-a spus-o ca ar avea-o acum este cu +- 200/300g ! Plus ca uite-te la Clara cu bebel de 3800gr ,Titi cu bebe de 3700 au reusit sa nasca bine mersi natural!
Te rog din suflet sa nu te lasi influentata sa te taie daca nu ai probleme intradevar grave ( ceea ce nu este cazul..)
2liniute, banca de celule stem de la Fundeni este o banca recent infiintata si este doar pentru donare publica! Nu stiu daca voi reusi sa explic f bine dar este ceva de genul ,se intocmeste o lista cu persoanele doritoare de donare, se cauta persoane compatibile bolnave de leucemie ,se depoziteaza iar Banca nu este pentru depozitare personala
Elena, felicitari pentru rezultatele analizelor f bune!
Tzuky si Titi ati trecut prin momente f dure si traumatizante dar cu un final superb, niste copii minunati alaturi de voi! Va admir f mult si va multumesc din suflet ca ne-ati impartasit din experienta nasterii voastre!
Deea, pernuta sub fund, sus in varful patului sau bataita la fund! Nu ne jucam aici ..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 38 weeks +
AMR ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Ylari nici nu stiu ce sa-ti mai spun, la noi orice e posibil, de la contaminare a probei la recoltare, apoi la prelucrare (laborator) si pana la versiunea cea mai rea ca te infecteaza chiar medicul la control din lipsa igienei obligatorii.
Eu una as repeta analiza, ca e sanatatea lui bebe in joc, mai bine raman cu banii dati decat cu incertitudini.
Socrul meu s-a dus sanatos pentru un simplu control la prostata si a venit cu infectie cu klebsiella din neglijenta si lipsa de igiena.

Elena 35+ cu Bebster AMR 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Ylari nici nu stiu ce sa-ti mai spun, la noi orice e posibil, de la contaminare a probei la recoltare, apoi la prelucrare (laborator) si pana la versiunea cea mai rea ca te infecteaza chiar medicul la control din lipsa igienei obligatorii.
Eu una as repeta analiza, ca e sanatatea lui bebe in joc, mai bine raman cu banii dati decat cu incertitudini.
Socrul meu s-a dus sanatos pentru un simplu control la prostata si a venit cu infectie cu klebsiella din neglijenta si lipsa de igiena.

Elena 35+ cu Bebster AMR 4+

vai ce groaznic sa te infectezi la dr, mi se pare revoltator!!!!
Of... da, deja m-am interesat sa o repet (la alt laborator) deci ma simt groaznic... totusi, parca ma linisteste ceea ce a zis dra, ma gandesc ca ea stie cum arata o "fifi" infectata cu tricomonas. mai ales ca NU am simptome. in fine, luni o sa ma duc sa recoltez la medicover. am uitat sa intreb cat dureaza pana am rezultatul...

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias

Mergi la inceput