Bravo felicity!Hai Tigruta,astero,Crixy!(52)
Raspunsuri - Pagina 4
tigruta spune:
Ramona emotionanta povestea ta, a meritat asteptarea..bine ca ati trecut cu bine peste incidentul cu hemoragia, probabil de aceea esti mai slabita acum recuperare usoara iti doresc si laptic ohooo vad ca ai din plin..
Cel mare ce spune?
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 39+
mirela77a spune:
draga anitta,
stiu ca e bombardat drumul acesta dar alta ruta nu stiu si parca nu as experimenta
mai bine incet si sigur
ma bucur ca te-a motival mail-ul
noi stam maine cateva ore bune, claudiu estimeaza ca la 18 termina inregistrarea programata si apoi s-a mai anuntat inca una
deci cred ca pe la 19-20 plecam inapoi spre vs
de aceea am zis ca e mai usor sa ma vad cu virgi la dus ca la intors e prea tarziu
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
gyan spune:
Clara,felicitari!
Anca(2 liniute) intrebai daca naste cineva la Fundeni.Din cite stiam acolo nu era maternitate,nici ginecologie, s-au schimbat lucrurile intre timp?
uliiasi,n-am vazut prospectul vigantolului dar am citit pe net ca ar fi valabil 6 luni de la deschiderea flaconului,asa ca nu vad rostul schimbarii lui la 20 zile daca e pastrat in conditii corespunzatoare.Eu stiu ca pina la 2 ani se administreaza zilnic apoi doar in lunile care contin litera R pina la 7 ani(se da Vigantoletten).
Deea,eu am o intrebare(momentan) pt lista ta La cit timp de la cezariana se poate purta briu/centura?Oricum orice informatie e binevenita,asa ca asteptam cursul urmator
Anitta,sint mai bine,multumesc,doar contractiile "obisnuite",nu stiu ce a fost episodul ala insa sper sa nu se mai repete curind.Am fost azi si am facut test non-stress,a iesit ok,altceva nu mi au mai facut.Inteleg ca si tu stai cu grija cu atitea contractii,inca 2 sapt de-ar mai avea rabdare bine ar fi Frumos numele alese,imi plac amindoua dar,intreb si eu,de ce oare se pun 2 prenume daca se fol.doar 1?
Diana,ce mai face bebele? Sinteti acasa deja?Au gasit cauza problemelor avute cind era in burtica?
titi,traumatizanta experienta ta, bine ca s-a rezolvat si ca sinteti ok amindoi.
miha81 spune:
Ramona multumim ca ne-ai impartasit povestea ta si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta... pana la urma ce ti-au zis medicii care a fost motivul sangerarii? Cum suporta un nou membru in familie Edi? Adica daca inainte dormeai cu el acum cum faci?
Deea si pe mine ma intereseaza cand putem, folosi braul dupa cezariana. A si te rog cand ai timp sa ma treci si pe mine in listuta cu cezariana programata pe 21 mai.
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 36 saptamani cu PAUL FILIP
miha81 spune:
Ramona multumim ca ne-ai impartasit povestea ta si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta... pana la urma ce ti-au zis medicii care a fost motivul sangerarii? Cum suporta un nou membru in familie Edi? Daca inainte dormeai cu el acum cum faci?
Deea si pe mine ma intereseaza cand putem, folosi braul dupa cezariana. A si te rog cand ai timp sa ma treci si pe mine in listuta cu cezariana programata pe 21 mai.
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 36 saptamani cu PAUL FILIP
asteropipan spune:
ahhhh,mai fetelor, TZUKY si TITI prin ce a-ti trecut:((..bine ca snteti ok acum,cu minunile voasre mici alaturi...
viitoare mamici,la prima sarcina...va inteleg ca sunteti un pic speriate la auzul acestor povesti,dar sa nu va temeti si sa va stresati acum ...ca nu e negru atat de negru mereu...fetele din pacate au avut un pic de nenoroc...poate la o a 2a sarcina o sa le fie mai usor...haideti ca nu mai avem mult si ne vom tine toate puiutii in brate...important in primul rand,sa fie ei sanatosi...ca noi suntem mamici puternice si ne vom reveni repede,si cu ajutorul lui Dumnezeu....
CLARA, FELICITARI,MAMICO...SA VA TRAIASCA MICUL PRINTISOR!!!..abia astept sa ne scrii cum a reactionat fratiorul lui
azi am fost si noi la un ultim control...pitica inca nu s-a intors...ma asteptam pt ca o simt ca nu mai are loc,plus ca o simt in aceeasi pozitie,cum era inainte..stiu unde ii e caputul..ma mai impinge cateodata micuta tauroaica cu capsorul de nu mai stiu de durere:))))
am facut si control pe masa...se pare ca avem dilatatie 1 spre 2,col moale,permeabil..pitica fff jos...a ramas sa facem cezariana luni,14 mai,asa cum o programasem...in cazul in care o sa stea pana atunci..mi-a zis dr sa nu fac prea mult efort pt ca mi se poate rupe apa oricand si daca vin la spital in toiul noptii cu dilatatie mare ,nastem natural ca cica e mult prea jos asta mica si o sa iasa repede...asa ca mi-a bagat morcovul bine de tot
offf,cu Dumnezeu inainte..sanatoasa sa fie piticuta...dar sper sa mai stea pana luni si sa treaca si raceala asta nenorocita...
ANITTA acum mi-am adus aminte de numele printesei tale..imi place tare mult...cel putin IULIA e unul dintre preferatele mele de cand eram mica..
DEEA ,eu stiam ca din contra..epidurala intarzie putin travaliul..cel putin asa auzisem si citisem...oricum tare misto ca te duci la cursurile alea..mai afli una alta,de la moasel de la alte mamici..
bine,tu vad ca te documentezi si singurica de pe net ,ca ne-ai tot pus pe fb diverse teme si site-uri
off ca mai vroiam sa scriu..dar nu mai stiu cui:(((..tot nu sunt in apele mele..dupa ce ca imi tzatzaie curu de frica sa nu nasc in week-endul asta..mai ma enerveaza si al meu de ma face varza...zici ca are terebentima in cur si la vorba..zau de nu imi vine sa il bat..m-a enervat sarcina asta cat nu m-a enervat in 8 ani de cand suntem impreuna..dobitocul..asa ca sa inchei frumos:))))))
va pup si nasteri usoare ,fara peripetii
HAI ROXANA 78, HAI ENONA, HAI FELICITYHOPE!!!!
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 38+
AMR 4 zileeeee
ClaraJ spune:
Draga mamicute,
Va multumesc mult de tot pentru cuvintele frumoase si gindurile bune trimise de departe!!!
Asa cum am scris in mesajul anterior, nasterea lui Kaeden s-a produs natural, asa cum ne-am dorit.
Miercuri pe la 4 dimineata am inceput sa simt contractii regulate cam la 10 minute distanta. Nu m-am precipitat din prima si cind am observat ca nu se rarersc dupa vreo 2 ore, am inceput sa ma pregatesc pentru a ma indrepta catre spital. L-am sunat pe sot (care lucreaza la un film in deplasare, in alt stat) care si-a rezervat un bilet de avion pentru o cursa imediata, am alertat-o si pe mama soacra care dormise la noi peste noapte, am facut un dus, mic dejun, mi-am pus bagajelul in masina, l-am luat pe Bryce si duse am fost catre maternitate.:)
Am ajuns la spital pe la 9 dimineata, ne-am internat, pe la 10 mi-au masurat colul si aveam dilatatie 5. Contractille erau dureroase insa fiind la 10 minute distanta imi lasau un ragaz de respiro. Pe la prinz m-au controlat din nou, eram dilatata 7. Barbate-miu era deja in avion, asa ca am discutat cu doctorita si am hotarit ca, daca bebe nu iese de buna voie pina cind vine barbate-miu, abia dupa ce ajunge tati sa incercam sa spargem sacul cu apa ca sa aducem contractiile mai aproape una de alta.
Si exact asa s-a intimplat. Barbate-miu a aterizat in jur de 4 dupa amiaza, pe la 4:30 era la spital, pe la 5:00 pm mi-au spart sacul de apa, iar la la 5:55 l-am nascut pe Kaeden. Deci practic am avut doar o ora de contractii foarte dureroase, 2 impinsuri si bebe a iesit.:)
In tot acest timp, Bryce a pendulat intre spital cu stat in camera cu noi si iesit in parc cu bunicul. Dupa ce l-am nascut pe Kaeden, l-am adus si pe Bryce in camera, aveam un cadouas pregatit pentru el din partea fratiorului mai mic, Bryce s-a bucurat sa-l vada pe Kaeden, sa-l mingiie pe degetele si sa-i dea un pupicut. :)
Noi suntem inca in spital pentru inca o noapte iar de miine vom merge acasa si vom incepe procesul de acomodare cu noul membru al familiei.:)
Cam asta a fost, pe scurt, experienta nasterii noastre,
Va pup si va doresc nasteri usoare in continuare si bebelusi sanatosi si mincaciosi,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden
gyan spune:
Buna dimineata,
Ceai,lapte,cafea,? la alegere pe gustul fiecareia
Se cam cunoaste ca lumea e ocupata cu bebeii ...trebuie sa fie tare greu cu timpul liber acum si mai ales cu somnul.Toate ca toate dar fara somn nu stiu cum voi rezista.
asteropi,esti de belea cu sotul tau cum il "lauzi".Probabil ca mai tirziu te vei amuza cind iti vei aminti.Hai ca mai e putin,rabdare si odihna multa ca o sa ajungi pina luni
Clara,ce frumos povestesti tu,asa sa tot nasti.Suna de parca ai programat fiecare pas si de parca ai facut totul cu mult calm.
uliiasi spune:
Clara, ma bucur mult de tot ca totul s-a intamplat asa cum v-ati planuit. Abia asteptam poze cu prospatul bebe. Seamana cu Bryce? (la par am vazut ca nu)
gyan, despre Vigantol am zis ce mi-a spus pediatra lui David. Probabil ca am citit si eu prospectul si m-a indus in eroare. Cel mai bine e sa intrebati pediatrul bebelui. Pot fi si aici pareri impartite, dar sincer nu cred ca se intampla nimic nici daca depasesti ermenul ala de 3 saptamani. Iar acum e vara si soareeee si bebe o sa-si ia vitamina D direct de la sursa .
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 34+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Cuchilici spune:
Buna dimiiiii!
Clara si Nana felicitari si refacere cat mai rapida!
Noi am fost ieri la ultima ecografie si bebe Vladut are 3.4 kg la 37 de saptamani, nu-i de mirare ca abia mai merg. In afara de asta doctorul a zis ca are circumferinta capului, a abdomenului si in general de mai dezvoltat decat varsta lui si ca "am putea incerca o nastere naturala" Ma bucur ca e dezvoltat si grasunel, dar as fi vrut o nastere naturala...Sa vedem. Oricum eu sper sa mai stea acolo pana marti miercuri cand primim rezultatul unor analize si implineste si el 38 saptamani.
Nu-mi vine sa cred ca peste cateva zile, probabil, o sa fie aici. Si asa am o foame de degeteleee Ce repede a trecut, cu peripetii la noi in odisee, dar uite ca toate s-au rezolvat. Incep sa-mi iau ramas bun de la burtica, sa ma obisnuiesc cu ideea, ca sa nu ma ia prin surprindere. O sa ne amintim toata viata de perioada asta. Hai ca pic in butoiul cu melancolie si e prea de dimineata!
Sa vina sanatosi toti flurasii si toate fluturasele ramase!!!!
Corina 37+ cu Vlad Alexandru